Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri kız isteme-söz acilllll

ssea

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2011
101
8
46
$FO,5271,52,kirmizi-siyah-dantel-islemeli-arkasi-fiyonklu-elbise-m1370-hanim-hanimcik.webp kızlar haftaya isteme ve söz olacak bu elbiseyi çok sevdim sizce nasıl çok abartılımı sözz de olcak lütfen fikir vern:37:

Son düzenleme:
ben çok beğendim de isteme olacağı için etrafdan çok abartılı falan diyen oldu ama söz olacak sonuçta etek bluzda alabilirdm ama herkesden bi farkm olsn soncta benm sözüm dedim arkasındada fiyonku var kuyruklu sonrasında çokmu abartılı diye düşündürdüler beni sizinde fikirlerinizi öğrenmek istedim

Eki Görüntüle 852235 kızlar haftaya isteme ve söz olacak bu elbiseyi çok sevdim sizce nasıl çok abartılımı sözz de olcak lütfen fikir vern:37:

Canm ne abartisi bu senin gunun yahu ne dilersen onu giy senn gayet hos olmus bence elbisen sonucta soz de olcak.. ha bir fikrim soz nisan ayriysa sozde kisa hos bir elbise nisanda uzun hos bir elbise olmasidir ama senin seçimin buysa bu da olur onemli olan senin icine sinsinn ;))) Allah mesut etsinn

Canm ne abartisi bu senin gunun yahu ne dilersen onu giy senn gayet hos olmus bence elbisen sonucta soz de olcak.. ha bir fikrim soz nisan ayriysa sozde kisa hos bir elbise nisanda uzun hos bir elbise olmasidir ama senin seçimin buysa bu da olur onemli olan senin icine sinsinn ;))) Allah mesut etsinn

çok teşekkür ederim bilmukabele

Back
X