Kiz kardesim beni kocasindan kiskaniyor

Anneniz bilerekmi dinletti telefonu size?
Yoksa siz kazaylami duydunuz?
Annenizin eli ayagi sasmistir kesin o an.
Annem telefonda kardesimle konusrken beti benzi atti.ben bisey olduginu anladim.once yok bisey dedi.israr edince soyledi.

Ben eski eşimin ,en yakın arkadaşıma ilgisi olduğunu hislerimle ortaya çıkarmıştım ..
Benim manyak olduğumu,kafayı yediğimi söylüyordu ..
Ama ilerleyen zamanlarda onu facebooktan arattırdığını ,borçlarını ödediğini öğrendim ..
Kadınlar çoğu zaman yanılmıyor ..
Kimse bana inanmamıştı ama herkes gördü ki ben haklıydım ...
Bende burdaki bayana, guzel bir kadini esimle ayni ortama sokmamaya dikkat ederim dedim.cnku erkekler degisiktir.bizim gibi degiller.benim kiz arkadasimda kocasina inanilmaz guvenirdi.ki bizde ozenirdik onlara.arkadasim hamileyken aldatildi en yakin arkadasiyla hemde.cunku surekli gorusuyorlardi ailecek icli disli olmuslardi.

Bende burdaki bayana, guzel bir kadini esimle ayni ortama sokmamaya dikkat ederim dedim.cnku erkekler degisiktir.bizim gibi degiller.benim kiz arkadasimda kocasina inanilmaz guvenirdi.ki bizde ozenirdik onlara.arkadasim hamileyken aldatildi en yakin arkadasiyla hemde.cunku surekli gorusuyorlardi ailecek icli disli olmuslardi.

:( Bu konuda epey yaralıyım ...
Arkadaşınız ne yaptı ,ben boşandım da :(

Kizlar selam.
Az once kiz kardesim aglayarak annemi aradi.bende annemin yanindayim.kiz kardesim anneme ablama sakin soyleme cok uzulur diye konuya basladi.sinirlerinin cok bozuk oldugunu acaip bir ruh hali icine girdigini ve surekli agladigini soyledi.ablami cok cok seviyorum ama sanki ablamla kocam arasinda bisey oluvercekmia gibi geliyo.ablamdan nefret ediyor hissine kapilip cok uzuluyorum dedi.kendiside normal olmadiginin farkinda ama elinde olmadan bir kaygiya kapilmis.annemde cok uzuldu ve suan ikimiz kardesimi nasil yonlendirsek diye dusunup duruyoruz.buarada ne kardesimin kocasinin aykiri bi tavri var nede ben oyle bisey hissettim.pskologa gidelim dedi annem ama kiz kardesim kesin ilac verir istemiyorum korunmuyoruz demis(bi sagliksiz kafayla cocuk istemeside ayri bi tuhaf bence).yardimlarinizi rica ediyorum smdiden tesekkurler

psikiyatrik sanrilarin ne yazik ki derinlerde temelleri vardir. kardesinizin bilincalti muhakkak ki aile icinde maruz kaldigi seylerden cok etkilenmis. ote yandan bu sanrilarini "kendince" tetikleyen unsurlarla da karsilasmis olabilir. bilemeyiz. en dogru teshisi gidecegi doktor yapacaktir.

bu arada ilerleyen sayfalarda esnitenizin sizinle kiyaslama yaptigi yazilmis. bu son derece normal bir yaklasimdir. her birey en yakindaki ornek uzerinden aciklar kiyaslamalarini. didinin didisi uzerinden cumle beyan etmez.

acil sifa ve ic huzur temennisiyle...

Haklısın ,ne yapılabilir ki başka ..
İşte öyle ..
Umarım hisleri yanlıştır ,sadece babanızın etkisi olur ..
Enişte masum çıkar ..
Kardeşin mutlu olur ..
Ben kardesimin sadece kurguladigini dusunuyorm.cnku cokcokcok kiskanc asiri.herkese benim ablam cok guzel bi kadin cok akilli diye gururla soyler.hicte gucunmaz ki bana gorede o cok guzel.umarim cabuk atlatir

psikiyatrik sanrilarin ne yazik ki derinlerde temelleri vardir. kardesinizin bilincalti muhakkak ki aile icinde maruz kaldigi seylerden cok etkilenmis. ote yandan bu sanrilarini "kendince" tetikleyen unsurlarla da karsilasmis olabilir. bilemeyiz. en dogru teshisi gidecegi doktor yapacaktir.

bu arada ilerleyen sayfalarda esnitenizin sizinle kiyaslama yaptigi yazilmis. bu son derece normal bir yaklasimdir. her birey en yakindaki ornek uzerinden aciklar kiyaslamalarini. didinin didisi uzerinden cumle beyan etmez.

acil sifa ve ic huzur temennisiyle...
Aynen soylediginiz gibi durum.beni ornek vermesi tamamen en yakininda ben oldugum icin.sagolun iyi temennileriniz icn

Neden tum yuk sadece kadina yukleniyor...
Anne aranip abla sikayet ediliyor ama psikologa gitme kabul edilmiyor... Adam da gayet nornal cocuk sahibi olmak ,bebek sevmek cabalarinda.
Eger bi kivilcim farketmisse bunun yukunu tek tarafa yukleyemez , dusunuken sey sadece bi vesveseden ibaretse mutlaka psikolojik yardim alinmali. Her iki ihtimalde de cocuk ertelenmeli ,kesinlikle bu durumda dusunulcek en son sey cocuk sahibi olmak.

Öncelikle Allah yardımcınız olsun zor bi durum bu bazı kadınlar kocalarına sonsuz güvenıyolar ya Bnce yapmasınlar çünkü hersey düşünüyo onlar ama sizinkı farklı durum kardesınız hıcbırsey olmadığı halde kıskanmış bunuda belırtmiş ama yersiz aceba eşini kaybetme korkusu mu var düşündükçe de bunu ıyıce bilinç altına yerlestırmiş. Uzun bı sure gidip gelmezseniz evine belkı bıraz unutur ama Bncede doktora gitmeli

Nasıl hissettiniz? birbirinize çok mu gelip giderdiniz..Çok üzüldüm adınıza, eşinizi geçtim de arkadaşınız nasıl yaptı bu kalleşliği size.
Canim insanlar oyle cigrindan cikmiski kimseye guvenemiyosun.cok uzucu bi durum aslinda.babannem rahmetli hep derdiki ; kocalarinizla kiz arkadaslarinizi bir arada tutmayin.kizlar ayri gorsun derdi seneler once.kadin hakliymis okadar cok sey duyuyoruzki hic beklemediklerimizden..

Acaba okb benzeri bir sey olabilir mi psikolojik bir hastaligi var miydi ki kardesinizin. Ya da egilimi.
Oyle bir sey bence. O da gercek olmadigini biliyor ama düşünmekten kendini alamiyor sanki.

Öncelikle Allah yardımcınız olsun zor bi durum bu bazı kadınlar kocalarına sonsuz güvenıyolar ya Bnce yapmasınlar çünkü hersey düşünüyo onlar ama sizinkı farklı durum kardesınız hıcbırsey olmadığı halde kıskanmış bunuda belırtmiş ama yersiz aceba eşini kaybetme korkusu mu var düşündükçe de bunu ıyıce bilinç altına yerlestırmiş. Uzun bı sure gidip gelmezseniz evine belkı bıraz unutur ama Bncede doktora gitmeli
Aynen canim senin dusundugun gibi dusunuyorum.erkekler bizim gibi degil.deli gibi karisini seven erkek bile seytana uyabilir.evet biz bunu engelleyemeyiz ama kocamizin burnunun dibine kiz arkadaslarimizida sokmayalim derim ben.tavsiyen icinde tesrkkurler dokfora gidecek yarin

Acaba okb benzeri bir sey olabilir mi psikolojik bir hastaligi var miydi ki kardesinizin. Ya da egilimi.
Oyle bir sey bence. O da gercek olmadigini biliyor ama düşünmekten kendini alamiyor sanki.
Saplanti boyutunda kiskanclik var.oyle normal bir kadin kiskancligi deil.kendine zarar veriyo cunku kocasinin yaptigi bisey yok.doktora gidecek yarin bakalim

Aslinda tabikide altinda yatan sebepler var.babam sapik bi adamdi.teyzemin kalcalarina bakardi.annemede soylerdi kizkardesinden etkilendigini.bilinc altina isledigi kesin.

Cok igrenc bir durum. Hele ki kiz cocugu olan adam nasil olabiliyor boyle. Kardeşinizin niye bu halde oldugu acik ve net bence onu doktora goturun.

Kardeşiniz bekarken de böyle miydi ? Erkek arkadaşı olduğu zaman sizi geri planda tutmak mı isterdi ? Eğer bekarken böyle değilse... eşiyle arasında sizin de bahsinizin geçtiği bir konu bir ima geçmiş olabilir. Bunu bilemeyebilirsiniz. Feci üzücü :KK43:

Kardeşiniz bekarken de böyle miydi ? Erkek arkadaşı olduğu zaman sizi geri planda tutmak mı isterdi ? Eğer bekarken böyle değilse... eşiyle arasında sizin de bahsinizin geçtiği bir konu bir ima geçmiş olabilir. Bunu bilemeyebilirsiniz. Feci üzücü :KK43:
Hep asiri kiskancti iliskilerinde ama benden hic kiskanmamisti.gercekten bilmiyorum ama oyle bisey olmamasi icin dua ediyorum.cnku kardesim benim herseyim

Hep asiri kiskancti iliskilerinde ama benden hic kiskanmamisti.gercekten bilmiyorum ama oyle bisey olmamasi icin dua ediyorum.cnku kardesim benim herseyim

İnşallah canım benim. Erkek milleti işte dışa farklı içe faklı konuşabilir.. Durup dururken kardeşinin böyle üzülmesi normal mi bilemedim. Tabii psikolojik etkiler de söz konusu diyorsun. Benim tavsiyem kardeşiniz düzelse bile , çok sık eşiyle bir araya gelmeyin.. Şahsen ben böyle davranırım..

Back
X