- 31 Ocak 2013
- 8.648
- 29.996
- 748
Yok daha neler ya, elle tutulur birşey olsa dahi o kadar yardımlarınızı biliyor düğünlerinde. Bunu bile bile gelmeyecek kardeşi de, göndermeyen enişteyi de silin atın hayatınızdan.Büyük ablam gelir onunla elle tutulur bir olayımız yok ama diğeri gelmez
Benim bildigim büyükler yapıcı birleştirici olur ama bilemedimtamam siz kardeşler küsmüşsünuz de aile büyükleriniz hiç bişey yapmıyor mu ? bu küslük çok saçma uzamış... Küçük olan siz olduğunuz için adım atmalı, en azından denemelisiniz.. veya denemeliydiniz.
Kardeş oldugunuza eminmisiz ziraa kardesimle aslaaaa küs kalamam kırılsam bile unuturum ...zor günündede iyi gününde de yaninda olmalari lazim..
Bende evinen küçüğüyüm, bişey olduğunda neden sen gelmedin neden konuşmaya çalışmadın neden aramadın diye sitem etsem, " sen küçüksün" derler. Abimler benden bekler ama bi küslük varsa kuzenler arasında veya kardeşler arasında ailelerde dahil olur enazından bir ilgilenir, doğru olan budur. Benim kendi nişanımda babam getirdi küs olduğum kuzenimle barıştırdı mesela, hatrım için dedi bende kırmadım ogün onu ama sonra yine iletişimi kestim mesela..Benim bildigim büyükler yapıcı birleştirici olur ama bilemedim
Kesinlikle size katiliyorum en azindan nisaniniza gelmeleri gerekirdi.Mutlaka benimde yanlışlarımda olmuştur beni cezalandırmak adına ikisi birden nişanımda yoktu.
Bu kardeş olarak bence mazarete kapalı bir olay.
senin açından düşündüğüm için bende çooook üzüldüm. Keşke böyle olmasaydı..Ben çok isterdim bir ablam olsun veya kız kardeşim olsun herzaman en yakınım olsun falan diye... Sende iki tane ama ikiside yok.Bir üstteki mesajda sanırım cevapladım
H honey bunch ,Simons Cat
Kesinlikle size katiliyorum en azindan nisaniniza gelmeleri gerekirdi.
Sizin konunuzda anlattiklariniz kusmeye sebep degil. Farketmeden ciddi anlamda kalplerini kirmis olabilir misiniz ?
Hem sizin istemenize nişanınıza gelmedi hemde barışmak için mi uğraşıyorsunuz? Benim kardeş gibi büyüdüğüm kuzenim düğünüme sebepsizce gelmedi. Ona sorarsan kendince uydurduktan bir sebebi vardı bende inan-mış gibi yaptım ve muhabbeti kestim öz kardeşim de olsa aynısını yapardım. En yakınım dediğiniz en özel gününüzde yanınızda olmuyorsa hiç olmasın şahsen ben affetmem bu konuda.
Niye boynun bükük olsun anlamadım.Bir hata var insanların kardeşleriyle ilişkilerine bakıyorum..
Biz ne haldeyiz , Birde babam vasiyet etti birbirinize sahip çıkın diye.. O kadar çok vicdan azabı çekiyorum ki.
Barışmak için elimden geleni yaptım annemde bir sürü ortam oluşturmaya çalıştı.
Bana tavrı sanki eşini öldürmüşüm abartmıyorum bu şekilde.
Nişanlımda olaylara vakıf , bu kadar barışma yolunu denedikten sonra artık o da yeter dedi..
Ama düğünümde hep boynum bükük olucam. .
senin açından düşündüğüm için bende çooook üzüldüm. Keşke böyle olmasaydı..Ben çok isterdim bir ablam olsun veya kız kardeşim olsun herzaman en yakınım olsun falan diye... Sende iki tane ama ikiside yok.
Niye boynun bükük olsun anlamadım.
Sen geri dönülmez bir hata mı yaptın da mahcupsun?
Aksine hiç de umrunda olmasın,gelmek isteyene kapı açık.
İstemeyen de kendi bilir.
Kardeş de olsa kimseye hakettiğinden fazla değer vermemek gerekiyor. Elinizden geleni yapmışsınız zaten, nişanınızda düğününüzde yanınızda bulunma gereği bile duymamış daha nasıl bir bencillik yapabilir size, kendinizi üzmeyin bence değmez.Biz onunla çok badireler atlattık çok...
Öyle kolay değil ,en azından benim için ..
Şimdi bunları bile yazarken gözüm doluyor yutkunuyorum..
Diyemezsen üzülürsün yapacak bir şey yok.Hiç bir hayalimde onsuz bir şey yapacağım aklıma gelmezdi..
Olanlara rağmen yanımda olsun istiyorum..
X bir insan değil ki kardeşim.Bu kadar rahat gelmezse gelmesin diyemiyorum
Maalesef
Büyük ablan haklı yıllarca boşanıp en çok ihtiyacı olduğu zamanda yanında olmamışsın. bu bahaneyi hiç anlamadım biraz daha açar mısın? Boşandıktan sonra ne yaptı ki senelerdir görüşmüyorsun?
Diğerinin bahanesi de saçma, insan kardeşine kızar küser ama nişanına sözüne gitmemek ne demek. Çok değişik kardeş ilişkileriniz. Aranızda bağ yokmuş gibi kolayca atabiliyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?