• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiz istemeden önce tanisma...

btxx

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2017
408
315
53
Arkadaslaaar heyecandan bayilmak üzereyim. Iki gün sonra erkek arkadasim ailesi ile bize gelecekler. Simdiden bile elim ayagima dolasti diyebilirim. Aklimda deli deli sorular var. Neye dikkat etmeliyim, ne yapmam/ yapmamam gerekir, hic bir fikrim yok. Cok cekingen ve utangac bir yapiya sahibim, yani onlarla birlikte bi arada oturmak bile bana cok zor geliyor. Öncelikle sunu söyleyim, annesi ve babasi ile hic tanismadik. Geldiklerinde el mi öpmeliyim? Onlarla birlikte fazla oturmam gerekiyor mu? Ben daha cok getir götür, yemek cay kahve ile ugrasmak istiyorum, ama onlarla birlikte fazla oturmasam ayip mi olur? Lütfen aranizda tecrübe eden birileri varsa yardimci olabilirler mi, kafayi yemek üzereyim 🙄

Tebrikler. Sakin olun normal bir tanışma süreci. Aileler birbiriyle konuşurlar sohbet ederler merak etmeyin. Siz de yanlarında oturun tabiki. Siz de onun ailesiyle tanisacaksiniz.

Tebrikler. Sakin olun normal bir tanışma süreci. Aileler birbiriyle konuşurlar sohbet ederler merak etmeyin. Siz de yanlarında oturun tabiki. Siz de onun ailesiyle tanisacaksiniz.

Cok strese girdim :KK43: tesekkür ederim bu arada

Ben ellerini tuttuğumda öptürmeyip tokalaştı/sarıldılar. Her ailenin yapısı farklı, siz de sevgilinizden anlamışsınızdır az çok. Ona göre davranın. Ama çok da kasmayın amaan bişeycik olmuyor hop bitiyor gün.

Öyle bir tecrübe edinmedim henüz. Heyecanli oldugunu anlayabiliyorum, fakat bunu biraz kontrol etmeye calis :) Sonucta karsi taraf da ayni sekilde heyecanlidir belki bu düsünce sana yardim eder.

Bence sirf ikramlarla ugrasma, yanlarindada otur tabiki. Tanisma sadece anne baba arasinda olmamasi lazim. Sende tani onlari.

Tabi ki onlarla fazla oturmasanız ayıp olur. Aileler birbirleriyle evlenmeyecek, siz o ailenin oğluyla evleneceksiniz. Daha önce tanışmamışsınız madem bu sadece aile tanışması değil, sizinle de tanışmaya geliyorlar. Akışına bırakın stres olmayın bu kadar. El öpme meselesine gelince her ailenin yapısı farklıdır. Az çok anlamışsınızdır erkek arkadaşınızdan aile yapıları nasıldır daha geleneksel ailelerde el öpmeye önem verilir örneğin.

Sevgilinize sorun caktırmadan el öptürürler mi öptürmezler mi diye söyler herhalde. Bende yasadım bu olayı ekim ayında.
baya heyecan verici oluyor benim farkım ben ailesni tanıyordum, aileler ilk kez tanısacaktı sadece. Bana kalırsa keske önceden tanıssaydın ailesiyle,annelerde tanıssaydı.Hiç tanısmadan oturuldugunda gercekten ortam cok komik oluyor:)
Bu arada ailesini tanımıs olsaydınız, ayıp olmaz derdim ama hic tanısmamıssanız kendinizi mutfağa kapatmayın. Gücenebilirler.

Benimde yeni tanıştılar
Sakindim getir götür işleri yaptım. Aile arasında sohbet oldu. Sadece şey diyeceğim ben hata yaptım siz yapmayın. Adamın elini öptüm. Meğerse adam vermiyormuş kimseye😀 sizde direk el öpmeyin. Ana göre davranın

Bazı aile el öptürmeyi sevmez ben sormuştum. Eğilip kalkarken sizş rahatsız etmeyecek kıyafet giyin. Saçınız serviste çaya girmesin önden toplayın. Girişte hal hatır sorulur o zaman oturun 15 dk. Sonra mutfağa çekilin. Orada hazırlık sunum yapın. Çay faslında yine oturun yanlarında. Bir arkadaşınız kuzeniniz varsa yanınıza çağırın mutfakta servise yardım etsin. Bir de sakin olun zaten evlenince nefret edeceksiniz bu insanlardan kasmaya gerek yok 🤣🤣🤣

Son düzenleme:
Arkadaslaaar heyecandan bayilmak üzereyim. Iki gün sonra erkek arkadasim ailesi ile bize gelecekler. Simdiden bile elim ayagima dolasti diyebilirim. Aklimda deli deli sorular var. Neye dikkat etmeliyim, ne yapmam/ yapmamam gerekir, hic bir fikrim yok. Cok cekingen ve utangac bir yapiya sahibim, yani onlarla birlikte bi arada oturmak bile bana cok zor geliyor. Öncelikle sunu söyleyim, annesi ve babasi ile hic tanismadik. Geldiklerinde el mi öpmeliyim? Onlarla birlikte fazla oturmam gerekiyor mu? Ben daha cok getir götür, yemek cay kahve ile ugrasmak istiyorum, ama onlarla birlikte fazla oturmasam ayip mi olur? Lütfen aranizda tecrübe eden birileri varsa yardimci olabilirler mi, kafayi yemek üzereyim 🙄
Ellerini op nasilsiniz diye sor cok konusmak zorunda degilsin dinle sen yeter.gulumsemeyi de ihmal etme sakın.asık surat demesinler

Bazı aile el öptürmeyi sevmez ben sormuştum. Eğilip kalkarken sizş rahatsız etmeyecek kıyafet giyin. Saçınız serviste çaya girmesin önden toplayın. Girişte hal hatır sorulur o zaman oturun 15 dk. Sonra mutfağa çekilin. Orada hazırlık sunum yapın. Çay faslında yine oturun yanlarında. Bir arkadaşınız kuzeniniz varsa yanınıza çağırın mutfakta servise yardım etsin. Bir de sakin olun zaten evlenince mefret edeceksiniz bu insanlardan kasmaya gerek yok 🤣🤣🤣
Neden nefret etsin belki iyi insanlar hemen önyargı

Bak bu güzel bi düşünce.
Yaniiii. Genç kızlar bi tutturmuşlar ne yapmalıyım ne etmeliyim, hatta bazı konular resmen kaynananın müstakbel gelinini beğenmesi üzerine kurulu. Kocaman bir yanlış... bak önce insanlar sana uygun mu, iletişim kurabileceğin çevrende görmeye alışık olduğun tarzda insanlar mı... sen de onları değerlendir

Hayır el öpmeyin 'çak' yapın.
agzımda kahve vardı pöykürdüm
:D :D :D

btxx , evınızde normal mısafır agırlar gıbı yapın evınıze mısafır geldıgınde ne yapıyorsun normal hosgeldınız seklınde karsılama ve sıradan normal servıs . aynı sey . kendı kendınızı strese sokmayın :)

Back
X