Senin aklindaki isimleri soyle bari oyle yardimci olalim.
Sabaha karsi,gecenin sabaha en yakin zamani demek.Kahraman Tazeoglu'nun Bukre adindaki kitabindan biliyorum bu ismi.Bukre ne demek canım
Melek benim de hoşuma gidiyo , çok masumca bi isimAma basta sana yazdım ya Meryem , melek diye o isimleri koymayı düşünüyorum Allah izin verirse
Sabaha karsi,gecenin sabaha en yakin zamani demek.Kahraman Tazeoglu'nun Bukre adindaki kitabindan biliyorum bu ismi.Bukre ne demek canım
Sabaha karsi,gecenin sabaha en yakin zamani demek.Kahraman Tazeoglu'nun Bukre adindaki kitabindan biliyorum bu ismi.
benim de dikkatimi çekti yazmadım hanım seçiciSende bisey begenmiyosun ki arkadasim
asminKız ismi fikri verebilir misiniz kızlar?
Kolay konmuyo ki amabenim de dikkatimi çekti yazmadım hanım seçici
Derin anlamı ama, söylenişi güzel de
Ben de dedim de eşimde yok klima diyobi kizim olursa adını İklim koyucam :)
cok hoşuma gidiyo bnm canim ya kibar bi kiz geliyo gozumun onune iklim diyince:)Ben de dedim de eşimde yok klima diyo
Hande çok duyuyoruz ama anlamı nedir canımBenim bugün bir kızım olsaydı adını kesinlikle Hande koyardım
Pardon deren hoşuma gidiyo söylenişi hoş ama anlamı, derleyen toplayan demekmiş, gerçi çok düzenli tertipli olur herhalde:)Senin aklinda isim varmi??????????? Diye sormustum.
Ne yalan soyleyim bana anlamsiz geldi. Dogum ne zaman?Pardon deren hoşuma gidiyo söylenişi hoş ama anlamı, derleyen toplayan demekmiş, gerçi çok düzenli tertipli olur herhalde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?