- 4 Kasım 2018
- 26.765
- 110.268
- 598
- Konu Sahibi Fight4freedom1
- #21
Belki ben konuyu yanlis anladim. Fakat kizkardesiniz oldugu icin her seferinde sizi cagirmak zorunda mi ki ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende böyle düşünüyorum. Canı sıkılınca bana geliyor.O yüzden artık bende onu biryere davet etmeyecegım.İnsana kabullenmesi zor geliyor ama sanirim sizinle eglenemiyor. Hayat bakışınız farkli olabilir mesela.
Benim bu bahsettigim arkadasim hâla bekar. 28 yaşındayız. Ben cok erken evlendim, 2 cocugum oldu. Ama bizim kopuklugumuz ilk cocugumdan sonraki yillarda baslamisti. O zamanlar ben anlayamiyodum. O universite okuyodu. Hep arayip soruyordum, buluşmaları ben ayarlıyordum. Akşam eşim izin verirdi mesela disarida kafede vs bulusurduk. Ama sonra farkettim hayat yollarimiz başkalaşti. Ben calismadigim icin is hayatindan da soyutlandim. Bir arkadas gurubu toplantisinda bunu sezmiştim. Mesela ondan birkac ay once birisi ile gorustugunu nerdeyse nişanlanacakken ayrildigini anlatti şok geçirmiştim
En son gorusmemiz 2. Bebegimi gormeye geldiginde oldu. Bana keşke 4 yillik okusaydin, senden bunu beklemezdim gibi şeyler soyledi mesela. Kitap oku vs dedi. Yani fikirler cok farklilasti zamanla...
Yok her seferinde degil. Biz yıllardır kardeşimle hiçbir etkinlik yapmıyoruz.Sorun bu. Hani maddi manevi sorun yok. Evli olmamda problem yok.Ama ne avmye gideriz ne cafeye. Ancak sürekli arar, konuşur uzun uzun.Belki ben konuyu yanlis anladim. Fakat kizkardesiniz oldugu icin her seferinde sizi cagirmak zorunda mi ki ?
Ooo zaten laf söyledim yüzüne kapattım. Aradan 1 saat falan geçti. Beni aradı dert yanıyor. Arabası bozulmuş, toplu taşıma ile gidiyormuş. Bunu anlatıyor.Ben olsam direkt yüzüne söylerim.
Anlamazsa kavga ederim. Kardeş sonuçta ne olacakbir küser bir barışırsınız
Acaba kendisi ayrıldığı için, sizi de eşinizle gördükçe içten içe kötü mü hissediyor.Evet inanın 7 yıllık sevgilisinden ayrıldı. Normalde bizim eve alkol girmez.Aldı getirdi alkolünü.Derdi varken, paraya ıhtıyacı varken hep arar. Ya da bısey oldugunda arar anlatır. Bende onu hıc gezemedı sandım. Meger saklıyormuş.
Yok sanmıyorum. Sevgılısı varkende bu sekildeydı. Görüşmemız sadece evde gecıyor.Acaba kendisi ayrıldığı için, sizi de eşinizle gördükçe içten içe kötü mü hissediyor.
Evlisin evlisin dedikçe ben bunu düşündüm![]()
Benimde kız kardeşim var normalde birbirimizi çok severiz herşeyimizi paylaşırız ama bazen o da benim fazla ilgimden sıkılıp arkadaşları ile takılabiliyor, şimdi benim kız kardeşimle ilişkim güzel olduğu için arada sitem ederim gülüşüp geceriz ama sen kardeşinle ilişkini en iyi bilen kişisin, normalde nasılsınız kardeşin sana düşkün mü , seni düşünür mü deger verir mi?Merhaba herkese.Benim bir kız kardeşim var.Aramızın iyi oldugunu sanıyorum. Arar, her şeyini anlatır falan.Bize gelir gider.Bunda sorun yok.
Kız kardeşimin 3 yıldır aracı var.Ve araba olduğundan beri 1 kez kız kıza ne denize gittik ne gezmeye gittik.Para konusunda üzerime düşeni yaparım, onda problem yok.
Geçen biz denize gittigimizde kardeşimi de çagırdım.Kız arkadaşım, kardeşin sen ben onun arkadaşı denize gidelim dedi.Kardeşim,manyak mı o ya dedi.Bana da sen artık evlisin, gidemem dedi. Eşim bu arada gezmemi falan asla problem yapmaz Bunu gayet iyi biliyor.
Bugün konuşurken laf arasında 2 kez denize gittigini ve haftaya tekrar gidecegini söyledi.Ve ikisini de benden saklamış.Bana söylemiyor.Ve arkadaşının kocası çocugu ile gitmiş.Çoluk çocuk gittik dedi.Bu arada eşimle iyi anlaşır.Derdi oldu mu koşar gelir falan. Ama bu tarz planlar yapmaz.
Kırılmakta haksız mıyım? Sadece annemin evinde görüşürüz ya da o arada bize gelir.Sadece paylaşmak istedim. Saklamasına bozuldum.
Canım sürekli telefonda konuşuruz.Deger verir bunlarda problem yok. Ama en basiti lazere bile benımle gıtmez. Avmye gıtmeyız.Bende önce sırada dıger arkadaşları vardırBenimde kız kardeşim var normalde birbirimizi çok severiz herşeyimizi paylaşırız ama bazen o da benim fazla ilgimden sıkılıp arkadaşları ile takılabiliyor, şimdi benim kız kardeşimle ilişkim güzel olduğu için arada sitem ederim gülüşüp geceriz ama sen kardeşinle ilişkini en iyi bilen kişisin, normalde nasılsınız kardeşin sana düşkün mü , seni düşünür mü deger verir mi?
25 yaşındaYaşı kaç ki
Zaten bende kendi halimdeyim.Bende saf saf kardeşim bu sene denize gidemedi diye onu çagırıyorum. Meger benden gizli iki kez gitmişHiç umursama seninle çıkmak istemiyorsa ısrar etme sitemini belli ettiğin halde aynı hareketleri yapmaya devam ediyormuş gizliden gidiyormuş ne gerek var kardeşini bunaltmaya sende kendi halinde takıl
Mesafenizi koruyun, kusura bakmasın abla kerizlenmez…Evet inanın 7 yıllık sevgilisinden ayrıldı. Normalde bizim eve alkol girmez.Aldı getirdi alkolünü.Derdi varken, paraya ıhtıyacı varken hep arar. Ya da bısey oldugunda arar anlatır. Bende onu hıc gezemedı sandım. Meger saklıyormuş.
Bugün gizli iki kez denize gittigini söyledikten sonra telefonda atıştık.Zaten görüşmelerimiz anneme gidince denk gelirsek oluyor. Ya da onun canı sıkılıp bize gelmesiyle.Mesafenizi koruyun, kusura bakmasın abla kerizlenmez…
İçkisini içecek, derdini anlatacak arkadaş bulsun kendine.
Zamanını kardeşine ayırıp hayatınızdan çalmayın zira o sizin için kılını kıpırdatmıyor
Hadi eniştesi neyse ee peki arkadaşlarının kocasının yanında rahat edecek mi? Kardeşim kıyafet konusunda rahat biri.Bunu sıkıntı yapmayacağına eminim. Tamam hadi eşim olmadan neden kız kıza gitmiyoruz?Deniz olayında bende eniştelerimin yanında rahat edemeyeceğim için onlarla denize gitmem. Ama kız kıza da gelmediğine göre sizle vakit geçirmekten hoşlanmıyor demek ki.