• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiz istemeden önce tanisma...

Umarim cok iyi insanlardirda bir iki yil sonra kv ve kp hakkinda baska konular acmazsin buraya:nazar: hayirli olsun

Aslında öncesinde gidip tanışsanız, biraz daha rahat hissedersiniz.

gerir götür dışında yanlarında oturun genelde büyükler konuşur arada tabiki siz de konulara girin.el öpme meselesine gelince öpmezseniz lafını edebilirler oyüzden öpmeye yeltenin ellerini geri çekerlerse öpmek için zorlamayın.el öpmek,öpmemekten daha iyidir,sonuçta elimi öpmeye kalktı bu ne rezillik diye söylenmezler

Mesaj yazan herkese cok tesekkür etmek istiyorum, galiba gercekten dediginiz gibi akisina birakmak gerek. Hayirlisi bakalim😄

En güzel heyecanlar kendi tanışmam geldi aklıma. Ben el öpmüştüm, yanlarında oturup çay kahve servisine sık sık kalkmıştım. Konular kendiliğinden açılır, muhabbet ilerler siz de katılırsınız. Hayırlı olsun.

Arkadaslaaar heyecandan bayilmak üzereyim. Iki gün sonra erkek arkadasim ailesi ile bize gelecekler. Simdiden bile elim ayagima dolasti diyebilirim. Aklimda deli deli sorular var. Neye dikkat etmeliyim, ne yapmam/ yapmamam gerekir, hic bir fikrim yok. Cok cekingen ve utangac bir yapiya sahibim, yani onlarla birlikte bi arada oturmak bile bana cok zor geliyor. Öncelikle sunu söyleyim, annesi ve babasi ile hic tanismadik. Geldiklerinde el mi öpmeliyim? Onlarla birlikte fazla oturmam gerekiyor mu? Ben daha cok getir götür, yemek cay kahve ile ugrasmak istiyorum, ama onlarla birlikte fazla oturmasam ayip mi olur? Lütfen aranizda tecrübe eden birileri varsa yardimci olabilirler mi, kafayi yemek üzereyim 🙄

Cok tatlısınız :)) Allah tamamini erdirsin. Ailesi el öpülmesinden hoslanmayabilir ama bence erkek arkadasina sorabilirsin o zaman ailesi el öpmesini ister mi istemez mi diyecektir sana. Heyecanli olman süper aksine heyecanini yok etmeye calisma :) emin ol onlarda o yoldan geçti herkes seni anlayacaktir. Kendini sevdirmek icin vs seyler icin kendini olduğun gibi yansıt cünkü seni sen olduğun icin sevmeleri lazım.

Cok tatlısınız :)) Allah tamamini erdirsin. Ailesi el öpülmesinden hoslanmayabilir ama bence erkek arkadasina sorabilirsin o zaman ailesi el öpmesini ister mi istemez mi diyecektir sana. Heyecanli olman süper aksine heyecanini yok etmeye calisma :) emin ol onlarda o yoldan geçti herkes seni anlayacaktir. Kendini sevdirmek icin vs seyler icin kendini olduğun gibi yansıt cünkü seni sen olduğun icin sevmeleri lazım.

Mesajiniz icin cok tesekkür ederim, en azindan beni anlayan varmis 😄 Heyecan yapmamin sebebi kendimi begendirmek degil zaten, ben hic tecrübe etmedigim icin yanlis birsey yapmak istemiyorum, bazi arkadaslar burda beni birazcik yanlis anlamislar ama olsun, cok tesekkür ederim tekrar icimi rahatlattiniz ❤️

bence el öpmeyin.servise yardım edecek kardeş yoksa kuzen veya yakın bir arkadaşınızı da çağırın.geldiklerinde güleryüzle karşılayın.biraz oturup muhabbet sonra servis sonra biraz daha muhabbet bitti gitti.aileler zaten kendi aralarında konuşur genelde.

Mesajiniz icin cok tesekkür ederim, en azindan beni anlayan varmis 😄 Heyecan yapmamin sebebi kendimi begendirmek degil zaten, ben hic tecrübe etmedigim icin yanlis birsey yapmak istemiyorum, bazi arkadaslar burda beni birazcik yanlis anlamislar ama olsun, cok tesekkür ederim tekrar icimi rahatlattiniz ❤

Heyecanlanin bu zamanlarda heyecandan yapilacak her sey anlayisla karşılanır ayrica hersey guzel olacak derseniz güzel olur aksi olmaz merak etmeyin :)

Back
X