- Konu Sahibi Englishteacher55
Bi an ben yazdım sandımSağolun, Allah razı olsun.
Affedemiyorum artık onu ben. Öyle nefret filanda hissetmiyorum. Sadece bana yaşattıklarından dolayı kırgınım. Benden uzak olsun yeter.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi an ben yazdım sandımSağolun, Allah razı olsun.
Affedemiyorum artık onu ben. Öyle nefret filanda hissetmiyorum. Sadece bana yaşattıklarından dolayı kırgınım. Benden uzak olsun yeter.
Yoo değil .Selam hanımlar.Özellikle 30 yaşından sonra neden benim de telefonda saatlerce konuşabildiğim,arada annemin dedikodusunu yapabildiğim,çocuklarıma teyze olabilecek bir kızkardeşim keşke olsaymış dedim hep.İçimde bir uhte gibi ,çok büyük eksiklik gibi hissediyorum.Bazen kendimi çok yanlız da hissediyorum.Kızkardeşi olanlar çok mu şanslı gerçekten olanların hayatını merak ediyorum.İnsan olmayan bir şeyi takıntı haline getirir mi ben getirdim galiba.Hatta kız kardeşi olanlara imreniyorum.2 tane erkek kardeşim var ama bilmiyorum hep kızkardeş özlemi var içimde.Sanki olsa daha güçlü hissederdim gibi geliyor.
Neden ıyı bır abla olamadıgınızı soyledınızkıÜzülmeyin. Kız kardeşime iyi bir abla olamadım. İlişkimiz maalesef biyolojik olarak var. Olup da olmamasından daha iyidir. :)
Valla ben çok iyi bir ablaydım da ne oldu en ufak tartışmada ablalık yapmadına getiriyorlar lafı kızkardeşimi ergenlikten beri sevmiyorum çocukken aramız çok iyiydi kene gibi yapışırdı bana hiç ayrılmazdık zaten aramızda 1 yaş var ergenlikten sonra çok değişti kompleksli biri biz ailecek sarışın renkli gözlüyüz kızkardeşim kahverengi gözlü ve saçlı doğdu sanki bir eksiklikmiş gibi hırsını benden çıkarttı hiç benzemiyorsunuz diyen insanlarla kavga ederdi kendi özkardeşi tarafından kıskanılmak kadar kötü bir şey yok erkek kardeşimde şımarığın paragözün teki ama ona daha yakınım seviyorum ve sevdiğim için zaten oda ayrı belalar açıyor başıma ama ikisininde odak noktası para verirsen iyisin yoksa senden kötüsü yokÜzülmeyin. Kız kardeşime iyi bir abla olamadım. İlişkimiz maalesef biyolojik olarak var. Olup da olmamasından daha iyidir. :)
Hissettiklerinizin kizkardes yoklugundan oldugunu düşünmüyorum . Bağ kurulmamis kardeslik iliskileri de yorucu oluyor. Birine bağımlı olmadan da yaşanır hayat. Insan kendisiyle tek başına devlet olabilmeli. Benim kızkardeşim var. Yeğenime de annesi kadar düşkünüm. Kızkardeşim işe gidince bebeğine ben bakıyorum. Ablamı arayıp annemin dedikodusunu da yapıyorum. Ama öyle matah bir şey değil sizin zihninizde idealize ettiğiniz kadar. Insana güvenli arkadaşlar lazım. Aile kadar değerli.Selam hanımlar.Özellikle 30 yaşından sonra neden benim de telefonda saatlerce konuşabildiğim,arada annemin dedikodusunu yapabildiğim,çocuklarıma teyze olabilecek bir kızkardeşim keşke olsaymış dedim hep.İçimde bir uhte gibi ,çok büyük eksiklik gibi hissediyorum.Bazen kendimi çok yanlız da hissediyorum.Kızkardeşi olanlar çok mu şanslı gerçekten olanların hayatını merak ediyorum.İnsan olmayan bir şeyi takıntı haline getirir mi ben getirdim galiba.Hatta kız kardeşi olanlara imreniyorum.2 tane erkek kardeşim var ama bilmiyorum hep kızkardeş özlemi var içimde.Sanki olsa daha güçlü hissederdim gibi geliyor.
Kız kardeşine göre değişir.benim baya bı kızkardeşim var öz.ama sorsan birisiyle saatlerce konuşurken mesela bı tanesini geçen gün engellemek zorunda kaldım.cunku bazen imtihan oluyor,bazen derim bazı kardeşlerimle kardeş olmasam arkadaş olmayı geç komşu bile olmak istemezdim.ama bazılarıyla da sizin ozendiginiz gibi ilişkim var.biz de.hic üzülme, kızkardeşin olsaydı bile hayallerindeki olacağı kesin değil sonuçta.Selam hanımlar.Özellikle 30 yaşından sonra neden benim de telefonda saatlerce konuşabildiğim,arada annemin dedikodusunu yapabildiğim,çocuklarıma teyze olabilecek bir kızkardeşim keşke olsaymış dedim hep.İçimde bir uhte gibi ,çok büyük eksiklik gibi hissediyorum.Bazen kendimi çok yanlız da hissediyorum.Kızkardeşi olanlar çok mu şanslı gerçekten olanların hayatını merak ediyorum.İnsan olmayan bir şeyi takıntı haline getirir mi ben getirdim galiba.Hatta kız kardeşi olanlara imreniyorum.2 tane erkek kardeşim var ama bilmiyorum hep kızkardeş özlemi var içimde.Sanki olsa daha güçlü hissederdim gibi geliyor.
5 kiz kardesiz hic erkek kardesim yok.2 ablam var kiskancin teki hic bi zaman fayalari dokunmadi 2 tanede kardesim var onlarda bana faydasi dokunmaz 2 kelime laf edemezsin .oyle dusunme hayirli insan herseyden onemli benceSelam hanımlar.Özellikle 30 yaşından sonra neden benim de telefonda saatlerce konuşabildiğim,arada annemin dedikodusunu yapabildiğim,çocuklarıma teyze olabilecek bir kızkardeşim keşke olsaymış dedim hep.İçimde bir uhte gibi ,çok büyük eksiklik gibi hissediyorum.Bazen kendimi çok yanlız da hissediyorum.Kızkardeşi olanlar çok mu şanslı gerçekten olanların hayatını merak ediyorum.İnsan olmayan bir şeyi takıntı haline getirir mi ben getirdim galiba.Hatta kız kardeşi olanlara imreniyorum.2 tane erkek kardeşim var ama bilmiyorum hep kızkardeş özlemi var içimde.Sanki olsa daha güçlü hissederdim gibi geliyor.
Merhaba 3 kardesiz 1 abim 1 tanede ikiz kız kardesim var abimle pek yakın degiliz az konusuruz ama ikizimle öyle degil.kuccuken cok kavga ederdik annem derdi evlenince çok ararsiniz birbirinizi diye öylede oldu ard arda evlendik 3 ümüz .hepimiz farkli yerlerdeyiz. önceki arkadaslarimla görusmuyorum hatta kıskanırdı arkadaslarimdan beni simdi onların hicbiri yok yanimda. ikizimle gunun her saati konusuyorum icimi döküyorum evlendigim yerde kimsem yok arkadas vs. o bana hem arkadas hem kardes oluyor iyiki diyorum iyi ikizim var çok sansli dogdum. özluyorum ama hicbirsey eskisi gibide olmadi yılda 2 defa görebiliyorum.Selam hanımlar.Özellikle 30 yaşından sonra neden benim de telefonda saatlerce konuşabildiğim,arada annemin dedikodusunu yapabildiğim,çocuklarıma teyze olabilecek bir kızkardeşim keşke olsaymış dedim hep.İçimde bir uhte gibi ,çok büyük eksiklik gibi hissediyorum.Bazen kendimi çok yanlız da hissediyorum.Kızkardeşi olanlar çok mu şanslı gerçekten olanların hayatını merak ediyorum.İnsan olmayan bir şeyi takıntı haline getirir mi ben getirdim galiba.Hatta kız kardeşi olanlara imreniyorum.2 tane erkek kardeşim var ama bilmiyorum hep kızkardeş özlemi var içimde.Sanki olsa daha güçlü hissederdim gibi geliyor.