- 25 Mart 2015
- 1.084
- 691
- 43
- Konu Sahibi Vakana-pan
-
Ben ablamla cok samimi degilim o yuzden anlayamam sizi ama bencede ozledigindendir dost gibiymissiniz.Benimde ayni yatakta uyudugum kardesim dedigim insan suan 500 km otede oyle ozluyorum ki surekli konusuyoruz neden gittin diye falanAma esinizi sevdirin bence ona
İnşaallah bizim gibi olmazsınız canım bende hergün üzülüyorum ama bıkmadan usanmadan arıyorum onun aramamasına rağmen gr gr da olsa ilerleme var en azından eskisi gibi soğuk konuşmuyor biraz olsa dertleşebiliyoruz sizde o aramasada arayın biryerlere gidin varlığınızı hissettirin kardeşden öte ne varkiii şu hayattaİşte bundan korkuyorum, ondan kopmaya korkuyorum
Bir şey aldığım zaman bak enişten aldı, enişten beğendi, enişten selam söylüyor, bir şey istiyor mu diye başlıyorum hep cümlelerime
özlüyor olabilir elbette ama bana cok simariklik yapiyor gibi geldi.
biraz nazli mi bütüldü?
annen baban ne diyor bu duruma?
İnşaallah bizim gibi olmazsınız canım bende hergün üzülüyorum ama bıkmadan usanmadan arıyorum onun aramamasına rağmen gr gr da olsa ilerleme var en azından eskisi gibi soğuk konuşmuyor biraz olsa dertleşebiliyoruz sizde o aramasada arayın biryerlere gidin varlığınızı hissettirin kardeşden öte ne varkiii şu hayatta
Insallah alisir zamanla bide yorumda gordum biraz uzakta olunca sık gelip gidemedigi icindir belkide :)
Alışsa kabullense çok daha kolay olacak her şey.
O istediği gibi akşam 22.00 den sonra 1,5 saattlik mesafeye götürüyor eşim.
2 saat kalıp dönüyoruz ve eniştesinin de gece 5 te işe kalktığını biliyor. Yine de eşim sağolsun bir gün of demedi.
İyi yapıyorsunuz demekki daha zamanı değil bende anlatmıyorum eşime gıcıkmış zaten aynen dediğiniz gibi bende onu dinliyorum şimdilikDertlerimizi sırlarımızı yine birbirimize bahsediyoruz fakat genelde o bahsediyor çünkü ben eşimle alakalı hiçbir şeyi ona söylemiyorum. İyice zıt etmesinden korkuyorum.
Yas 16-17 olsa anlarim ama 21 yas ufak degil.Esinize ayip oluyor sanki biraz.Her erkek böyle olgun yaklasmaz.Ben 8 yillik evliyim esimin ablalari hala sizin kardesiniz gibi davraniyor.Ilk zamanlar cok kiriliyordum simdi takmiyorum.Acikcasi tuhaf geliyor bana.Insanin evlatlari bile gun gelip ucup gidiyor hayat böyle bir şey.
Esinizde sizde bence fazlasiyla elinizden geleni yapmissiniz daha ne olsun abim yapmaz bu fedakarligi gercekten..Bence kardesinizle konusun acik acik cunku siz yumusatmaya calistikca belkide daha fazla icine atip kendi kendini dolduracak :/
Aslında benden çok daha güçlü bir karaktere sahip. Fakat konu ben olunca fazla duygusallaşıyor.
Annem her şeyin farkında, ona da konuyu açtım evet biliyorum kızım hala kabullenemedi biraz daha zaman ver dedi.
İyi yapıyorsunuz demekki daha zamanı değil bende anlatmıyorum eşime gıcıkmış zaten aynen dediğiniz gibi bende onu dinliyorum şimdilik
Ona karşı düşmanca davranmıyor ki. O yanımızda olmayınca yapıyor bunu.
Adam onu güldürmeye çalışıyor, gezdirmeye çalışıyor. Bizim nemrut yok istemiyorum falan...
hmm anladim birlikte cok vakit geciriyormussunuz simdide affalamis olabilir
aranizdaki Yas farki ne kadar?
Çocuk olunca ne yapacak yeğenini mi kıskanacak? Gerçi bu bağlılıkla hiç şaşırmam.
Kardeşini kırmak istemezsin ama ona çok göze batmayacak kadar alıştırmaya başla bence.
Dediğim gibi eşinin yanında uyu. Her akşam gitme. Katlanılmayacak kadar vahim bir durum yok ortada. Emzikli bebek mi canım bu?
Kardeşinin olayı dramatize etmesine izin verme. Şakaya vur.
Defalarca eski anıları anlattığını yazmışsın. Çook abartılı bir durum bu. Bence psikolojik destek bile almalı.
bende ablam evlendıgınde böyle davranmıştım evet :)hatırlıyorum paylaşamam değilde bi boşluğa düşüyormuş gıbı bişe oluyorallah kolaylık versın ıkna olması zor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?