Kız Kardeş

Ne zamanı seçmiş olmalıyım sizce uygun zaman ne zaman olmalı ?

Uzun zaman bazi şeyleri değiştirmeye calismayip düğün arefesini beklediyseniz, ablaniz tarafından yanlış algılamış olabilirsiniz.. işiniz düşünce misali.. o yüzden yanlış algılanmis olmayın diye belirttim farkindaysaniz...

Valla 2 kardeşlede konuşmamanız düşündürücü ama ...
Ben evliyim kardeşim nişanlı odada saç baş yoluşuruz kavga eder her bir araya geldiğimizde birbirimize laf sokar o elbisemi aldın bunu izinsiz kullandın diye birbirimizi gırtlaklarız ama içeri eşler girdiğinde odadan çıktığımızda can ciğer kuzu sarma ..
Biri bişey söylese diğerimiz korumaya geçer ( sanırım bizdeki ben kızarım küserim ama başkası laf söyleyemez gibi)

Yanlis anlamayin ama siz bu saflikla devam ederseniz daha cok caniniz yanar. Eften puften sebepten benim nisanima gelmeyen insan benim anam babam da olsa bi daha istese de hicbi seyime gelemez, kaldi ki bi de ben barismak icin kirk takla aticam. Siz millete kendinizi bu kadar degersiz hissettirirseniz, hakli olmaniza ragmen peslerinden kosarsaniz kimse sizin kiymetinizi bilmez.

Ondan manevi desteği dışında bir beklentim olmayacak , inşallah 1 kere evleneceğim ve o günümde yanımda olmalı.

Madem misafir çok seversin yemezsin yedirirsin öyle demen ayıp olmuş hemde ramazan ayında. Ha bütün bunlar oldu diye ablanın nişanına gelmemesi daha ayıp bence. .

Madem misafir çok seversin yemezsin yedirirsin öyle demen ayıp olmuş hemde ramazan ayında. Ha bütün bunlar oldu diye ablanın nişanına gelmemesi daha ayıp bence. .

Misafiri çok severim yedirir içiririm..Nişanlımın geldiği ilk yemekte de süpriz misafir istemem..

Bizde ablamla çok tartışırız ama nikaha gelemeyecek kadar küslük olmasını aklım almıyor. Siz küçük olduğunuza göre size her konuda yardımcı olmaları gerekiyor. Kaldı ki öyle büyük kavgalarda yaşanmamış aranızda. Eşlerinizin,başkalarının dolduruşuna gelmeyin. Sıkıca sarılın birbirinize. Gerekirse ilk adımı siz atın. Onların da kayıtsız kalacağını sanmıyorum

Dün akşam aile dostumuz geldi yakın zamanda küçük ablamı ziyaret e gitmiş.
Evliliğinin yolunda gitmediğini ve de aşırı derecede psikolojisinin bozuk oldugunu söyledi.
Haftaiçi fırsat bulup evine gidip konuşucam

Olumlu olumsuz yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Dugununuze gelmeseler bile hic uzulmeyin. Cok zor oluyor ama geciyor inanin. Sizi o kadar iyi anliyorum ki..

Bir abla olarak sizin ablalarinizi anlamiyorum ne olursa olsun kardeştir ayıptır.

Ondan manevi desteği dışında bir beklentim olmayacak , inşallah 1 kere evleneceğim ve o günümde yanımda olmalı.

Benzese olmali/olmalılar .... Kan kusup kızılcık şerbeti içtim demeli insan.. ama olmuyorlarsa da kendinizi bununla meşgul etmeyin.. Sizin daha güzel telaslariniz var..bu detayl gununuzun ta dini kacirmayin

Oncelıkle mutlulugunuz bir omur olsun Allah utandıtmasın. Cok merak ettım ablanızla gorustunuzmu?

Ya kusura bakma da ben kız kardeşimle küsme ihtimalini bile düşünemiyorum ne olursa olursun kardeş candır.
Sağ kolum gibi, düğünümde, nişanımda elim ayağım oldu ay canım kardeşim benim özledim
Artı senin ablan bu insanlar, büyüğün,ara her ne olduysa özür dile sen küçüksün.Yemeğe ekstra biriyle gelse ne olur ki bölüşüp yenilir kimse aç kalmaz bunu söylemeniz çok gereksiz olmuş.. bir görümce niye bu derece sorun haline geldi

Oncelıkle mutlulugunuz bir omur olsun Allah utandıtmasın. Cok merak ettım ablanızla gorustunuzmu?

Merhaba

Çok teşekkür ederim
Kına geceme gelmedi annemin evinde kocasıyla erkeklerle vakit geçirip misafir ağırlamış
Nikahıma da geldi , eşime takısını takıp gitti
Akrabalar araya girdi barışın kardeşsiniz felan diye
Onların içinde istemiyorum diyip bağırıp çağırdı

Hayırlisi öyle düsünün artık suan için zamana birakmaktan baska yapacagınız bişey yok malesef.Bende ıllmlı kardeslerime düşkün biriyimdir, ama şu söylediginiz seyleri kardeslerim yapsaydı sart olsunki sokaktan gecen insandan farkı olmazdı benım için. Cünkü küslük bitsede böyle özel zamanlarda kacirilmiş olan özel zamanlar birdaha yasanmıyor.

Benim anlamadığım kardeşim benim evime habersiz herdaim gelebilir yani asla keşke haber verseydin demem diyemem gerekirse ben yemem onun tabağına koyarım ablanızda fazla abartmış ama ne olursa olsun ozelgununuzde yanınızda bulunmalıydı

Bu ne öfke yıllarca sürüyor? Biz de kardeşlerimizle bal kaymak değiliz her zaman ama her şeyi de abartmayız. Çok hararetli tartışmalarda bile 3 gün sonra fark etmeden konuşurken buluruz birbirimizi. Kardeşsiniz adı üstünde her şeye kırgınlık, uzatmak, küs kalmak olmaz ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…