Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu aileler zaten mesafe koymayi bir becerebilseler.bi birakin evli insanlari yuvalarinda huzurlu olsnlarEşimin ailesinden nefret ediyorum onları Allaha havale ettim çünkü hem ilgisizler hem beni suçluyorlar , hemde kaynanam olacak kadın parasal yönden sömürüyoda sömürüyo haram zek kım olsun
Evet nasil oluyor anlamiyorum.ne esinden bana karsi bisey sezdim.nede benim aykiri bir tavrim oldu.zira onuda kendi kardesim gibi goruyrmtmm bende yanlış demedimki ama anladığım kadarıyla kardeşinizin eşinin ağzından sizinle ilgili en ufak iltifata dahi tahammulu yok
Ama o benim kardesim ona kizamamki.kendide cok uzgun.ablamdan nasil kiskanirim esimi diye agliyomus.belliki beynine vesveselere soz geciremiyor.cikmazda.esininde soyleme sekli yanlis ama asla kotu niyetli soylemez biliyorum.kardesim hassas oldugu icin baska turlu dusunuyorValla onu bunu bilmende kocasına anneni aratacak kadar bıktıracak kadar senden kıskandığını söylemiş, başlarım onun psikolejisine aklı başına gelene kadarda onun evine gitmem mecburen bulunmak zorunda kaldığımız ortamlardada ola bildiğince uzak durmaya çalışırım bundan sonra madem kardeşin rahatsız enişteyle fazla sohbet ortamına girme,şakalaşma,çok gerekmedikçe konuşma hem ben o enişteyide anlamadım ablan gibi giyinsene diyene kadar canım şöyle giyinsen daha çok yakışır gibi söyleyebilir
Ah canim ah.ben cok guclu bir karakter oldugum icin saglam kalabildim.daha anlatsam neler neler.
Harbi sapıkmış adam ...
Kardesimde cok uzgun.ablam benim herseyim diyomus.bende onsuz olamamki.belliki ruh hali cok bozuk yoksa asla boyle bisey dusunmez.Başlarım onun psikolojisine kızkardeşim benim için böyle birşey diyecek bir daha ne konusurum ne evlerine adım atarım.
Yok karismiyorum zaten asla o konulara.Kardeşini korunsun diye sen ikna etmeye calısma busefer iyice paranoya yapar.ama doktora mutlaka gitmeli
Valla bilemiyorum sadece cok uzuldumBaldiz baldan tatlidir diye bir cumle mi kullandi enisteniz acaba? Takintili biriyse espriyi kaldiramamis olabilir. Gorusmeyin siz de onlarla....
Kardesimde cok uzgun.ablam benim herseyim diyomus.bende onsuz olamamki.belliki ruh hali cok bozuk yoksa asla boyle bisey dusunmez.
Sorun su ki , ablami cok seviyorum ama onu gorunce nefret ediyormus gjbi hissediyorum cnki esimin onu begendigini dusunup nefret ediyorum hissi oluyo demis.bir sure beni gormese iyi olcak da nasil olcak bilmiyrmEşlerle değil de siz kardesinizle ayri görüşün çok sık bir araya gelip şakalaştiginiz için takıntı yapmış olabilir durumu kadinlarin çoğu abartır ve olayi kurgular .
Yok canim asla kardesimden vazgecmem zaten oda bensiz olamaz.cikmaza girmis sadece.babam sayesinde.pazarteai gidecek doktoraSiz dikkate almayın lütfen başlarım kardeşe ,ayak basmam evine laflarına ,kardes bu dünyada gerçekten çok önemli ..
Belli ki zor bir dönemden geçiyor ,lütfen desteğinizi eksik etmeyin ,siz de sırt dönerseniz daha büyük bunalım olur onun için ..
Bu arada doktor şart evet ,babanız çok güzel bir eser bırakmış !!!
Gurur duyabilir kendisiyle ...
Yok canim asla kardesimden vazgecmem zaten oda bensiz olamaz.cikmaza girmis sadece.babam sayesinde.pazarteai gidecek doktora
Tam anlatamadim saniyorum.daha acik yazayim.kardesim biraz acik giyinir biraz abarti makyaj yapar.enistede demiski daha sade olsan daha spor falan giysen.kardesimde cevap vermis kim gibi mesela demis.oda bak ablan sade giyiniyo neguzel demis.kiskanmasin diye beni ornek gostermis.cnku kardesime baskasini ornek verse kiyameti koparir.sen baskalarina mi bakiyosun diye.eniste kardesim dikkat cekiyo diye sade giyinsin istiyo.yani aslinda kiskaniyo kardesimi.Enisteniz sizi ve kardesinizi kiyasliyor ve kardesinize ablan gibi giyin vs diyor sizde buna normal diyorsunuz? Enteresan..
Acaba sizin esiniz sizi bir kadinla kiyaslasa veya kardesin gibi giyin onun gibi ol dese nasil karsilarsiniz?
Evet biliyorum gercekten haklisin.aslinda burda bi bayanla hafif polemik yasadik Wolfrog ile.kimseye guven olmayacagini hayatta olmaz dedigimiz seylerin olabilecegini soyledim.ama inan asla eniste oyle biri degil.mutlaka anlardim.Sevindim ,inşallah kurtulur paranoyalarından ..
Paranoya diyoruz ama sessizden enişteyi gözlem altına alın bakalım ,acaba kardeşinizin böyle düşünmeseine sebebiyet verecek konuşmaları ,hareketleri,bakışları var mı ?
Bu dünyada olmayacak şey yok maalesef ortalık kötü gerçekten ..
Kolay gelsin ..
Canim ilac vermedigini biliyorum.pskologada gitseniz ilac gerekli ise pskiyatriye yonlendiriyor ilac kullanmalisin deyip.ilacla beraber terapiye gidiliyor.insallah ilaca gerek kalmazşunu netleştirdiğimizden emin olalım:
psikolog ilaç vermez, psikiyatr ilaç verir.
önerim ilk olarak psikologla konuşarak içteki problemlerin biraz yüz üstüne çıkarılarak halledilmesi.
bence ilaç en son çare.
Evet biliyorum gercekten haklisin.aslinda burda bi bayanla hafif polemik yasadik Wolfrog ile.kimseye guven olmayacagini hayatta olmaz dedigimiz seylerin olabilecegini soyledim.ama inan asla eniste oyle biri degil.mutlaka anlardim.