Kız ismi, fikri verir misiniz bsyanlar

A geçen konu da olmayan bebeğe isim koyan kv ye kızmamışmıydınız

Her neyse

Dilşad, Gökşin güzel isimler.
Kendi çocuğuna koymuyodu bende kendin doğur koy ozaman demiştim( iğneli bi espri ile) şimdi de kayınvalide doğuruyo da onun bebeğine isim koyma çabasında değilim ya sanki öyle gibi konuşmuşsunuz

Kendi çocuğuna koymuyodu bende kendin doğur koy ozaman demiştim( iğneli bi espri ile) şimdi de kayınvalide doğuruyo da onun bebeğine isim koyma çabasında değilim ya sanki öyle gibi konuşmuşsunuz
Hayir oyle konusmadim sen yanlis anliyosun.

Kayinvaliden sana yaptigini sen bize yapyosun, onunla ne farkin kaldi ki simdi?

Hayir oyle konusmadim sen yanlis anliyosun.

Kayinvaliden sana yaptigini sen bize yapyosun, onunla ne farkin kaldi ki simdi?
Ne alaka, ben sizden tavsiye istiyorum size soruyorum aynı mı sizce. Bu tecavüz ile sevişmeyi bir görmek gibi olur

öyleyse hiç düşünmeyin zeynep koyun.
milleti de boşa yormayın
Benim favorim demedim, neden bu kadar tartışmaya meyilli burda bazı bayanlar, sohbet olsun diye konu açtım kimseyi kırmıyorum rencide etmiyorum, arkadaş ortamında yapmaz mısınız aaa kızım olsa şu ismi koysam veya ne koysam diye, bende bebek istediğim için düşünüyorum ister istemez

neden tartışalım ki.
zaman zaman hepimiz onun hayalini kuruyoruz işte erkek olursa şu kız olursa şu diye.
ama siz konu açınca herkes hamile olduğunuzu düşünerek fikirler sundu.
şimdi içlerinden birini beğenseniz ilerde aynı fikirde olacakmısınız demek istedim ben de.

Burda bazı bayanlar boşansan mı boşanmasam mı diye konu açıyo sen boşan deyip kadın boşanmasa küsersin herhalde, hey allahım ya

Rabbim size tez vakitte bebek versin insallah. Kv ve sen dogmamis bebege don bicyosunuz o yuzden aynisiniz. Bu arada burasi sohbet yeri degil insanlarin dertlerini anlattigi bir bolum.

Hayatımda kaç Hande tanıdıysam hepsi gıcık :) hani söyliyim de yani öyle olmayabiliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…