Kız Kardeş

minis

Duyduğunuz kadar kötü,bildiğiniz kadar iyiyim :)
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2006
2.076
662
363
37
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar

Meselem biraz uzun ama tüm ayrıntıları bilin istiyorum.
Haftaya nasipse evleniyorum benim derdim kız kardeşlerim.
İki Ablam var ikisiyle de konuşmuyorum.
Büyük olan ablam ile 4-5 senedir konuşmuyorum sebebi karakter olarak hiç uyuşmuyor oluşumuz.
Kendisi eşinden ayrıldı yeğenime karşı sorumsuz oluşu , bencil oluşu vs..
Sorunum küçük ablam hayat ortağım gibiydi.. Mayıs ayında evlendi.. Çok sorunları oldu evlenirken
Kardeş olarak üzerime düşen herşeyi yaptım Ailem ailesini kabul etmiyordu.
İnsanları ikna ettim ve çok şükür evlendiler.
Ramazan ayında iftara davet etmiştim çoğunluğumuzun evinde olduğu gibi iftar sofralarımız kalabalıktır hep.
Yine günlerden kalabalık bir günde ablam eşiyle birlikte gelecekti..Tam ezan vaktine yakın geldiler yanında eltisi ile birlikte..Ben misafire ayrı bir düşkünümdür.. Başımın üstünde yeri vardır.
Malum ramazan olduğundan kişi sayısı da net oldugu için ona göre yemekler ikramlıklar hazırlanmıştı.
Bende yalnızca onun duyacağı şekilde 'Keşke haber verseydin' dedim..
O gün bir sürü surat yaptı , masaya oturmadı vs. bu ilk olayımızdı.
İkinci olayımız ise eşiyle birlikte bize gelmişlerdi.O an sırtım dönük 'Enişte Hoşgeldin Nasılsın?'dedim diye
Ben saygısızmışım muhtemelen eşi eve gidince doldurdu...

Daha sonrasında 20 gün sonrasında benim şuanki nişanlımın ailesiyle tanışmam olacaktı..
Gelmedi..
İstememden bir gün önce evine gidecektik hatırı sayılır biriyle yoldayken telefon açtık çay koy geliyoruz diye
Telefondaki çığlıkları aklımdan gitmiyor gelmeyin kovarım diye.
İsteme - Nişan bir arada yaptım iki ablam birden yoktu..

Haftaya evleniyorum ve o kadar ona ihtiyacım var ki artık gidemem çok üzülüyorum gerçekten...

kardes bu hic birseye benzemez et tirnaktan ayrilmaz esinin yaninda rencide oldugunu dusunmus olabilir. arti kiz kardesim ban agelirken birini getiriyorum demesi gerekmez getirebilir ha hic musait degilimdir ozamna baska ama zaten misafir agirlanacak bir gunde belliki hazirsindir. gereksiz mevzular buyumus.
konusun cozun. aradaki darginlik kalkmadan buyumus mesele o yuzden gelmemisler. nisanlini al git birgun.

kardeşsiniz kavga olur tartışma olur da
nişana istemeye gelmemek nedir yahu...

Iki kardesle birden konusmuyormussunuz.

Yanlis anlamayin da kendi ozelestirinizi yaptiniz mi?

Mutlaka benimde yanlışlarımda olmuştur beni cezalandırmak adına ikisi birden nişanımda yoktu.
Bu kardeş olarak bence mazarete kapalı bir olay.

Kardeş oldugunuza eminmisiz ziraa kardesimle aslaaaa küs kalamam kırılsam bile unuturum ...zor günündede iyi gününde de yaninda olmalari lazim..

Kimse sırtını dönük hoşgeldin dediniz anlamadım. Eften püften şeyler bunlar kardeşler arasında.

Ramazanda bol bol yapilir benim bildigim misafir sayisi belli olsa da, o lafiniza kirilmakta hakli.
Yakin gormus haber vermemis.
Bende sinir olurum biri arkasi donuk benimle konussa ama sorun edilecek sey de degil.
Iki konu yuzunden ipler koptuysa tuhaf.
Iki ablanizda mi alingan yoksa siz mi herseyi anlatmiyorsunuz bilemedim

bu tür mevzuları tek taraflı dinlemek her zaman sıkıntılı bir durumdur.
bakalım ablalarının bu konulara bakış açıları nasıl??

Haklısınız olayları bilen herkes benim tarafımda annem ve diğerleri.
Ablamı barıştırmak için bir çok kişi araya girdi yalnız kendisi inattır.
Benim barışmaya hazır olduğumu da biliyor.

Bence siz yinede güzel bir mesaj yazıp hislerinizi döküp davet edin

Büyük olarak trip atmak küsmek yerine keşke orta yolu bulabilselermiş. Hadi küçüğü böyle büyüğü boşanmış belki psikolojik olarak yıpranmıştır. İnsan çocuğuna bile yetemeyebilir bazen onu anlamanız lazımdı. Ben bu konuda onu birşeylere mecbur gibi düşünmek yerine anlamaya, daha fazla yanında olmaya çalışırdım. Belki birşeyler değişirdi. Diğeri için birşey diyemiyorum belki eşine nasılsın deyip ona ilgi göstermediğini düşünüp kıskanmış olabilir. Küçük ablanızı olgun bulamadım büyüğü için hayat bazen eşit davranmaz diyorum. Özel hayatıyla kardeşliğinizi karıştırmanızı çok yanlış buldum. Evliliğiniz hayırlı olsun inşallah.

Kimse sırtını dönük hoşgeldin dediniz anlamadım. Eften püften şeyler bunlar kardeşler arasında.

Eşine yani Eniştem'e.
Başkası duydugunda aynı tepkiyi veriyor..Ki ben onların evlenmesi için o kadar çok çaba sarfettim ki ..
Şimdi de benim için ne yaptın ki diyebiliyor imiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…