Doğuma Hazırlık Kız ismi yardım :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

en güzeli hangisi kızlar

• Ankete Katılan
    28

ceycey4444

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2016
1.639
2.108
133
31
İzmit
:KK200::KK200: Hala isme karar veremedim teyzeleri zümrada kararlıyım yanına bi isim daha arıyorum oy verirmisiniz rica etsem :anneadayı:

Neden Zümra? Sırf kulağa hoş geliyor diye kızına Grup anlamında isim verilir mi.:KK43:

Beril Ecem Yıldız

Yanlış anlama ama..
Bence en doğrusu artık kendin karar vermen canım. ;)
Çünkü 3 başlık açtin ve yapılan yorumları pek ciddiye almıyorsun ki hala aynı isimleri soruyorsun.

Neden Zümra? Sırf kulağa hoş geliyor diye kızına Grup anlamında isim verilir mi.:KK43:

Beril Ecem Yıldız
zümranın anlamı o değilmiş canım arapça hocama sordum zümra ismi güzel ahlaklı zeki bilgili kadın demek dedi lisede arapça öğretmenimdi zümre grup dedi

Zümra ismi tek başına bile hoşuma gitmiyo
Önerilen isimlerlede hiç bi uyumu yok çok sırıtmış isimler birbiriyle
Kulağa hiç biriyle hoş gelmedi

Yada sadece miray anlamında cok guzel
Yılın ilk aylarında doğan / Güneş gibi ay gibi parlayan

Arkadaşlar kız Zümra isminde karar kıldım yanına isim arıyorum diyor Zümra güzel mi koyayım mı demiyor. Hevesini kırmaya gerek yok. Eleştiri yapmak için değil yardımcı olmak için yazmalıyız. Seçenekler sunmuş ya onlardan birini ya da kendi yanına yakıştırdığınız bir ismi söyleyin yeter arkadaşın istediği bu sadece.

Fikrime gelince ben de kız bekliyorum Asel ismini düşünüyoruz ama Zümra ile bence en çok Elif yakışmış. Güzel de bir isim :) bebeğiniz de hayırla gelsin inşallah

Arkadaşlar kız Zümra isminde karar kıldım yanına isim arıyorum diyor Zümra güzel mi koyayım mı demiyor. Hevesini kırmaya gerek yok. Eleştiri yapmak için değil yardımcı olmak için yazmalıyız. Seçenekler sunmuş ya onlardan birini ya da kendi yanına yakıştırdığınız bir ismi söyleyin yeter arkadaşın istediği bu sadece.

Fikrime gelince ben de kız bekliyorum Asel ismini düşünüyoruz ama Zümra ile bence en çok Elif yakışmış. Güzel de bir isim :) bebeğiniz de hayırla gelsin inşallah

Saol kuzum aynen öyle buraya fikir almak için yazıyoruz. Seninde hayırlı olsun asel ismide çok güzel bir isim çok düşündüm o ismi ama şuan eslem zümrada karar kıldık. isimleriyle yaşasınlar bebeklerimiz :)

Back
X