Kız Kardeş

Bana çok saçma geliyor düğüne nişana kızıp gitmemek ilerde çok pişman olurlar

bence yaptiklari hic hos degil ve kabul edilemez.

ancak siz barismak istiyorsunuz.
yapacaginiz ikisine de davetiyelerini elinizle vermek ve 'onemli gunumde ne olursa olsun sizi yanimda gormek istiyorum' demek.

buna ragmen gelmezlerse de yapacak bir seyiniz kalmiyor bence,
aile iliskilerini kimseye zorunlu dayatamazsiniz.

Bende ablayım kızkardeşimle 1 yaş var aramız da ama günahım kadar sevmem benden düşmanıymışım gibi nefret eder oda beni sevmez dış görünüş olayı yüzünden kompleksli kıskanç bir yapısı var ama yine de evlendiğin de herşeyinde yanındaydım nişan kız isteme herşeyde ne o ne ben birbirimize surat asmadık hala da ne görüşürüm ne özel bir paylaşımım var ama geçen sene babam vefat etti yine hep birlikte organize olduk herşeyi birlikte hallettik sevmemek olabilri insan kardeşini sevmek zorunda değil ama aile kavramı bilincinde olmak başka bişey normalde görüşmesek de ne zaman olağanüstü bir durum olsa bir araya geliriz böyle olması gerekir de zaten

Tersler rezil eder beni o yüzden pek gitme taraftrı değilim.
Artık annem ikna ederse edecektir.
Yoksa geçmiş olsun.

Enişte niye kapionuteyzesi gibi ortalık karıştırıyor? O konuşmaya başlayınca ablanız susturmuyor ya da onun lafiyla hareket ediyorsa zaten ablanızla sandığınız kadar yakın degilmissiniz.
Anlattıklarınız boş beleş işler, gönül koymak bir yana geyiği yapılır, gülünür geçilir. Her şey bu kadarsa üzgünüm ama kardeşlik bağlarınız çok zayıfmış. Boşverin, önünüze bakın derim. Düzeltmeye kalktığınızda buna küsen insandan daha sert tepki görebilirsiniz. Onun tercihi buysa saygı duyun.

bizde de olurdu ama önemsiz şeyler
ne gerek var ki üç günlük dünya için koca koca nefret duygularına , hasetliğe..

Ablam sanırım evliliği için susuyor . Ben şu vaziyetteyken bile kimseye laf söylettirmem.
Bizden birileri gittiğinde ise Enişte kişi kardeş arasına girmem diyiveriyormuş.
Tam olarak girilmeli tüm sorun onu ve ailesini kaale almayışım
Onlara göre

Bir ablanın bir nişana söze ya da kardeşinin bişeyine gitmemesi için büyük sebepler olmalı.. Kendimden biliyorum.. Sizin anlattığınızdan daha büyük ya da sizin bilediğiniz şeyler olabilir.. 2 si de birden gelmemiş.. Bence daha büyük şeyler vardır.. Sadece bi haber etseydin demeyle bi sırtı dönük hsgeldin demeyle olacak şey değil bu..

Gerçekten öyle..
Yada küsesi gelmiş , küsmüş

İnanın ki başka bir problem olmadı , eşi benimle pek anlaşamazdı bence onun etkisi altında kalıyor.
Başka hiçbir sebep bulamıyorum..Ablam bana aşırı düşkündü çünkü..
Gercekten baska sebep yoksa barismaya hazirmis gibi durmayin. Birakin gelmezse gelmesin. Kendiniz bir birey olarak haksizliga ugradiginizi ve cabalariniza ragmen yaninizda olunmadigini goruyorsaniz hele ki boyle ozel durumlarda. O zaman birakin artik siz silin. Zaten artik bende istemiyorum bu gunlerimde yanimda olmayan ablalarimi diyin. Bakin nasil aramaya baslicaklar sizi.

Ben de kardeşimle iyi değilim. Küs bile olunsa nişana gidilir ki giderim. Ablalarınla konuşma zaten. Yakın arkadaşın yok mu destek olacak düğünde

Ramazanda davet ettiginiz ev sizin ayrı eviniz degil anladığım kadarıyla? Anneniz bosanan ablaniz yigeniniz ve sizin yaşadınız ev doğru mu?
Ablanız hakkında söylediğiniz şeyler çok çirkin.
Mini etekte giyebilir,gece kulübüne de gidebilir.
Yiğeninize zulüm mü ediyor?
O kötü bir evlilik yaşamış ve ayrılmış. Baba evine dönmüş napsın? Onun psikolojisini biliyor musunuz ki?Onu icinde kopan fırtınaları biliyoe musunuz
Ortanca ablaya gelince suç enisteye atılmış,enistenin isi gücü yok ablanizi mi doldurcak kârı gibi diyelim ki doldurdu ablanizda esini haklı gördü ve tavır aldi,
Sizinde ondan aşağı kalır bir yanınız yok. Nisanlinizi daha simdiden olaylara vakıf etmissiniz ve sizin aileniz hakkinda soz söyleme yetkisine sahip. Bosver artık uğraşma falan demis sanirim.
Üzgünüm 2nizde abla kardes aynısınız
El oğlu konusunda..
Ben burada en cok anneye üzüldüm,ama anne birlestiricidir. Muhtemelen annenin kafasi ortanca icin rahattır. Evlendi yuvasında falan diye.
Anne birlestirme konusunda başarısızsa yapacak birşey yok.
Bir de o evdeki ablaya da üzüldüm.

Kusura bakmayın ben sizin kadar geniş düşünemiyorum
Bir insan anneyse anne gibi davranacak önceliği evladı olucak !
Enişteye gelince de yeni girdiği aileye bu şekilde ayrımcı değil ara bulucu ve çözüm odaklı olmalı.
Nişanlım ise bizim ailevi işlerimize karışmaz benim üzüntümden dolayı elinden geldiği kadar destek olmaya çalışıyor ARTNİYETSİZ olarak

Ben de kardeşimle iyi değilim. Küs bile olunsa nişana gidilir ki giderim. Ablalarınla konuşma zaten. Yakın arkadaşın yok mu destek olacak düğünde
Tabii ki var arkadaşlarım kuzenlerim Allah razı olsun ama ablanın yeri ayrı
Benimkide böyle bir kardeşlik hikayesi

Neden ara bulucu ve çözüm odaklı olacakmis ki?
Eniste sizin ailenize girmedi kendi karısıyla bir aile kurdu sizde karısının kardesisiniz ister birbirinizi yersiniz ister seversiniz enisteyi ilgilendirmiyor bu.
Mini etek giyip gece klubune gitmek anne gibi davranmamak mi?
Cok büyük laflar ediyorsunuz. Büyük konustuklarinizla sinanirsiniz. Ablanızın anneligini elestirmek size düşmez. Cocugunu alıp sırra kadem basabilirdi baba evine dönmüş oturuyor napiyor cocuguna hergun dayak mi atiyor ac mi birakiyor?

Ben olsam böyle şeyleri sorun etmem.. Ciddi meseleler değil .. kız kardeşinizle konuşmak için düğün arifesini seçmeniz de çok manidar. Yanlış anlaşılmış olmayın ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…