Kız kardeş ile yakın olma

Öyle kardeşin saçını başını yolarım.(Şaka tabi) Ben olsam sanırım biraz sitem ederdim. Elin adamlarıyla gitmeyi biliyor. Alt tarafı günübirlik bir deniz tatili. Sizinle sosyalleşmekten hoşlanmıyorsa bile o kadar söylemişsiniz 1 kez olsun götürebilirdi. Bana garip geldi.
Ooo sitem ettim, kavga ettim, konuşmadım.
Borç isteyince, canı sıkılınca, derdi olunca beni arar.Herşeyini anlatır.
Arkadaşım geçen gün, sen ben kardeşin ve arkadaşı denize gidelim dedi.Kardeşime söyledim.Manyak mı o dedi sadece. Gerisini siz anlayın.Ki çoluk çocuk gittik dedi bugün.
Bende artık kardeşimi tek biryere götürmeyi düşünmüyorum.Hazirana kadar iş yogunlugum olacak zaten. Onu görmek için cebelleşmem.
Ki biz aylık alışveriş için kardeşimin çalıştığı yer eve uzak olmasına ragmen, oraya gitmeyi düşünüyorduk.Aynı magaza eve yakın yerdede var. Kendimi bu şekilde denk gelmek için zorlamayacagım.
Ve ben o hiç denize gidemedi diye kaç kez çagırdım.O meger gizli gitmiş🤣
Derdim deniz degil. Ben defalarca gittim denize. Benim istedigim birşeyler paylaşabilmekti. Sadece ayda bir iki ayda bir anca denk geliyoruz. Ondada kısıtlı süre. Arabayla evim maksimum 5 6 dakika.

Deniz olayında bende eniştelerimin yanında rahat edemeyeceğim için onlarla denize gitmem. Ama kız kıza da gelmediğine göre sizle vakit geçirmekten hoşlanmıyor demek ki.
Arkadaşının kocasının yanında nasıl rahat ediyor ?

Arayıp derdini anlatıyorsa yakın görüyordur ama belki kocanızı da sevmesine rağmen beraber vakit geçirmekten keyif almıyordur. Ben de arkadaşlarımın biriyle eşi varken vakit geçirmiyorum artık, eşiyle de eskiden arkadaşız ikisini de severim ama onlarla hiç eğlenemiyorum çünkü sürekli bir konudan kaynaklı tartışmalı oluyorlar ve buluştuğumuzda tek konu o oluyor, tek konu o olmasa yanımda tripleşiyorlar muhabbet benim için aksıyor sıkılıyorum baya. Anlamadığım espiriler konular dönüyor geri kalandaysa evlilik ve onların çocuk hayali hakkında konuşmaktan sıkıldım. ama başka çift arkadaşlarımla aynı sorunu yaşamıyorum sadece onlarda öyle oluyor

Merhaba herkese.Benim bir kız kardeşim var.Aramızın iyi oldugunu sanıyorum. Arar, her şeyini anlatır falan.Bize gelir gider.Bunda sorun yok.
Kız kardeşimin 3 yıldır aracı var.Ve araba olduğundan beri 1 kez kız kıza ne denize gittik ne gezmeye gittik.Para konusunda üzerime düşeni yaparım, onda problem yok.
Geçen biz denize gittigimizde kardeşimi de çagırdım.Kız arkadaşım, kardeşin sen ben onun arkadaşı denize gidelim dedi.Kardeşim,manyak mı o ya dedi.Bana da sen artık evlisin, gidemem dedi. Eşim bu arada gezmemi falan asla problem yapmaz Bunu gayet iyi biliyor.
Bugün konuşurken laf arasında 2 kez denize gittigini ve haftaya tekrar gidecegini söyledi.Ve ikisini de benden saklamış.Bana söylemiyor.Ve arkadaşının kocası çocugu ile gitmiş.Çoluk çocuk gittik dedi.Bu arada eşimle iyi anlaşır.Derdi oldu mu koşar gelir falan. Ama bu tarz planlar yapmaz.
Kırılmakta haksız mıyım? Sadece annemin evinde görüşürüz ya da o arada bize gelir.Sadece paylaşmak istedim. Saklamasına bozuldum.
Sizle plan yapmak istemiyor üzerine düşmeyin bi súre

Sordum da sen artık evlisin dedı. Bunu dedıkten sonra benden gizli saklı arkadaşının eşi çocugu falan deniz gitmişler. Çoluk çocuk denize gittik dedi.
E tamam işte
Bana sen evlisin dedin , evli arkadaşınla gitmişsin farkında olmadan bir sorun mu oldu aramızda de

Kardeşiniz yanlış tutum sergilemiş.
Benim kız kardeşim de bekar.
Yazın hep birlikte gezeriz.
Eşimin köyde işi olur.
Ben kardeşim ve oğlum üçümüz takıldık.
Ben araba suremiyorum onun arabası var.
O benzin yükler bende gittiğimiz yerde yemek masraflarını karşılarım.

Canım sürekli telefonda konuşuruz.Deger verir bunlarda problem yok. Ama en basiti lazere bile benımle gıtmez. Avmye gıtmeyız.Bende önce sırada dıger arkadaşları vardır
Biraz tuhaf geldi bana bu durum , çok müdahaleci bir abla mısın, acaba o yüzden mi gizliyor herseyini..

Kardeşiniz yanlış tutum sergilemiş.
Benim kız kardeşim de bekar.
Yazın hep birlikte gezeriz.
Eşimin köyde işi olur.
Ben kardeşim ve oğlum üçümüz takıldık.
Ben araba suremiyorum onun arabası var.
O benzin yükler bende gittiğimiz yerde yemek masraflarını karşılarım.
3 yıldır arabası olup, hiçbir etkinlik yapmamamız çok tuhaf. Bende daha mesafeli davranacagım.Onu gittigim yerlere çagırmayacagım.

Biraz tuhaf geldi bana bu durum , çok müdahaleci bir abla mısın, acaba o yüzden mi gizliyor herseyini..
Yok canim herşeyini anlatır. Ama deniz konusunu bilerek gizledi. Büyük ihtimalle instagramda falan hikaye attı, sakladı. Ben bizimle gel istersen demiştim.Hani başkalarıyla gidip benimle gitmemesine kızarım diye sakladı büyük ihtimalle

Abla kardeş dışarıda bir etkinlik yapmamanız enteresan geldi, sadece deniz değil ev dışında bir görüşmeniz olmuyor anladığım kadarıyla.

Kardeşiniz sizi evde görüşüp, derdini tasasını anlatacak kişi olarak tanımlamıs kafasında demek ki. Diğer şeyleri arkadaşlarıyla yapmayı tercih ediyor. Yapılacak birşey yok durumu kabul etmekten başka bb

En son ne zaman tatile çıktınız beraber? Sanki son seferde bir şeye kırılmış ve içinde tutmuş, bir daha da tatile ablamla gitmem demiş gibi geldi bana.
Hayatımızda hiç tatile çıkmadık. Uzun yıllardır ne avmye hadi gezmeye gidelim ne cafeye gidelim demedik.
Görüşmelerimiz zaten ben anneme gidince denk gelirsek oluyor.Ya da onun canı sıkılıp bize gelmesi lazım.Bunun harici görüşme diye bişey yok

Bir de şöyle bir durum var ben ablamla sık görüşüyorum zaten, o yüzden pek görüşemediğim bir arkadaşım bir yere davet etse reddetmem ama ablamı daha rahat reddedebilirim zaten düzenli görüyorum. Her neyse bence mesafe koymayın insanın kardeşi gibisi yok anlaşabiliyorsa. Size zaten her şeyini anlatabilmesi size güvendiğini, değer verdiğini gösteriyor. Benim ablam da bu sene arkadaşlarıyla tatile gitti ki başta babam ikinizi yollayayım demesine rağmen, hiç alınmadım hatta babama ben dedim arkadaşlarıyla gidecek diye.

Abla kardeş dışarıda bir etkinlik yapmamanız enteresan geldi, sadece deniz değil ev dışında bir görüşmeniz olmuyor anladığım kadarıyla.

Kardeşiniz sizi evde görüşüp, derdini tasasını anlatacak kişi olarak tanımlamıs kafasında demek ki. Diğer şeyleri arkadaşlarıyla yapmayı tercih ediyor. Yapılacak birşey yok durumu kabul etmekten başka bb
Ev içinde ben anneme gidince bazen denk geliyoruz.Ya da canı sıkılınca çıkar bize gelir.
Öyle dediginiz gibi. Ancak insan kardeşi ile de etkinlik yapmak istiyor.
Ben evde oldugum zamanlarda bile lazere arkadaşıyla gidiyor.Ya da avm, saç boyatma falan.
Bende tam tersi sahile giderken arayıp, alalım mı seni evden gelecek misin derim.
Geçen arkadaşım, sen ben kardeşin onun arkadaşı kız kıza denize gidelim dedi. Kardeşime söyledim. Manyak mı o dedi.Ama iş yerinden arkadaşının kocası falan hepsi gidiyor.
Bende onu bir yere davet etmemeye karar verdim

Bir de şöyle bir durum var ben ablamla sık görüşüyorum zaten, o yüzden pek görüşemediğim bir arkadaşım bir yere davet etse reddetmem ama ablamı daha rahat reddedebilirim zaten düzenli görüyorum. Her neyse bence mesafe koymayın insanın kardeşi gibisi yok anlaşabiliyorsa. Size zaten her şeyini anlatabilmesi size güvendiğini, değer verdiğini gösteriyor. Benim ablam da bu sene arkadaşlarıyla tatile gitti ki başta babam ikinizi yollayayım demesine rağmen, hiç alınmadım hatta babama ben dedim arkadaşlarıyla gidecek diye.
İşte bizde sık görüşebilen insanlar degiliz. Ben çalışıyorum anneme sürekli gidemiyorum. Ya da gittigimde o akşam vardiyasında oluyor.
Hele iznini kesinlikle bana ayırmaz.
Ha şu var. Eşimle beni anneme oturmaya çagırır. Bizi evde oturacak insan sınıfına sokmuş kendince. Diger leri gezmelik 🤣

İşte bizde sık görüşebilen insanlar degiliz. Ben çalışıyorum anneme sürekli gidemiyorum. Ya da gittigimde o akşam vardiyasında oluyor.
Hele iznini kesinlikle bana ayırmaz.
Ha şu var. Eşimle beni anneme oturmaya çagırır. Bizi evde oturacak insan sınıfına sokmuş kendince. Diger leri gezmelik 🤣
Diğer yorumunuzu da şimdi gördüm, en iyisi davet etmeyin siz de cidden

Ev içinde ben anneme gidince bazen denk geliyoruz.Ya da canı sıkılınca çıkar bize gelir.
Öyle dediginiz gibi. Ancak insan kardeşi ile de etkinlik yapmak istiyor.
Ben evde oldugum zamanlarda bile lazere arkadaşıyla gidiyor.Ya da avm, saç boyatma falan.
Bende tam tersi sahile giderken arayıp, alalım mı seni evden gelecek misin derim.
Geçen arkadaşım, sen ben kardeşin onun arkadaşı kız kıza denize gidelim dedi. Kardeşime söyledim. Manyak mı o dedi.Ama iş yerinden arkadaşının kocası falan hepsi gidiyor.
Bende onu bir yere davet etmemeye karar verdim
Dediğim gibi sizi dışarıda vakit geçirecek kişi olarak görmüyor kardeşiniz. Gönül ister ki öyle olmasın ama buna yapılacak birşey yok.
Çagırsanizda gelmiyormuş zaten, bundan sonra çağırmasanız da olur. Kardeşiniz için birşey farketmez. Siz en azından çağırıyorum gelmiyor diye üzülmemiş olursunuz.

Back
X