Kız Kardeş

Büyük ablam gelir onunla elle tutulur bir olayımız yok ama diğeri gelmez
Yok daha neler ya, elle tutulur birşey olsa dahi o kadar yardımlarınızı biliyor düğünlerinde. Bunu bile bile gelmeyecek kardeşi de, göndermeyen enişteyi de silin atın hayatınızdan.

tamam siz kardeşler küsmüşsünuz de aile büyükleriniz hiç bişey yapmıyor mu ? bu küslük çok saçma uzamış... Küçük olan siz olduğunuz için adım atmalı, en azından denemelisiniz.. veya denemeliydiniz.

Benim bildigim büyükler yapıcı birleştirici olur ama bilemedim

Kardeş oldugunuza eminmisiz ziraa kardesimle aslaaaa küs kalamam kırılsam bile unuturum ...zor günündede iyi gününde de yaninda olmalari lazim..

Bir hata var insanların kardeşleriyle ilişkilerine bakıyorum..
Biz ne haldeyiz , Birde babam vasiyet etti birbirinize sahip çıkın diye.. O kadar çok vicdan azabı çekiyorum ki.
Barışmak için elimden geleni yaptım annemde bir sürü ortam oluşturmaya çalıştı.
Bana tavrı sanki eşini öldürmüşüm abartmıyorum bu şekilde.
Nişanlımda olaylara vakıf , bu kadar barışma yolunu denedikten sonra artık o da yeter dedi..
Ama düğünümde hep boynum bükük olucam. .

Benim bildigim büyükler yapıcı birleştirici olur ama bilemedim
Bende evinen küçüğüyüm, bişey olduğunda neden sen gelmedin neden konuşmaya çalışmadın neden aramadın diye sitem etsem, " sen küçüksün" derler. Abimler benden bekler ama bi küslük varsa kuzenler arasında veya kardeşler arasında ailelerde dahil olur enazından bir ilgilenir, doğru olan budur. Benim kendi nişanımda babam getirdi küs olduğum kuzenimle barıştırdı mesela, hatrım için dedi bende kırmadım ogün onu ama sonra yine iletişimi kestim mesela..

Mutlaka benimde yanlışlarımda olmuştur beni cezalandırmak adına ikisi birden nişanımda yoktu.
Bu kardeş olarak bence mazarete kapalı bir olay.
Kesinlikle size katiliyorum en azindan nisaniniza gelmeleri gerekirdi.

Sizin konunuzda anlattiklariniz kusmeye sebep degil. Farketmeden ciddi anlamda kalplerini kirmis olabilir misiniz ?

Hem sizin istemenize nişanınıza gelmedi hemde barışmak için mi uğraşıyorsunuz? Benim kardeş gibi büyüdüğüm kuzenim düğünüme sebepsizce gelmedi. Ona sorarsan kendince uydurduktan bir sebebi vardı bende inan-mış gibi yaptım ve muhabbeti kestim öz kardeşim de olsa aynısını yapardım. En yakınım dediğiniz en özel gününüzde yanınızda olmuyorsa hiç olmasın şahsen ben affetmem bu konuda.

Kesinlikle size katiliyorum en azindan nisaniniza gelmeleri gerekirdi.

Sizin konunuzda anlattiklariniz kusmeye sebep degil. Farketmeden ciddi anlamda kalplerini kirmis olabilir misiniz ?

İnanın ki başka bir problem olmadı , eşi benimle pek anlaşamazdı bence onun etkisi altında kalıyor.
Başka hiçbir sebep bulamıyorum..Ablam bana aşırı düşkündü çünkü..

Biz onunla çok badireler atlattık çok...

Öyle kolay değil ,en azından benim için ..
Şimdi bunları bile yazarken gözüm doluyor yutkunuyorum..

Niye boynun bükük olsun anlamadım.
Sen geri dönülmez bir hata mı yaptın da mahcupsun?
Aksine hiç de umrunda olmasın,gelmek isteyene kapı açık.
İstemeyen de kendi bilir.

Zor..Çok zor..

Birde karşı tarafa mahcubiyetimi düşünün
Allahtan nişanlımın ailesi çok anlayışlı en azından şuanda öyleler.

Büyük Ablam nişan günü nişan bitti herkes arabalarına binerken arkadaşının arabasından indi ve herkes gördü.
Nasıl rezil oldugumu anlatamam size.

Niye boynun bükük olsun anlamadım.
Sen geri dönülmez bir hata mı yaptın da mahcupsun?
Aksine hiç de umrunda olmasın,gelmek isteyene kapı açık.
İstemeyen de kendi bilir.

Hiç bir hayalimde onsuz bir şey yapacağım aklıma gelmezdi..
Olanlara rağmen yanımda olsun istiyorum..
X bir insan değil ki kardeşim.Bu kadar rahat gelmezse gelmesin diyemiyorum
Maalesef

Biz onunla çok badireler atlattık çok...

Öyle kolay değil ,en azından benim için ..
Şimdi bunları bile yazarken gözüm doluyor yutkunuyorum..
Kardeş de olsa kimseye hakettiğinden fazla değer vermemek gerekiyor. Elinizden geleni yapmışsınız zaten, nişanınızda düğününüzde yanınızda bulunma gereği bile duymamış daha nasıl bir bencillik yapabilir size, kendinizi üzmeyin bence değmez.

Hiç bir hayalimde onsuz bir şey yapacağım aklıma gelmezdi..
Olanlara rağmen yanımda olsun istiyorum..
X bir insan değil ki kardeşim.Bu kadar rahat gelmezse gelmesin diyemiyorum
Maalesef
Diyemezsen üzülürsün yapacak bir şey yok.
Zorla getiremeyeceğine göre.

Büyük ablan haklı yıllarca boşanıp en çok ihtiyacı olduğu zamanda yanında olmamışsın. bu bahaneyi hiç anlamadım biraz daha açar mısın? Boşandıktan sonra ne yaptı ki senelerdir görüşmüyorsun?
Diğerinin bahanesi de saçma, insan kardeşine kızar küser ama nişanına sözüne gitmemek ne demek. Çok değişik kardeş ilişkileriniz. Aranızda bağ yokmuş gibi kolayca atabiliyorsunuz.

Sizin de hatalarınız olabilir lakin bir ablanın kardeşin nişanına falan gelmemesi çok ayıp, ortada büyük bir olay yoksa. Bence siz yine de evlerine ziyarette bulunun, davet edin, bakalım nasıl bir yaklaşımları olacak.

Canım biz boşandığından beri aynı evde yaşıyoruz. Yegenimde bizimle yaşıyor.Hangi destekten bahsediyorsun anlayamadım.
Bağ var ama pamuk ipliğindenmiş..

Önemli biriyle onun evine giderken yolda arayıp 'çay koy geliyormus' demeniz normal mi? Belki evi bok götürüyor, belki saçını boyadi-kafasinda poşet oturuyor, belki eşiyle şiddetli bir kavga etti, belki de eşiyle romantik bir yemek yiyor az sonra sevişmeyi planlamis.
Ayıp değil mi yeni gelinin evine pat diye gitmek?
Ben olsam ben de gelme derdim. Burada ona değil kendine kız.
Yarın evleneceksin zaten,uygunsuz anlarda sana çat kapı geldiklerinde anlarsın ne sinir bozucu durum olduğunu :))
Diğer konulara gelince kardeşlerin tripcan. Böyle bir insanla iyi olmak sana zarar,seni yorar. En iyisi 'merhaba merhaba'
Bu saatten sonra ne onun karakteri değişir ne de bir anda hayalindeki abla olur. Nişana gelse de birseyine alınır küserdi zaten.
En iyisi gorusmemek.
Benim ablam da yeni evlendiğinde her lafimdan ayri bir anlam çıkaran bir döneme girmişti, 'konuşmadan önce bin defa düşüneceksem neden oturup iki laf edeyim ki' dedim altı ay köşe kapmaca oynadim, hiç denk gelmedik.
En azından kafam rahatti. Sonra düzeldi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…