- 25 Mart 2015
- 1.084
- 691
- 43
- Konu Sahibi Vakana-pan
-
Ona şunu sorsanıza..
Benim nasıl davranmamı istiyorsun?
senin kardeş iimiş konusuyo lafta soksa ben hıc konuşmamıştım. ablam sadece benı anlayacan zaman gelecek dedı ve normal davrandı ama ustume gelmedı bence sende kardesının ustune gıtme bısey olmamış gıbı davran.Ablan ne yaptı söylesene biraz tüyo ver :)
Ben kardeşime hiçbir zaman neden böyle davranıyorsun diye bile sormadım.
Ben bir şey olmamaış gibi hareket ediyorum. Onun bozuntuya verdiği şeyleri anlamamazlıktan gelip gülüyorum başka yere çekiyorum.
bence böyle devam et çünki ne zaman nasıl davranmamı istiyorsun dıye bı soru yöneltınser bıttmıstır. ıplerı vermıs olursun abla olduğunu hıssetır sakın bence öle soru bıle sorma devam cunkı gun geliyor anlıyoruz ve enısteyıde konuya dahıl edıp eglenmemıze bakıyoruz merak etme alışıyoruz yanı:)Ben kardeşime hiçbir zaman neden böyle davranıyorsun diye bile sormadım.
Ben bir şey olmamaış gibi hareket ediyorum. Onun bozuntuya verdiği şeyleri anlamamazlıktan gelip gülüyorum başka yere çekiyorum.
bence böyle devam et çünki ne zaman nasıl davranmamı istiyorsun dıye bı soru yöneltınser bıttmıstır. ıplerı vermıs olursun abla olduğunu hıssetır sakın bence öle soru bıle sorma devam cunkı gun geliyor anlıyoruz ve enısteyıde konuya dahıl edıp eglenmemıze bakıyoruz merak etme alışıyoruz yanı:)
yaptıklarını görmezden gelmiyor yaptıklarıyla ılgılenmıyor asıl bu soruyu sorarsa yaptıklarıyla ılgılenıyorum ve yaptıkların benım umrumda sen ne ıstıosan öyle olsun gıbı bısey yaratacak bence umursamazsan kardeşlerde bıkıyor ve anlıyor . sorarsa konu uzarn gider dahada ablanın ustune gelır geçer .sadece davranışlarla bıseyler kanıtlanır.İpler zaten kardeşin elinde..
Yaptıklarını görmezden gelmek kabule geçmek olarak algılanmış..
Naparsa yapsın göz yumuluyor, müdahale edilmiyor, sorgulanmıyor..
Ama eğer nasıl davranmamı istiyorsun dediğinde amacı öğrenilecek kardeşin..
Nasıl davranmamı istiyorsun sorusuyla söyle de ona göre davranayım denmiş olmayacak..
Devam etirirse kırmadan yumuşak bir dille konuşucam artık.
Tek isteğinin teyze olmak olduğunu söyleyip duruyor.
Bir hamile kalsam belki biraz daha değişir
O zaman daha sık gelip gitmek isteyecektir insallah duzelir araniz :)
yaptıklarını görmezden gelmiyor yaptıklarıyla ılgılenmıyor asıl bu soruyu sorarsa yaptıklarıyla ılgılenıyorum ve yaptıkların benım umrumda sen ne ıstıosan öyle olsun gıbı bısey yaratacak bence umursamazsan kardeşlerde bıkıyor ve anlıyor . sorarsa konu uzarn gider dahada ablanın ustune gelır geçer .sadece davranışlarla bıseyler kanıtlanır.
elbette umursayacak kardesı ama ben kardesını umursamasaın demedım suankı yaptığı davranışı umursmaasın dedım bız kucuk kardeşler ılgı beklerız ablamızdan ne kadar bızım dedıgımız olursa okadar daha fazlasını bgeklerız dengelı bıcımde umursayacak yanlış anlaşılmak ıstememk elbette ama bıseylerın cok ustune gıtmekte cozum degıl akısına bırakmak lazım bazen .Elbette ki seni umursuyorum mesajı verecek..
Çünkü kardeşi şu anda kıskançlık yapıyor..
En sevdiğini, en iyi arkadaşını, kardeşini biriyle paylaşamıyor..
Onu umursamazsa kardeş daha çok üzülecek. Daha çok itecet onu..
Umursadığında ve ona verdiği değeri gösterdiğinde hallolacak..
Onu anlamak ve bıktırmaktan daha iyi gelecek kardeşine..
Ben de.. Ben de çok özlüyorum.
Bazen ama eski anılarımızı sayfalar dolusunca yazıp whatsapp tan atıyor, tüm gece ağlatıyor beni.
Onu yalnız mı bıraktım diyorum. İçim eziliyor sanki
yaa ben yazıcaktım,vazgeçtim,sen yazmışın,tşk,aynen katılıyorumBence siz kardeşinizle çok aşırı samimi olmuşsunuz, aynı yatakta yatmak falan abla-kardeş ilişkisinde sık rastlanan durum değil, bu aşırı samimiyetin sonucu bu.
Şimdi bana sanane be kadın diceksiniz ama cidden dışardan bakan biri olarak ilk dikkatimi bu aşırı samimiyet çekti. Benimde annem ve ablalarım var bu kadar samimi olmadık hiç..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?