- 25 Mart 2015
- 1.084
- 691
- 43
- Konu Sahibi Vakana-pan
-
Ayyy cnm seni çooooookk özlüyor kardeşin daha çok vakit geçirmeye çalış sende gelip kalsın yada sen git kal iki üc gun yine birlikte uyuyun zaten yakınmiş mesafe uzak degil
Kardeşiniz sizin onu terk ettiğinizi eşinizinde sizi ondan kopardığına inanmış o yüzden bu kini öfkesi benim kızkardeşimde öyleydi herdaim herdk biraradaydık en iyi dost sırdaşdık ne zaman evlendim oda bana eşime düşman kesildi onu terk ettiğimi düşündü en ufak şeyde beni suçladı üzülmeyin zamanla geçer kabullenir sizin bir aile olduğınuza zaman herşeyin ilaçı
Oyy. .
Bu tatlı ayrılık. .
Özlüyor insan. .
Bence siz kardeşinizle çok aşırı samimi olmuşsunuz, aynı yatakta yatmak falan abla-kardeş ilişkisinde sık rastlanan durum değil, bu aşırı samimiyetin sonucu bu.
Şimdi bana sanane be kadın diceksiniz ama cidden dışardan bakan biri olarak ilk dikkatimi bu aşırı samimiyet çekti. Benimde annem ve ablalarım var bu kadar samimi olmadık hiç..
Vay be ne kadar iyi bi ablasinki seni bu kadar çok seviyor paylasamiyor
Sen yine vakit ayir gun icinde tlfonla konus ilgilen herseyiyle alisir yavas yavas kabullenir
Canım ben evlendim yurtdışına geldim o yüzden çok büyük köprüler girdi aramıza artık tatilde gidip görürsem oda iyi hoş ama eski dialoğumuz yok geçenlerde konu açmıştım benim herşeyime takıntılıymış çoçuklarımı bile sevmiyormuş ne yapayım canı sağolsun canım kanım kaldırıp atamıyorum uzunca aramadım ama geçen yeğenim yine hasta olunca canla başla aradı asla eskisi gibi değiliz sanırımda olamıcağızSiz nasıl aştınız bu sorunu? Nasıl bir diyalog içine girdiniz?
Küçükte değil 21 yaşında genç kız..
EvetKardesinizin sizin evli olduğunuzu
Daha kabûllenememis eşinize karşı
Öfke yüklü esinizden sizi kiskaniyor
Kardesinizin yaşı kaç
Canım ben evlendim yurtdışına geldim o yüzden çok büyük köprüler girdi aramıza artık tatilde gidip görürsem oda iyi hoş ama eski dialoğumuz yok geçenlerde konu açmıştım benim herşeyime takıntılıymış çoçuklarımı bile sevmiyormuş ne yapayım canı sağolsun canım kanım kaldırıp atamıyorum uzunca aramadım ama geçen yeğenim yine hasta olunca canla başla aradı asla eskisi gibi değiliz sanırımda olamıcağız
Biz de kardeşimle birbirimize çok bağlıyız maşallah. Her gün mutlaka konuşuruz,fırsatımız olursa hemen Görüşürüz. Ilk evlendiğim zamanlar çok zorlandık ama artık 7 yıl geçti alıştık. Yakın oturuyoruz onun da etkisi var sanırım.
Kardeşin kaç yaşında?
Bazı insanlar birisine aşırı bağlanıyor. 2 yıl olmuş bence artık alışmalı.
Ben olsam oraya daha sık gider ama yanında yatmazdım. Ki kabullenmesi kolay olsun.
Eşin anlayışla karşılayabilecek kadar olgunmuş. Ama bir yere kadar düşman tavırlara tepkisiz kalır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?