Kız Kardeş

Anladigim kadariyla siz karsinizdaki birinde bisey gordugunuzde pat pat cat cat soyleyen ancak karsinizdaki size birsey dese kabule etmeyen birisiniz. Ve sonra baskalarina gelince ablam yegenime sorumsuz falan ..
Ablam eltisini getirdi habersiz niye haber vermedin dedim burda bisey yok.
Ama siz yapinca ayni tepkiyi alinca kotu.
Sonra ihtiyacınız oldugunda hep yanimda olsunlar..birbirinizi idare etmekten ve bazi huylarinizi torpulemekten baska care yok yada hep boyle devam edersiniz. Sizde de cok hatalar var ben oyle hissettim.

Biz onunla çok badireler atlattık çok...

Öyle kolay değil ,en azından benim için ..
Şimdi bunları bile yazarken gözüm doluyor yutkunuyorum..
Mesaj atın kendisine. Kimseyi suçlamadan. Enişteyi falan karıştırmayın. Özlediğinizi yazın. Geçmiş olaylar için özür dileyin. Geçmişi hiç açmayın sadece özür dileyin. Eğer sizin kadar seviyorsa kayıtsız kalmaz.

Konu ekimde açılmış sonuca bağlandı mı acaba?

Bende kendi adıma nedenini bulamıyorum aslında evlenmeden önce bana canını vericek kadar severdi
Zamana bıraktım artık ....
Herşeyin ilacı

Yanlış anlamışsınız

Yanlış anlamışsınız
Oyle bir ihtimal tabi ki var sizi tanimiyorum
Ancak mesafe koyulan kisi sizssiniz. Yani ablam bana sunu yapti bunu dedi cok uzuldum falan yok sadece sunu diyorsunuz. Sebebini bilmiyorum enistem.dolduruyor ablam benle konusmiyor digeri ile samimi vs.
Zarar goren taraf mesafe koyar ablalarin size mesafe koymus neden bunu sizin dusunmeniz lazim sebebi bulup cozmeniz lazim.

Istemiyolarsa yapacsk birsey yok.. ha millet konusur gelnediler diye o ayri..

Misafirin yaninda keske haber verseydin denmez.. gerekirse iki yumurta kirarsin o kisi doyar.. ha ablana sonra yap sitemini ayip etmis sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…