Kız isteme çiçeği

Kızlar evleneli 6 ay oldu .Nişan isteme olalı da 7 ay .kız isteme çiçeğimi hani bu cam kutular olur ya onlara koyup saklamak için sipariş ettim .kız isteme çiçeğim sadece Gül .bir de kız istemeden iki hafta önce aileler tanıştı o zaman da eşim kocaman bir Buket çiçek yaptırmıştı içinde ama Gül sayısı azdı .5 - 6 Gül var .Ben çok mutlu olmuştum hatta .
Annemle bu cam kutuyu konuşuyoruz .Annem de o kutu küçükmüş felan dedihepsi sığmaz dedi .ben de tanışma çiçeğini değil anne isteme güllerini koyacağım dedim . annem de senin kocan da tanışmada Gül almadı ,aile tanışmasında da Gül alınır ,gitmiş ala bele çiçek almış zaten neyi doğru yaptılar sen sevdin diye verdik işte seni felan diye güldü. çiçekler zaten o kutuya sığmaz .yeniden Gül aldır kurut cam çerçeve yaptır dedi .Sinirlendim biraz ben de anne zaten alıyor doğumgünüdür vs. durduk yere niye aldırırım anısı yok hatırası yok felan dedim kapattık konuyu.canım sıkıldı kızlar az dertleşmek istedim sizinle saçma sağan şeylerle canım sıkıldı yine
Takmayın anneniz boş sitem etmiş, evliliğiniz ve eşiniz iyiyse hicbir şeyi duymayın...

Benim bir kocam yok anlıyor musun benim kocam yok 😂😂
Kaldı ki çiçeğin tartışmasını yapacağım . Öperler derdimden 😂😂
Onemli olan cicek ama. Koca sadece bir dekor,bir konu mankeni. Olmasa da olur. Ama koca sayesinde size gelenler (altindir,cicektir,kiyafettir) paha bicilemez (!)

Onemli olan cicek ama. Koca sadece bir dekor,bir konu mankeni. Olmasa da olur. Ama koca sayesinde size gelenler (altindir,cicektir,kiyafettir) paha bicilemez (!)
Yani kocanı seviyor musun , kocan tarafından seviliyor musun , yuvanda huzurun var mı , sağlığın yerinde mi? Dünyayı renkli görüyor musun ?
Gerisi boş..

Valla çıksın arada böyle konular .Kadınların derdi kaç gül geldi olsun. Cam kutuya sığmadı olsun..Ala bele çiçekler koklansın.Güller saklansın.

Ayrıca annenize baştan çizgiyi koyun da evinize evliliğinize laf söyleyebilme fırsatı vermeyin.Yoksa bu artarak devam ediyor..Sonra yeteeer diye çığlık atıp bütün ipleri koparıp sonra siz kötü evlat oluyorsunuz..(tecrübeyle sabittir)Sonra bütün alttan almalar, sineye çekmeler kırmamak için kırılmalar görmezden geliniyor...

Ben attım 😅 kim hevessiz tartışmayalım isterseniz 😅😅

Ben isteme çiçeğini babamla çiçekçiler gidip sipariş verdim

Kv şu çiçek gelse de konuya girsek dedi

Kapı çaldı çiçek geldi vazoya koyduk

Kızı istediler ertesi gün ben atladım otobüse yaşadığımız şehre geldim

Çiçeği de annem kötü olunca atmıştır çikolata konulan İznik çinili tabak da haken annemde

15 yıllık evliyim benim bir isteme çiçeğim vardı diye düşünmek hiç aklıma gelmedi

Boş verin annenizi

Ayy dedim dur annem durup durup moralimi bozuyor ben de onunkini bozacam . Çeyizine aldığı kahve makinesi felan bozuldu dün .Anne dedim bozuldu kahve makinem garantisi var mı .baya uzak yerdeyiz benim yaşadığım yerde de bayisi yok aldığımız elektrikli aletlerin .Anne dedim ne dandik şeyler almışşın sen ya .tencerem kuruldu kulpu iki ayda kahve makinem çay makinem bozuldu hep .Valla hiç takmadı kuzular cezvede yaparsın olur biter bir şey olmaz yazın gelince veririz garantiye dedi zerre üzülmedi de benim gibi takıp sinirini de bozmadı .Annemin kafasından istiyorum

Ayy dedim dur annem durup durup moralimi bozuyor ben de onunkini bozacam . Çeyizine aldığı kahve makinesi felan bozuldu dün .Anne dedim bozuldu kahve makinem garantisi var mı .baya uzak yerdeyiz benim yaşadığım yerde de bayisi yok aldığımız elektrikli aletlerin .Anne dedim ne dandik şeyler almışşın sen ya .tencerem kuruldu kulpu iki ayda kahve makinem çay makinem bozuldu hep .Valla hiç takmadı kuzular cezvede yaparsın olur biter bir şey olmaz yazın gelince veririz garantiye dedi zerre üzülmedi de benim gibi takıp sinirini de bozmadı .Annemin kafasından istiyorum
Boşver sen, benim kafamdan al.

Sizin annenizle bu olaylardan bağımsız kişisel bir probleminiz mi var merak ettim doğrusu

Back
X