• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme

Öyle de insanın kafasına takılıyor

Takılacak ne var? Diyorum ya burada "Evet benim nişanımda elektrikler kesilmişti şimdi başımıza gelmeyen kalmadı" yazan insanlar olsa sırf bu yüzden evlenmeyecek mi yani? Böyle batıl inançlarınız olmasın, olumsuzu düşüne düşüne olumsuzlukları çekersiniz cidden.

Ya ciddi misiniz ben eşimle tanıştığım gün ülkeye siber saldırı oldu bütün ülkenin elektrikleri kesildi 5 yıldır evliyiz. Bırakın bu herşeyden mana çıkarmaya çalışmayı
Ama şöyle bir durum var aynen birinin ki de gene gitmişti. Eşiyle anlaşamadık hep tartışma oluyor du
Allah korusun ayrılık olmadı ama

Takılacak ne var yani diyorum ya burada "Evet benim nişanımda elektrikler kesilmişti şimdi başımıza gelmeyen kalmadı" yazan insanlar olsa sırf bu yüzden evlenmeyecek mi yani? Böyle batıl inançlarınız olmasın, olumsuzu düşüne düşüne olumsuzlukları çekersiniz cidden.
Allah korusun

Ama şöyle bir durum var aynen birinin ki de gene gitmişti. Eşiyle anlaşamadık hep tartışma oluyor du
Allah korusun ayrılık olmadı ama
Ciddi ciddi buna inanıyor olmanız çok üzücü yani insan insanla anlaşamayabilir ve bunun bin tane sebebi vardır ama istemede elektrik kesilmesin bunların içinde değildir. Yani iki kişi anlaşamayıp bunu da tedaş a bağlaması çok acayip bir durum.

Yok tüm mahalle de gitti. Dediğim gibi 15 20 dakika sürdü, biz dışarı çıkınca tedaş kabloları bağlıyor Du direge
Yalnız ben ironi yapmıştım yani inanmadınız inşallah yazdıklarıma :KK57:
Çünkü çok batıl bir düşünce bu, siz hayırlı bir birliktelik olmayacağını düşünüyordunuz da acaba ispatlamak için argüman mı arıyordunuz ?

Benim kardeşimin tam yüzük takilirken gitti elektrik telefon isiklariyla taktilar yuzukleri. Allah huzurlarini hiç bozmasin gayet mutlular :super: hicte oyle uğursuzluga filan yormadik zaten, neyi çagirirsan o gelir.

İyi geceler. Bir kız İsteme olayımız oldu bir yakınıma, kız istedikten sonra elektrik kesildi. Yaklaşık15=20 dakika kadar. Ama biz eve gelince geldi. Yani demem o ki başına böyle bir şey gelen var mı, uğursuzluk mu, işterin ters gideceğini mi gösterir. Yaşayan veya duyan var mı
Evet başımıza gelir arada gider gelir yani çok şey etmeyin 🙄

Böyle bir konu okuyunca, aklıma herzaman aziz nesinin bir hikayesi geliyor. Adam sade küçük tuvaletini yapmak için, kahvaltı ederken vc ye gidiyor, kahvaltı masasına geri dönünce, elektrikler kesilmiş, yola çıkıyor işe gitmeye, vapur geç geliyor, cok şeyler çalışmıyor, işe geliyor aynı senaryo orda, elektrikler yok, çalışan işçiler bazısı ise geç geliyor, bazısı hiç gelemiyor, soruştura soruştura sonunda öğreniyor, sabahleyin, o tuvalete gidince yağmur yağmış ama o ahmak ıslatan yağmurdan ve hemen kesilmiş. O yüzden, bütün yaşam İstanbulda duruyor. O günde amerikanın bir politikacı Türkiye e ziyarete gelmiş, atom bombası üzerine pazarlık yapmaya. Adam kendi kendine diyor ki, yaa bizim gibi bir memlekete niye atom bombasını harciyacaksiniz, eger savaş çıkarsa, biraz su sepeleyin, hemen elektrikler kesiliyor ve yaşam bitiyor. Aklıma geldikçe çok güleceğim geliyor.

Yok canım tabiii hayır
O zaman hiç takılmayın bu Ayrıntıya lütfen. Benim bi arkadaşında düğünde elektrik gitti jeneratör yoktu salonun. Talihsizliklerin hepsini bu bi işaret mi diye algılarsak evden çıkamayız valla :KK35:

İyi geceler. Bir kız İsteme olayımız oldu bir yakınıma, kız istedikten sonra elektrik kesildi. Yaklaşık15=20 dakika kadar. Ama biz eve gelince geldi. Yani demem o ki başına böyle bir şey gelen var mı, uğursuzluk mu, işterin ters gideceğini mi gösterir. Yaşayan veya duyan var mı
Planlimi plansız kesintimi bi araştırın 🙄

Corona virüsünün uyarisidir o :)
Nasil bir anlam arıyorsunuz merak ettim. 15 yıl oldu mu bilmiyorum bir hafta sonu gece Ege Bölgesinde , sanırım kısmen komşu bölgelerde de elektirik kesintisi olmuştu, eşim başka düğünde ben başka dugunde idim. Gayet devam ediyor evlilikleri.

Back
X