• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık kiz ismi ariyorum!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Evrenim

Kocam oğlum ve bebiş
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2011
3.665
251
173
37
kizlar sizce Nil isminin yaninda en cok hangi isim yakisir??

kuzenim kiz bebek bekliyo ve ismide Nil olmasini istiyo ama yaninada guzel bi isim..

sizin onereceginiz isimler varmi???

en güzeli benim adim seyhan yani ay koyun kiz adimi cok severimde:1::1::1:

nil'in yanına su iyi gidebilir:44: başka isim önerisi olarak;tutku,iklim,berrak;buket isimleri olabilir:17:

tsk ederim kizlar ama daha degisik isimler varmi onereceginiz acaba???

Nil-Mina nasil ???

gülşah,çisem,eylül,hayal,ilkben,günseli,tutku,vuslat,yeliz yağmur,yaprak bunlar deişik olanlatdan diğerleri hep aynı

Nil - eda,Nil -Sude....

nil isminin netten anlamina baktim pek önemli bir manasi yok sanirim
bir ot türünün adi veya nehir adi yaziyor
acaba baska isimler severmi akrabaniz
mesela
esma -nur
elif - naz
Sude-naz
hayrunnisa
Zümra gibi...

kuzen nil ismini cok begeniyo aslinda bende cok begeniyorum cok hos bi isim. ama tek basinada nil koymak istemiyo. tsk ederim kizlar yazdiginiz icin ama olurda akliniza gelirse baska isimler yazarsaniz sevinirim;)))

Ebrar :34: bir arkadaşımın kızının ismi çok hoşuma gitmişti iLk öğrendiğimde farkLı geLdi tabii eğer kızım oLursa bende bu ismi düşünüyorum :61:

AnLamı:1. Hayır sahipleri. 2. İyiler, dindarlar, özü sözü doğru olanlar. Şeş Ebrar: Altı hayır sahibi, Hz. Ebu Bekir, Hz. Ömer, Hz. Osman, Hz. Ali, Hz. Hasan, Hz. Hüseyin.

Almıla (Almila diyede kullanılıyor) bu adı çok seviyorum kızım olursa bu güzel ve farklı adı kızıma vermeyi düşünüyorum. Nil sizin tercihiniz çokta zarif bir isim ama daha farklı isimlere açıksanız (yani kesin karar vermemişseniz bu ad olacak diye) bu ismide düşünebilirsiniz bence.

anlamı: ''kırmızı yanaklı kız'', ''kırmızı elma'', ''al yanaklı güzel'' demek. birde eskiden Türk kadın savaşçılarına verilen bir ünvanmış.. Göktürkçe'den gelen bir ad yani halis muhlis Türk kökenli bir ad. çok nadir kullanıldığından yabancı bir admış gibi gelebilir ama :D

zeynep nil , nil sena, melis nil, benim de aklima bunlar geldi, tanidigim bir nil var tam adi mihrimah nil....

evet bende nil denizi önerecektim.bi akrabamız koydu.iki ismi bi arada söyleyebiliyorsun.genelde 2 isim konduğunda 2si birden denmez ya sadece biri denir.ama bu isimde kolayca iki isimde telafuz edilebiliyor.

evet bende nil denizi önerecektim.bi akrabamız koydu.iki ismi bi arada söyleyebiliyorsun.genelde 2 isim konduğunda 2si birden denmez ya sadece biri denir.ama bu isimde kolayca iki isimde telafuz edilebiliyor.

Back
X