- Konu Sahibi ceycey4444

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zümranın anlamı o değilmiş canım arapça hocama sordum zümra ismi güzel ahlaklı zeki bilgili kadın demek dedi lisede arapça öğretmenimdi zümre grup dediNeden Zümra? Sırf kulağa hoş geliyor diye kızına Grup anlamında isim verilir mi.
Beril Ecem Yıldız
Hala isme karar veremedim teyzeleri zümrada kararlıyım yanına bi isim daha arıyorum oy verirmisiniz rica etsem
![]()
Zümra ismi kulağa hiç güzel gelmiyor benceHala isme karar veremedim teyzeleri zümrada kararlıyım yanına bi isim daha arıyorum oy verirmisiniz rica etsem
![]()
Saol kuzum anlamıda çok güzel evet düşünüyorum o ismiYada sadece miray anlamında cok guzel
Yılın ilk aylarında doğan / Güneş gibi ay gibi parlayan
Arkadaşlar kız Zümra isminde karar kıldım yanına isim arıyorum diyor Zümra güzel mi koyayım mı demiyor. Hevesini kırmaya gerek yok. Eleştiri yapmak için değil yardımcı olmak için yazmalıyız. Seçenekler sunmuş ya onlardan birini ya da kendi yanına yakıştırdığınız bir ismi söyleyin yeter arkadaşın istediği bu sadece.
Fikrime gelince ben de kız bekliyorum Asel ismini düşünüyoruz ama Zümra ile bence en çok Elif yakışmış. Güzel de bir isim :) bebeğiniz de hayırla gelsin inşallah