Kız kardeş veya ablanızla aynı anda veya yakın zamanlarda hamile olanınız var mı?

Yalnız merak ettiğim 1 ay önceki konuda kardeşiniz hamile değildi. Şimdi hamile yani sevinç veya emaresi pek görmedim bu konuda. Ki kardeşiniz hamile kalamıyor. Hatta Olmadı artık istemiyor falan da demiştiniz. Bizde bunu bilerek söylüyor ne kadar üzgün olduğunu görmüyor musunuz dedik. Düşüğü varmıydı hatırlamıyorum ama . İlginç yani:işsiz: Benim gibi düşünenler beri gelsin.
o cinsiyet partisinin oldugu gun meger hamileymis kardesi. herkes ustune gittiginde 10 dakika once ogrendigini soylemisti konu sahibi 😁 kacirmissiniz orayi siz.

o cinsiyet partisinin oldugu gun meger hamileymis kardesi. herkes ustune gittiginde 10 dakika once ogrendigini soylemisti konu sahibi 😁 kacirmissiniz orayi siz.
Ohhhooo konu sahibi bayağ aşmış .Bacım kardeşi buraya üye olup birde okuyorsa bu konuları....:halay::KK57::KK70: Ben bile şok oldum yalnız. Hamilemiymiş :rolleyes: Bir dakka bir dakka konu sahibi konuyu yazarken biliyordu yani . Vay beee

Ya geçen konu açtı konu sahibi kardeşini cinsiyet partisine çağırmış gelmemiş. Alt kattaymış parti. Sonra konuşulunca oda istiyor çocuk olmuyor dedi . Bayağ uzun süre istemiş olmamış. Yani şuan kardeşinin ruh hali gayet normal tepkileri. Birde psikolojik sıkıntılar da var falan filan demişti. Buldum konusunu yorum yaptıklarımdan aynı kişiymiş.
sorma okudum sonradan ama resmen taciz ediyor kardesini istemiyorsa tamamdir
takinti haline getirmis kardesini uzuldum kadina

İyi niyetli olduğunuzu düşünmüyorum kusura bakmayın. Kardeşinizin psikolojik sorunları vardı ve çocuğu olmuyordu, nispet yaparcasına alt katında cinsiyet partisi yapmıştınız. Sizin gibi bir ablam olsaydı ben de hiçbir şeyimi anlatmazdım.
Bende şimdi öğrendim:rolleyes: konuyu yazarken hamileymiş bacısı

Ohhhooo konu sahibi bayağ aşmış .Bacım kardeşi buraya üye olup birde okuyorsa bu konuları....:halay::KK57::KK70: Ben bile şok oldum yalnız. Hamilemiymiş :rolleyes: Bir dakka bir dakka konu sahibi konuyu yazarken biliyordu yani . Vay beee
yaaaaaaa! 😂

Herkes tercihlerini yaşar. Kardeşiniz böyle olmasını istiyorsa ona saygı duymak zorundasınız. İnsan aynı anneden doğuyor diye yakın olmak zorunda değil.

Herkes tercihlerini yaşar. Kardeşiniz böyle olmasını istiyorsa ona saygı duymak zorundasınız. İnsan aynı anneden doğuyor diye yakın olmak zorunda değil.
Ay maşallah diyorum 2 Gr yazıyor yorumda altta ya. 8 haftalık gözüme takılınca maşallah diyeyim dedim:nazar:

Selam kızlar, kız kardeşim ve ben neredeyse üç ay arayla gebeyiz fakat kendisi nazar değecek diye hiçbir doktor kontrolünden, sürecinden bahsetmiyor. Onu arayıp tebrik ettim nasılsın diye sordum ama kimseye anlatmak istemiyorum kusura bakma nazar değer diyor. Sadece anneme anlatıyormus. Benim gebeliğimi mesajla tebrik edip çocuğumun cinsiyetini bir alt kata öğrenmeye bile gelmemişti. Isterdim ki abla kardeş paylaşalım bu süreci ve beraber alışverişler yapalım. Ama kız kardeşim maalesef uzak duruyor. Anlam veremiyorum. Sizin böyle bir durumunuz oldu mu ve süreciniz nasıl geçti?
Siz zaten kardeş olarak pek yakın değilmişsiniz, güven yok bir kere. Kim kardeşinin nazarı değeceğini ya da hasetleneceğini düsünür ki, muhtemelen önceki olaylardan dolayı size güvenemiyor, biraz kendinizde arayın bence

Karşı komşu 55 yaşındaki kadın bile kardeşin seni kıskanıyor bence diyorsa demek ki ben bir şey yapmadım.
Sizin yetiştirilme tarzınızda büyük bir hata var!
Bak hem nerden biliyorsunuz ne yaşadığımı ben kardeşimle yakın olmak istiyorum diyorsun.
Hem beni kıskanıyor komşu bile diyor diyorsun.
Sizin onunla yarış haline gireceğinizi bildiği için sizinle paylaşım kurmak istemiyor belli ki.

Sorma ya uğraşarak hamile kaldı. Tüp bebekler denedi yıllarca demi? Kız 7 aylık evliydi ve herkes yazdı bunun çok erken olduğunu ve gebe kalabileceğini ki oldu da. O sadece acele etti, hemen olsun istiyordu. Siz hala ne diyorsunuz saçma sapan.
Bence kıskançlığı kardeşiniz değil siz yapıyorsunız. Bir insan kardeşi hakkında nasıl böyle cümleler kullanabilir aklım almıyor. O size kötü birşey yaptıysa dediyse onun vicdansızlığı ki biz bunu bilemeyiz elle tutulur bi sebep de sunmuyorsunuz bize. Hep hasta benimle konuşmuyor partime gelmedi bilmem ne. Hiç biri kardeşinize düşman olucak büyüklükte sebepler değil ama kabul edin siz düşman bellemişsiniz. Size anlatmamasının sizinle muhattap olmamasının bence en büyük sebebi afedersiniz ama sizin fesatlığınızı gördüğünden. Bunu görüyorsa o kadar da hasta hasta diyip yargılamayın derim. Akıllılık bile etmiş kız. Rabbim inşallah ikinizin de sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip eder. Ama en sağlıklısı da birbirinizden uzak olmanız…

Selam kızlar, kız kardeşim ve ben neredeyse üç ay arayla gebeyiz fakat kendisi nazar değecek diye hiçbir doktor kontrolünden, sürecinden bahsetmiyor. Onu arayıp tebrik ettim nasılsın diye sordum ama kimseye anlatmak istemiyorum kusura bakma nazar değer diyor. Sadece anneme anlatıyormus. Benim gebeliğimi mesajla tebrik edip çocuğumun cinsiyetini bir alt kata öğrenmeye bile gelmemişti. Isterdim ki abla kardeş paylaşalım bu süreci ve beraber alışverişler yapalım. Ama kız kardeşim maalesef uzak duruyor. Anlam veremiyorum. Sizin böyle bir durumunuz oldu mu ve süreciniz nasıl geçti?
Ne güzel düşünüyorsunuz birlikte alışveriş yapmak, fikir alışverişi, sohbet ne güzel olurdu. Galiba kıskançlık nazar değme gibi düşüncesi var heralde ablanızda :S

Ya ben size inanamıyorum burada o kadar uyarı aldınız halen aynı terane.Sizin hayattaki tek motivasyonunuz bu kız olmuş.Sadece kk açtığınız konulara bir bakın bakalım ve kizkardesiniz ne kadar haklı görün, insanin sizin gibi kardeşi olsun ne dert anlatır ne mutluluk.Evlerden ırak

Umarım siz de yaşarsınız da kim akıllık ediyormuş nasılmış görürsünüz.
Bence bipolar olan sizsiniz ,bunu hakaret olarak yazmıyorum gerçekten bütün konularınızı bilen biri olarak bunu söylüyorum, lütfen doktora gidip tedavi olun.kardeşiniz en doğrusunu yapıyor sizden uzak durarak

Ne alaka en çok benimle ilgilenin modu? O modda olsam kardeşimle muhabbet etmek için dışarı çıkmak için bile teklifte bulunmam çabalamam bile. Size yorum yapması kolay tabi klavye başında.
Yahu sen değil miydin beni zehirleyecek ödüm kopuyor diyen,simdi niye dibine girmeye çalışıyorsun kızın

Sizin yetiştirilme tarzınızda büyük bir hata var!
Bak hem nerden biliyorsunuz ne yaşadığımı ben kardeşimle yakın olmak istiyorum diyorsun.
Hem beni kıskanıyor komşu bile diyor diyorsun.
Sizin onunla yarış haline gireceğinizi bildiği için sizinle paylaşım kurmak istemiyor belli ki.
Onceki konusuna bakin ,ben hamileyim kardeşim kıskançlıktan beni zehirleyecek çok korkuyorum diyordu

Eğer oysanız boşuna ellerimi yormak istemedim. Bırakın artık şu kızla uğraşmayı yazıp gideceğim. Ayrıca vakti bol olan sizsiniz. Hasta bir kıza takmışsınız kafayı. Evladım olacak aynı hastalıkla sınanırsam diye hiç aklınıza gelmiyor mu?
Ben olsam ben de anlatmam hicbiseyi size, siz kardesinize sen hastasin cocuk bakamazsin diyen kisi degilmisiniz?

Mecbur degil,istemiyor demek ki..
İmece usulu alis veris yapmaya ne hacet ? İstemiyorsa siz yapin hazirliklarinizi,onu beklemeyin..

Back
X