Kız kardeş veya ablanızla aynı anda veya yakın zamanlarda hamile olanınız var mı?

Ben kadının evine bile gitmedim çünkü annemin mahallesi'nde oturan bir kadın ve asıl kardeşimle görüşen bir kadın. Ayrıca bilip bilmeden harika yorum yapıyorsunuz
Hayat tecrübeniz bu kadar mi yani? Kardesinizle gorusen kadinin size seni kiskaniyor demesini dogru buluyorsunuz. Sonra kardesinize gidip sizin hakkinizda ne diyor acaba? Ooo sizin dunyadan haberiniz yok.

Sizin gibi ablam olsa bende uzak dururdum. Annenizin size yaptığı baskının hesabını annenizle çözün kardeşinizden de mümkün mertebe uzak durun ancak o zaman rahatlar iki tarafta...

Ayy neyse parmacıklarımıza yazık...

Selam kızlar, kız kardeşim ve ben neredeyse üç ay arayla gebeyiz fakat kendisi nazar değecek diye hiçbir doktor kontrolünden, sürecinden bahsetmiyor. Onu arayıp tebrik ettim nasılsın diye sordum ama kimseye anlatmak istemiyorum kusura bakma nazar değer diyor. Sadece anneme anlatıyormus. Benim gebeliğimi mesajla tebrik edip çocuğumun cinsiyetini bir alt kata öğrenmeye bile gelmemişti. Isterdim ki abla kardeş paylaşalım bu süreci ve beraber alışverişler yapalım. Ama kız kardeşim maalesef uzak duruyor. Anlam veremiyorum. Sizin böyle bir durumunuz oldu mu ve süreciniz nasıl geçti?
Off 😒 gerçekten bi salın artık kardeşinizi burada sürekli bununla ilgili konu açtın ben bile yıldım ne bu baskı anlamıyorum. herkes hamileligini paylaşmak çok sevgi dolu olup sizin hamileliginiz bebeginiz ile ilgilenmek zorunda değil ki, demekki o böyle yalnız geçirmek istiyor belki kendi içinde problemleri var siz neden bu kadar takıldınız. bu olayları düşünmekten kendi hamileligini bile yaşamıyorsun gibi bırak keyfini çıkar hamilelik zamanlarının

Selam kızlar, kız kardeşim ve ben neredeyse üç ay arayla gebeyiz fakat kendisi nazar değecek diye hiçbir doktor kontrolünden, sürecinden bahsetmiyor. Onu arayıp tebrik ettim nasılsın diye sordum ama kimseye anlatmak istemiyorum kusura bakma nazar değer diyor. Sadece anneme anlatıyormus. Benim gebeliğimi mesajla tebrik edip çocuğumun cinsiyetini bir alt kata öğrenmeye bile gelmemişti. Isterdim ki abla kardeş paylaşalım bu süreci ve beraber alışverişler yapalım. Ama kız kardeşim maalesef uzak duruyor. Anlam veremiyorum. Sizin böyle bir durumunuz oldu mu ve süreciniz nasıl geçti?
bence doğru yapıyor. Senin nazarın kesin değer. Bence doğduktan sonra da görüşmesin seninle. Ömür boyu sidik yarıştıracaksın

Karşı komşu 55 yaşındaki kadın bile kardeşin seni kıskanıyor bence diyorsa demek ki ben bir şey yapmadım.
Size bunu söyleyen komşuya hak verdiğine göre kız senle görüşmemekte haklı böyle abla kardeş mi olur bana biri böyle bişey söylese agzının payını alırdı siz belliki güzelce dinlemiş dedikodu yapmışsınız

Keşke herkes sizin gibi düşünse ama maalesef insanlar sanal ortamda rahatça kırıcı olabiliyorlar. Gerçekte bu kadar kötü kalpli olmaktan çekinirler halbu ki
Bu kadar kişi yanlış davrandığınızı düşündüğünüzü söylüyor ama siz sizi tek destekleyen kişiye kulak veriyorsunuz. O da biz gibi fil hafızalı değilmiş eski konularınızı, kardeşinize takıntınızı bilmiyormuş zaten🥴

Kızın karşı komşusuyla bile dedikodusunu yapmışsınız.Yok 55 yaşındaki komşu kadın kardeşin seni kiskanio demiş.Yahu hamilesin hasta değil.İlgi odağı hep sen ol,en hamile sensin,piremses oldu mu mutlu oldun mu.Senden daha hamile kimse yok.Annen senden kardeşinle ilgili birşeyler beklio kardeşin değil.Ne diye kızı darliosun.Ayrica senin nazarın kesin değer.Halinden,tavrından belli.Ben olsam ben de bişey paylaşmam seninle.Hiç arkadaşın yok mu senin git onlarla sabahtan akşama kadar bebek konuş ya da eşinle konuş ne dersin bu da mı olmaz.Wala ben de hamile oldum ama 7/24 hamilelik konuşmadım.Gayet normal bı hayatım oldu.9 ay icik,vıcık bebek konusmadim.Forumda konuştum,alışveriş için birbirimize önerilerde bulunduk falan.Gayet de tatmin oldum.Ama sizin derdiniz başka.Bi de utanmadan " yaaa sormayın senelerce tüp bebekle uğraştı ya " diyip kızla dalga geçiyorsunuz.Bu cümleden bile nasıl biri oldugunuz belli.Kardesiniz az bile yapio size.

Biz kızkardeşimle aynı zamanda hamile kaldık hamilelik döneminde de doğumdan sonrada tecrübelerimizi paylaştık ayrıca birbirimize hediyeler aldık gayet uyumlu bir dönemdi. Sizin kardeşiniz neden soğuk yapıyor anlamadım siz onun kardeşsiniz niye nazarınız değsin çok saçma.

Biz kızkardeşimle aynı zamanda hamile kaldık hamilelik döneminde de doğumdan sonrada tecrübelerimizi paylaştık ayrıca birbirimize hediyeler aldık gayet uyumlu bir dönemdi. Sizin kardeşiniz neden soğuk yapıyor anlamadım siz onun kardeşsiniz niye nazarınız değsin çok saçma.
konu sahibi kardeşini kafaya takmış durumda. Sadece bu konuyla alakalı değil sıkıntısı

Sizin Diğer konularınız da demiştim psikolojik rahatsızlık sizde de var belki de sadece sizde var ayıp değil lütfen destek alın bizi bile yordu bu kardeş fesatlığınız kimbilir sizi nasıl yoruyor bu arada kardeşiniz de hamile kalmasına çok sevindim

Madem öyle istiyor ugrasmazdim. Kendi tercihi der geçerdim. Onun yapısı da öyle demekki insanları olduğu gibi kabul etmek.lazim

Geçen cinsiyet partisine gelmemişti kardeşiniz. Konu sahibi sizdniz demi. Yanlış hatırlamıyorsam çocuk sahibi olmak istiyorlar olamıyorlardı konu sahibi doğru ise. O Zaman da söylemiştiler yeterince hassas bir konu neden üzerine gidiyorsunuz diye.

biz 3 kizkasdes ayni anda yani 1 2 ay arayla hamileyiz gunde kac defa tuvalete gittigimizden haberimiz var biri 3 kere hapsirsa sende biyle bisey oldumu normal mi der😂
Ya geçen konu açtı konu sahibi kardeşini cinsiyet partisine çağırmış gelmemiş. Alt kattaymış parti. Sonra konuşulunca oda istiyor çocuk olmuyor dedi . Bayağ uzun süre istemiş olmamış. Yani şuan kardeşinin ruh hali gayet normal tepkileri. Birde psikolojik sıkıntılar da var falan filan demişti. Buldum konusunu yorum yaptıklarımdan aynı kişiymiş.

Yalnız merak ettiğim 1 ay önceki konuda kardeşiniz hamile değildi. Şimdi hamile yani sevinç veya emaresi pek görmedim bu konuda. Ki kardeşiniz hamile kalamıyor. Hatta Olmadı artık istemiyor falan da demiştiniz. Bizde bunu bilerek söylüyor ne kadar üzgün olduğunu görmüyor musunuz dedik. Düşüğü varmıydı hatırlamıyorum ama . İlginç yani:işsiz: Benim gibi düşünenler beri gelsin.

Back
X