Kız isteme çiçeği

Balayına gittik düğünden sonra resimleri felan gördü . İyi yere gitmişsiniz zaten her şey çok kötü b.mbok oldu balayı bari iyi olmuş gibi şeyler söyledi benim yine modumu yerlere düşürdü
Annen madem boyle sen de mutlu seylerini paylasma onunla. Aslinda hicbirseyini paylasma madem modunu dusurmek icin elinden geleni yapiyor. Belli ki kendi yasayamadiklarini senin yasamani belki de kiskaniyor.

Annen madem boyle sen de mutlu seylerini paylasma onunla. Aslinda hicbirseyini paylasma madem modunu dusurmek icin elinden geleni yapiyor. Belli ki kendi yasayamadiklarini senin yasamani belki de kiskaniyor.
Yani yaşadıklarımın yüzde birini felan anlatmaya çalışıyorum .mesela gün içinde arayınca öğrencilerimden vs. Bahsediyprum ki sıkılsın konuşma evin için içine girmesin diye bir şekilde lafı açıyor laf sokup kapatıyor

Yok canım ya küçüklüğümden beri aynı .bir şey desem biraz sorgulasam bağırır küfreder yine ben üzülürüm .Sessiz kalmayı tercih ediyorum . 2 sene önce kurumumuz başarılı çalışanları İstanbul’a götürdü her şeyi karşıladı toplantı vs. Hem de gezdirmek için . Mesela sebepsiz şekilde annem bana küstü İstanbul da aramalarıma cevap vermedi . Kardeşin evde bunaldı sen geziyorsun felan dedi . Kardeşim mezun olalı 4 sene oldu halen düzgün işi yok . İş de aramıyor fazla .Gezeceğine kardeşinin kyk bursunu öde felan bir sürü konuştu
İlginç bağınızı kesmeyi düşündünüz mü hiç

Yani yaşadıklarımın yüzde birini felan anlatmaya çalışıyorum .mesela gün içinde arayınca öğrencilerimden vs. Bahsediyprum ki sıkılsın konuşma evin için içine girmesin diye bir şekilde lafı açıyor laf sokup kapatıyor
Arayinca nasilsin derse iyiyim de gec. O sorarsa cevap ver. Herseyini paylasma.

Konuyu evin içine getirdiğinde he he de geç yani düşünme . Düşünürsen daha çok takılır , üzülürsün boşuna..

Büyük cam fanuslar oluyor onun içine sigicak şekilde çiçekçiler yerleştirir sizde yapabilirsiniz eliniz yatkınsa

Ama bunu anneye sormak falan ne gerek var
Sonra hatıra diye sakladınız çiçek kalabalık yapicak bir bahane bulup atlıcaksınız

O yüzden sıkıntı etmeyin

Gülmüş, çiçekmiş... Çiçeğin gülü azmış... Cam saklama kutusu varmış... Hiç bir şey anlamadım. Dert olan kısım buketteki gül sayısı mı? Buketin büyüklüğü mü? İsteme gül buketi mi? Cam saklama kutusu mu? Annenizin tavrı mı? Anneniz kendisine hep ne istediyse onu mu aldırmış? Saçma sapan konularla kocasının başının etini yeyip huzursuz bir evlilik mi yaratmış? Neden sizin huzursuz olmanızı istiyor? Neyse...
Kutu küçükse buketten sığacak kadar birkaç gül çıkarıp koyun yani anı anıdır. Eskiden defter arasinda gül yaprağı saklardık, gülün tamamı yok diye anı eksilmezdi. Tabi bu benim düşüncem ve tavsiyem. Anı olarak sakladığım tek buket gelin buketim ki o da plastik olduğu için. :) (yıkanabilir olması önemli de)

Düşünüyorum demedim bunu söyledi annem modum düştü dedim
Kız 1 ay öncesine kadar mutlu evliliğim vardı suan bosanıyorum benim modum düsük değil, hele sen ne yiyip ne ictin söyle bize modumu düsürecem bende biraz. Azıcık beni birileri ceksin istiyorum tam mod düşürecem sorumluluklarım sırtıma biniyor unutuyorum

Valla annem beni hiç sevmez . Kendimi bildim bileli . İyi bir şey yaşasam mutlu olmaz . Bazen şaşırıyorum yaptıklarına .benden bir yaş küçük kız kardeşime aşırı düşkün .benim düğün zamanı ona dükkan açtı .düğünümde ben çeyizini aldıkları bilezikleri bile kendim aldım. Halen konuşuyor düğün yüzünden borca girdik diye .kardeşime ofis tarzı dükkan açtı onu hiç dile getirmiyor
İlk yorumumu bunları okumadan yaptım. Annenizle iletişiminizi kesin. Sizin iyiliginiz için. Umarım kesersiniz ve ne sizi daha fazla üzer ne de yuvanıza huzursuzluk sokar. Allah yardımcınız olsun.

Gülmüş, çiçekmiş... Çiçeğin gülü azmış... Cam saklama kutusu varmış... Hiç bir şey anlamadım. Dert olan kısım buketteki gül sayısı mı? Buketin büyüklüğü mü? İsteme gül buketi mi? Cam saklama kutusu mu? Annenizin tavrı mı? Anneniz kendisine hep ne istediyse onu mu aldırmış? Saçma sapan konularla kocasının başının etini yeyip huzursuz bir evlilik mi yaratmış? Neden sizin huzursuz olmanızı istiyor? Neyse...
Kutu küçükse buketten sığacak kadar birkaç gül çıkarıp koyun yani anı anıdır. Eskiden defter arasinda gül yaprağı saklardık, gülün tamamı yok diye anı eksilmezdi. Tabi bu benim düşüncem ve tavsiyem. Anı olarak sakladığım tek buket gelin buketim ki o da plastik olduğu için. :) (yıkanabilir olması önemli de)
Ya aynen konudaki her şey bana aşırı gereksiz geldi.yok gül almamış azmış cam kutuya koyacakmış vs vs. Herkesin derdi kendine tabi

Ya aynen konudaki her şey bana aşırı gereksiz geldi.yok gül almamış azmış cam kutuya koyacakmış vs vs. Herkesin derdi kendine tabi
Bence konudaki dert annenin kızına sevgisizligi ama işte böyle gülün çiçeğin altına saklanmış...

Back
X