Sizin de hatalarınız olabilir lakin bir ablanın kardeşin nişanına falan gelmemesi çok ayıp, ortada büyük bir olay yoksa. Bence siz yine de evlerine ziyarette bulunun, davet edin, bakalım nasıl bir yaklaşımları olacak.
Önemli biriyle onun evine giderken yolda arayıp 'çay koy geliyormus' demeniz normal mi? Belki evi bok götürüyor, belki saçını boyadi-kafasinda poşet oturuyor, belki eşiyle şiddetli bir kavga etti, belki de eşiyle romantik bir yemek yiyor az sonra sevişmeyi planlamis.
Ayıp değil mi yeni gelinin evine pat diye gitmek?
Ben olsam ben de gelme derdim. Burada ona değil kendine kız.
Yarın evleneceksin zaten,uygunsuz anlarda sana çat kapı geldiklerinde anlarsın ne sinir bozucu durum olduğunu :))
Diğer konulara gelince kardeşlerin tripcan. Böyle bir insanla iyi olmak sana zarar,seni yorar. En iyisi 'merhaba merhaba'
Bu saatten sonra ne onun karakteri değişir ne de bir anda hayalindeki abla olur. Nişana gelse de birseyine alınır küserdi zaten.
En iyisi gorusmemek.
Benim ablam da yeni evlendiğinde her lafimdan ayri bir anlam çıkaran bir döneme girmişti, 'konuşmadan önce bin defa düşüneceksem neden oturup iki laf edeyim ki' dedim altı ay köşe kapmaca oynadim, hiç denk gelmedik.
En azından kafam rahatti. Sonra düzeldi zaten
Ben bunlarda görüşülmeyecek bir şey görmedim. Diğer 2 kardeşiniz birbirleriyle görüşüyolar mı?
Anlattiklarinizda, kardesinin nisanina gelmeyecek kadar kus olacak bir olay yasanmamis. Bence ablaniz vurdumduymaz. Nisana bile gelmediyse su an incinen sizsiniz. Hala gelip gonlunuzu almiyorsa yapacak bir sey yok ki.
Aynı evde mi 4 5 yıldır küssünüz? Manevi destekten bahsediyorum. Peki ne yaptı da bu kadar senedir konuşmuyırsunuz?Canım biz boşandığından beri aynı evde yaşıyoruz. Yegenimde bizimle yaşıyor.Hangi destekten bahsediyorsun anlayamadım.
Bağ var ama pamuk ipliğindenmiş..
Aynı evde mi 4 5 yıldır küssünüz? Manevi destekten bahsediyorum. Peki ne yaptı da bu kadar senedir konuşmuyırsunuz?
Aslında değildir. Evliliği onu çok değiştirdi.Ben eş kaynaklı olduğundan adım kadar eminim.
Özünde çok iyidir , saftır aşırı merhametlidir.Geçen gün benim yakın arkadaşımın doğum gününü kutladı.
Ki normalde merhaba merhaba dediği biridir.
Bir abla kardesinin nisanina gitmiyorsa cok önemli kirginliklar vardir. Vede iki ablanizinda
Size karsi tavir almasi, sizin ne hatam var diye düsünmeniz gereken bir durum.
Zaten misafirlerinize Yemek yapmissiniz, bir tabak daha cikarsaniz nolicak öyle hayirli zamanda, sevaptir. Konu bile yapmazdim.
Esin etkisiyle degismesi onu pek masum yapmaz. Siz hayatinda dogdugunuzdan beri varsiniz, esi birkac yildir. Es.ve kardesi ayri ayri konumlandiramiyorsa yazik yani.
Ben yorumlarda ikisiyle de olan münasebetlerimi anlattım ..
Tabi ki de benim suçum vardır , çoktur..
Konu bir tabak yemekte değil , bir önceki haftada erkek yeğeniyle gelmek istemişti.
Enişte kişisine göre habersiz heran gelinebilinecek bir ev.
Bizim evimizde erkek yok ve her istediği zamanda giremez.
Habersiz gelinmesinden ayrıca hiç hoşlanmam ve o gün nişanlım ilk kez yemeğe gelmiş olacaktı önemliydi yani benim için..
ben büyük ablanızla görüşmemenizde gayet haklı buldum sizi gayet de gelmesin kendi bilir yani.burda arkadaşlar kardeş bu kardeeeşş demişler de hepimiz bu dünyaya tek geldik annesiyle görüşmeyen insanlar var.kavga tartışma vs olmasındansa görüşmemek daha iyi.
küçük ablanıza gelince eşi dolduruyor olabilir evet işte bana böyle yapanla görüşürsen beni ezmiş olursun vs diyebilir - ki enişteniz için benden haz etmezdi diyorsunuz - karısı da şu an dediğini yapıyor diye onu mutlu ediyor olabilir; ablanız bu mutluluk bozulmasın diye szinle konuşmamaya devam ediyordur.etrafımızda çok gördük bunları.anlattıklarınız nişan vs gelmemeye sebep değil çünkü.
her neyse uzattım.dilerim ablanız bu eniştenizden yara almaz çünkü koşa koşa geleceği kişi siz olacaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?