- Konu Sahibi gurbaaprenses93
Ya getirdiği çiçek de öyle basit bir Buket değildi ki tanışma çiçeği getirmese bile olur .ala bele diye taktı kadınale bele derken ?![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya getirdiği çiçek de öyle basit bir Buket değildi ki tanışma çiçeği getirmese bile olur .ala bele diye taktı kadınale bele derken ?![]()
Bosverin siz begendiysenizYa getirdiği çiçek de öyle basit bir Buket değildi ki tanışma çiçeği getirmese bile olur .ala bele diye taktı kadın
Bundan sonra cam sandiga koymayi deneybilirsin:))Gelen çiçeklerin hepsini koyarım bir odaya annem ilgileniyor ben hiç anca çöpe atıyorum afjjkk
Valla annem beni hiç sevmez . Kendimi bildim bileli . İyi bir şey yaşasam mutlu olmaz . Bazen şaşırıyorum yaptıklarına .benden bir yaş küçük kız kardeşime aşırı düşkün .benim düğün zamanı ona dükkan açtı .düğünümde ben çeyizini aldıkları bilezikleri bile kendim aldım. Halen konuşuyor düğün yüzünden borca girdik diye .kardeşime ofis tarzı dükkan açtı onu hiç dile getirmiyorSizin annenizle bu olaylardan bağımsız kişisel bir probleminiz mi var merak ettim doğrusu
Ale bele olsa yapamazsin güldür oBen şahsen reçel yapıp yedim
Dermişim![]()
Hiç anneyle bu durumu konuştunuz mu hani neden böylesin gibiValla annem beni hiç sevmez . Kendimi bildim bileli . İyi bir şey yaşasam mutlu olmaz . Bazen şaşırıyorum yaptıklarına .benden bir yaş küçük kız kardeşime aşırı düşkün .benim düğün zamanı ona dükkan açtı .düğünümde ben çeyizini aldıkları bilezikleri bile kendim aldım. Halen konuşuyor düğün yüzünden borca girdik diye .kardeşime ofis tarzı dükkan açtı onu hiç dile getirmiyor
Ver Bi sigara da bana calficigimAllah'ım ne dertler var![]()
Yok canım ya küçüklüğümden beri aynı .bir şey desem biraz sorgulasam bağırır küfreder yine ben üzülürüm .Sessiz kalmayı tercih ediyorum . 2 sene önce kurumumuz başarılı çalışanları İstanbul’a götürdü her şeyi karşıladı toplantı vs. Hem de gezdirmek için . Mesela sebepsiz şekilde annem bana küstü İstanbul da aramalarıma cevap vermedi . Kardeşin evde bunaldı sen geziyorsun felan dedi . Kardeşim mezun olalı 4 sene oldu halen düzgün işi yok . İş de aramıyor fazla .Gezeceğine kardeşinin kyk bursunu öde felan bir sürü konuştuHiç anneyle bu durumu konuştunuz mu hani neden böylesin gibi
Noldu kizlar gül degilmiydi sizinkiler de?Ver Bi sigara da bana calficigim![]()
Ale belenin de turşusu güzel oluyo diyollağAle bele olsa yapamazsin güldür o
Neyse sen yine de gülden sasmaAle belenin de turşusu güzel oluyo diyollağ![]()
Hem de 41 taneNeyse sen yine de gülden sasma![]()
Annenizle görüşmenizi en aza indirin o zaman.Balayına gittik düğünden sonra resimleri felan gördü . İyi yere gitmişsiniz zaten her şey çok kötü b.mbok oldu balayı bari iyi olmuş gibi şeyler söyledi benim yine modumu yerlere düşürdü
Cidden bu kadar boş musunuz ? Yani yogunluk anlamında söyledim zeka anlamında değil! Hani baya bos vaktiniz var demek bunu düşünüyorsunuz acaba bi kitap bi eğitim falan?Kızlar evleneli 6 ay oldu .Nişan isteme olalı da 7 ay .kız isteme çiçeğimi hani bu cam kutular olur ya onlara koyup saklamak için sipariş ettim .kız isteme çiçeğim sadece Gül .bir de kız istemeden iki hafta önce aileler tanıştı o zaman da eşim kocaman bir Buket çiçek yaptırmıştı içinde ama Gül sayısı azdı .5 - 6 Gül var .Ben çok mutlu olmuştum hatta .
Annemle bu cam kutuyu konuşuyoruz .Annem de o kutu küçükmüş felan dedihepsi sığmaz dedi .ben de tanışma çiçeğini değil anne isteme güllerini koyacağım dedim . annem de senin kocan da tanışmada Gül almadı ,aile tanışmasında da Gül alınır ,gitmiş ala bele çiçek almış zaten neyi doğru yaptılar sen sevdin diye verdik işte seni felan diye güldü. çiçekler zaten o kutuya sığmaz .yeniden Gül aldır kurut cam çerçeve yaptır dedi .Sinirlendim biraz ben de anne zaten alıyor doğumgünüdür vs. durduk yere niye aldırırım anısı yok hatırası yok felan dedim kapattık konuyu.canım sıkıldı kızlar az dertleşmek istedim sizinle saçma sağan şeylerle canım sıkıldı yine
Senin de modun düşecek yer arıyor.Balayına gittik düğünden sonra resimleri felan gördü . İyi yere gitmişsiniz zaten her şey çok kötü b.mbok oldu balayı bari iyi olmuş gibi şeyler söyledi benim yine modumu yerlere düşürdü
Allah size sabır versin diyecek başka birşey bulamadımYok canım ya küçüklüğümden beri aynı .bir şey desem biraz sorgulasam bağırır küfreder yine ben üzülürüm .Sessiz kalmayı tercih ediyorum . 2 sene önce kurumumuz başarılı çalışanları İstanbul’a götürdü her şeyi karşıladı toplantı vs. Hem de gezdirmek için . Mesela sebepsiz şekilde annem bana küstü İstanbul da aramalarıma cevap vermedi . Kardeşin evde bunaldı sen geziyorsun felan dedi . Kardeşim mezun olalı 4 sene oldu halen düzgün işi yok . İş de aramıyor fazla .Gezeceğine kardeşinin kyk bursunu öde felan bir sürü konuştu