Kız kardeşi olanlar şanslı mı

Yani varligindan memnun olanda var,su abladamn cekitigim kadar yilandan cekmedim diyen de var.

Her kız kardeşi olan şanslı olmayabiliyor, anlaşamayabiliyor, evlenince eşlerde sıkıntı olabiliyor, bir de bu açıdan bakın. Hayırlısı diyin düşünmeyin.

Kardeşim yok

Hiç kız kardeşim olsun da annemin dedikodusunu yapayım gibi bir eksikliğim olmadı, çok ilginç geldi

Görümcelerim kız kardeş

Biri alan biri veren konumunda ilişkide

Alan bana yeterince önem vermiyor, ailemle de ilgili değil diye şikayet ediyor, diğeri her şeyini bana yaptırıyor, annemin tüm yükü bende diye şikayet ediyor

İkisi de 40 üstü

Selam hanımlar.Özellikle 30 yaşından sonra neden benim de telefonda saatlerce konuşabildiğim,arada annemin dedikodusunu yapabildiğim,çocuklarıma teyze olabilecek bir kızkardeşim keşke olsaymış dedim hep.İçimde bir uhte gibi ,çok büyük eksiklik gibi hissediyorum.Bazen kendimi çok yanlız da hissediyorum.Kızkardeşi olanlar çok mu şanslı gerçekten olanların hayatını merak ediyorum.İnsan olmayan bir şeyi takıntı haline getirir mi ben getirdim galiba.Hatta kız kardeşi olanlara imreniyorum.2 tane erkek kardeşim var ama bilmiyorum hep kızkardeş özlemi var içimde.Sanki olsa daha güçlü hissederdim gibi geliyor.
Yoo değil .

Benim bir abim var.çok severim onu ama öyle her gün arayıp konuşmaz.ben de hep keşke bir kız kardeşim olsaydı derim küçüklüğümden bu yana.çok yalnızdım çünkü hep.hala da öyle bazen derdimi anlatacağım kimse olmuyor.kuzenlerim var ama aslaaaa kardeş gibisi yok bence.ben de imrenirdim hep.

Üzülmeyin. Kız kardeşime iyi bir abla olamadım. İlişkimiz maalesef biyolojik olarak var. Olup da olmamasından daha iyidir. :)
Valla ben çok iyi bir ablaydım da ne oldu en ufak tartışmada ablalık yapmadına getiriyorlar lafı kızkardeşimi ergenlikten beri sevmiyorum çocukken aramız çok iyiydi kene gibi yapışırdı bana hiç ayrılmazdık zaten aramızda 1 yaş var ergenlikten sonra çok değişti kompleksli biri biz ailecek sarışın renkli gözlüyüz kızkardeşim kahverengi gözlü ve saçlı doğdu sanki bir eksiklikmiş gibi hırsını benden çıkarttı hiç benzemiyorsunuz diyen insanlarla kavga ederdi kendi özkardeşi tarafından kıskanılmak kadar kötü bir şey yok erkek kardeşimde şımarığın paragözün teki ama ona daha yakınım seviyorum ve sevdiğim için zaten oda ayrı belalar açıyor başıma ama ikisininde odak noktası para verirsen iyisin yoksa senden kötüsü yok

Benim ablam da var kızkardeşimde çok güzel anlaşıyoruz. Ablam ikinci annem gibi herşeyimizi onla konuşuruz. Kızkardeşim de herşeyini benle konuşur. Biz birbirimize çok düşkünüz.
Herkes çok anlaşıyor diye birşey yok. Arkadaşım ile kızkardeşleri birbirine düşman gibiler. Hele küçüğü hep ablasını kullanıyor. İnşllah sizde çok güzel dostluklar kurarsınız☺️

Annemin 5 tane kız kardeşi vardı. Birbirlerinin kıyafetlerini gizlice alıp giyerler ,sonrada saç baş kavga ederlerdi. Birgün teyzemin annem deri ceketini giydi diye otobüs duragina kadar annemi kovaladigini hatirliyorum. 😂. Ananecigin zavalli aralarında kalır sonrada yiyin birbirinizi cadılar derdi. Simdi gülerek eski günleri konuşuyorlar. Aynı çete gibiler. Kimin derdi varsa toplanıp maddi manevi yardım edip ayağa kaldırıyorlar.
Benim erkek kardesim var aramızda 13 yaş var. Benim icin iyiki ablam var der.
Bir insanın kardesinin olmasının iyi veya kötü olması kisilikleriylede alakali bir durum.

bir ablam var bir araya geldiğimiz an etrafımızadakiler nezaman kavga çıkacak diye bekler ,

sebepsiz bir şekilde ne yapsam ablam muhalefettir ,

Kız kardeşim var o benim hayattaki en büyük şanslarımdan biri.
Ben de onun için öyleyim.
En yakın arkadaşım sırdaşım, yeri gelir evladım gibi.
Maşallah samimi bir ilişkimiz var.

Kız kardeş gibi sevdiğim dostlarım da var.

Dostlarınız var mı? Kardeş yerine koyabilecek sağlam insanlar...
Belki kız çocuklarınız da olur ileride.
O da sizi mutlu eder.

Benim iki kızım var, birlikte doğdular,dilerim hep omuz omuza olurlar 🌺🌺

Selam hanımlar.Özellikle 30 yaşından sonra neden benim de telefonda saatlerce konuşabildiğim,arada annemin dedikodusunu yapabildiğim,çocuklarıma teyze olabilecek bir kızkardeşim keşke olsaymış dedim hep.İçimde bir uhte gibi ,çok büyük eksiklik gibi hissediyorum.Bazen kendimi çok yanlız da hissediyorum.Kızkardeşi olanlar çok mu şanslı gerçekten olanların hayatını merak ediyorum.İnsan olmayan bir şeyi takıntı haline getirir mi ben getirdim galiba.Hatta kız kardeşi olanlara imreniyorum.2 tane erkek kardeşim var ama bilmiyorum hep kızkardeş özlemi var içimde.Sanki olsa daha güçlü hissederdim gibi geliyor.
Hissettiklerinizin kizkardes yoklugundan oldugunu düşünmüyorum . Bağ kurulmamis kardeslik iliskileri de yorucu oluyor. Birine bağımlı olmadan da yaşanır hayat. Insan kendisiyle tek başına devlet olabilmeli. Benim kızkardeşim var. Yeğenime de annesi kadar düşkünüm. Kızkardeşim işe gidince bebeğine ben bakıyorum. Ablamı arayıp annemin dedikodusunu da yapıyorum. Ama öyle matah bir şey değil sizin zihninizde idealize ettiğiniz kadar. Insana güvenli arkadaşlar lazım. Aile kadar değerli.

Kız kardeşine göre değişir.benim baya bı kızkardeşim var öz.ama sorsan birisiyle saatlerce konuşurken mesela bı tanesini geçen gün engellemek zorunda kaldım.cunku bazen imtihan oluyor,bazen derim bazı kardeşlerimle kardeş olmasam arkadaş olmayı geç komşu bile olmak istemezdim.ama bazılarıyla da sizin ozendiginiz gibi ilişkim var.biz de.hic üzülme, kızkardeşin olsaydı bile hayallerindeki olacağı kesin değil sonuçta.

5 kiz kardesiz hic erkek kardesim yok.2 ablam var kiskancin teki hic bi zaman fayalari dokunmadi 2 tanede kardesim var onlarda bana faydasi dokunmaz 2 kelime laf edemezsin .oyle dusunme hayirli insan herseyden onemli bence

2 ablam 1 abim var evin en küçüğü benim.
Biz çok seviyoruz birbirimizi. Dediğiniz gibi her gün mutlaka biriyle konuşuyoruz ben uzaktayım bu arada. Memlekette olsaydım da muhtemelen görüşürdük sık sık. Ama kız kardeşlerim kadar değerli dostlarım var. Onlarla da konuşuyoruz fırsat buldukça. İkisinin de yeri ayrı. Mesela oğluma kız arkadaşlarım teyzesi diye seviyorlar yine🥰 umarım sizin de çok yakın olacağınız kişiler çıkar karşınıza. Biz iyiyiz kardeşler olarak ama bu herkeste aynı olmuyor maalesef. Bana tuhaf gelse de kardeşini sevmeyen yıllarca konuşmayan çok kişi var. Böyle olmasındansa hiç olmaması daha iyidir belki de.

Merhaba 3 kardesiz 1 abim 1 tanede ikiz kız kardesim var abimle pek yakın degiliz az konusuruz ama ikizimle öyle degil.kuccuken cok kavga ederdik annem derdi evlenince çok ararsiniz birbirinizi diye öylede oldu ard arda evlendik 3 ümüz .hepimiz farkli yerlerdeyiz. önceki arkadaslarimla görusmuyorum hatta kıskanırdı arkadaslarimdan beni simdi onların hicbiri yok yanimda. ikizimle gunun her saati konusuyorum icimi döküyorum evlendigim yerde kimsem yok arkadas vs. o bana hem arkadas hem kardes oluyor iyiki diyorum iyi ikizim var çok sansli dogdum. özluyorum ama hicbirsey eskisi gibide olmadi yılda 2 defa görebiliyorum.

Back
X