Ya ben öyle nadir olsun diye abudik gubidik koyulan isimleri sevmiyorum.Nadir olsun diye bi isteğimde olmazdı.Tek derdim bu ismi sevmem.İsterse milyon tane olsun.Yine koyardım.Güzel gülüşlü kadın,güzel gülen demek.Hande çok duyuyoruz ama anlamı nedir canım
Kız çocuklarını çok severim, ela ismi hep zarif gelmiştir.Kız ismi fikri verebilir misiniz kızlar?
Evet canım anlamı gıcık zaten bana da o sebeple anlamı anlamsız geliyo:) bebek ne Zaman bende bilmiyom:))) şimdi den hayali:)Ne yalan soyleyim bana anlamsiz geldi. Dogum ne zaman?
Çok güzel isimlerdoğa
pırıl
iklim
sare
nisa
minel
mina
ada
hayat
hayal
öykü
yaren
asya
ekin
ırmak
nil
derin (benim sevdidiğim isimler)
Erkek ediz çok hoşuma gidiyo senceberen, sonra oğlunuz olursa oda eren olur
Dogmamis cocuga don bicmek mi deniyordu buna?Evet canım anlamı gıcık zaten bana da o sebeple anlamı anlamsız geliyo:) bebek ne Zaman bende bilmiyom:))) şimdi den hayali:)
Derin anlamı ama, söylenişi güzel de
Olsun, bebek isteyince hayali ile aklınA düşünce düşünüyosun işteDogmamis cocuga don bicmek mi deniyordu buna?
Ne aldatılması canım, hayalini kuruyorum, eşimle çocuk konusu konuşunca ismi şu olsun bu olsun diyorum, eşimi kendimi de mi aldatıyorumhamile değilsiniz yani
sağlıkla kucağınıza alın diye yazıyorum, ona bile yanıt vermiyorsunuz
belirtseydiniz keşke, aldatılmış hissettim açıkçası, durumdan hoşlanmadım!
Ne aldatılması canım, hayalini kuruyorum, eşimle çocuk konusu konuşunca ismi şu olsun bu olsun diyorum, eşimi kendimi de mi aldatıyorum
Kv den erkek istiyor ama.Olsun, bebek isteyince hayali ile aklınA düşünce düşünüyosun işte
Ne aldatılması canım, hayalini kuruyorum, eşimle çocuk konusu konuşunca ismi şu olsun bu olsun diyorum, eşimi kendimi de mi aldatıyorum
Bende evet eşimle de kendi kendime de düşünürken de aldatma mı oluyo bu dedim burda da o yakınlıkla düşünüp sordum canım dememde ondandırmesajımı yeniden okur musunuz, aldatılmış diyorum, kendimden bahsediyorum
yaptığınız hoş değil, uzatmayalım
canım diyecek kadar da yakınlık kurduğumuzu zannetmiyorum
Evet dogmamis cocuga don biciyor demisti. Simdi aynisini kendisi yapiyor. Ben bisey anlamadim bu isten.A geçen konu da olmayan bebeğe isim koyan kv ye kızmamışmıydınız
Her neyse
Dilşad, Gökşin güzel isimler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?