Kız kardeşim beni paylaşamıyor sanırım

Ona şunu sorsanıza..
Benim nasıl davranmamı istiyorsun?

Ben kardeşime hiçbir zaman neden böyle davranıyorsun diye bile sormadım.
Ben bir şey olmamaış gibi hareket ediyorum. Onun bozuntuya verdiği şeyleri anlamamazlıktan gelip gülüyorum başka yere çekiyorum.

kaerdeşin sana yıne laf söylemış ıı valla ben dırek kusmutum cunkı herseyımı ablamla yapıyoduk . anne yarımdı benım . ablam normal davranmaya devam etti. bana anlayacağım zaman kadar zaman tanıdı bu zaman ıcerısınde kendısı bazı konularda yardım ıstedı benden . gel beraber
Ablan ne yaptı söylesene biraz tüyo ver :)
senin kardeş iimiş konusuyo lafta soksa ben hıc konuşmamıştım. ablam sadece benı anlayacan zaman gelecek dedı ve normal davrandı ama ustume gelmedı bence sende kardesının ustune gıtme bısey olmamış gıbı davran.

Ben bir şey olmamaış gibi hareket ediyorum. Onun bozuntuya verdiği şeyleri anlamamazlıktan gelip gülüyorum başka yere çekiyorum.

Neden böyle davranıyorsun demek başka şey, benim nasıl davranmamı istersin demek başka şey..
Birinde hesap soruyorsunuz diğerinde ara bulmaya çalışıyorsunuz..
Ayrıca kardeşiniz şımarıklık ediyor.
Evet sizi özleyebilir, sizinle eskisi gibi olmak isteyebilir ama size saygısı yok..
Sizin artık bir hayatınız var.. Empati kurun eşinizin kardeşi ona böyle yapsaydı ne hissederdiniz?
Eşiniz de bir süre sonra bu durumdan sıkılabilir..

bence böyle devam et çünki ne zaman nasıl davranmamı istiyorsun dıye bı soru yöneltınser bıttmıstır. ıplerı vermıs olursun abla olduğunu hıssetır sakın bence öle soru bıle sorma devam cunkı gun geliyor anlıyoruz ve enısteyıde konuya dahıl edıp eglenmemıze bakıyoruz merak etme alışıyoruz yanı:)

hazmetme süresi var ben günlerce aglamıstım hatta . enıstemden nefret etmıstım . pastaları böreklerı o pıse yapıyor sımdı dıyodum . sonra sonra nalıyoruz . ablalar hep kucuklerıne yardımcı olduklarından önlerinden gıdınce herseyler bız küçüklere kalmış gıbı oluyor bocalıyoruz herseyı kendımız yapmaya calısıyoruzda ondan . ee suçlu aramak lazım o kım bunu bıze yapan ablaa geçer sakın uzulmeyın bıse olmaz:) sonra daha samımı oluyosunuz benım gıbı hergun arayıp dakıkalarca dedıkodu yapıosunuz:):)

İpler zaten kardeşin elinde..
Yaptıklarını görmezden gelmek kabule geçmek olarak algılanmış..
Naparsa yapsın göz yumuluyor, müdahale edilmiyor, sorgulanmıyor..
Ama eğer nasıl davranmamı istiyorsun dediğinde amacı öğrenilecek kardeşin..
Nasıl davranmamı istiyorsun sorusuyla söyle de ona göre davranayım denmiş olmayacak..

yaptıklarını görmezden gelmiyor yaptıklarıyla ılgılenmıyor asıl bu soruyu sorarsa yaptıklarıyla ılgılenıyorum ve yaptıkların benım umrumda sen ne ıstıosan öyle olsun gıbı bısey yaratacak bence umursamazsan kardeşlerde bıkıyor ve anlıyor . sorarsa konu uzarn gider dahada ablanın ustune gelır geçer .sadece davranışlarla bıseyler kanıtlanır.

Elbette ki seni umursuyorum mesajı verecek..
Çünkü kardeşi şu anda kıskançlık yapıyor..
En sevdiğini, en iyi arkadaşını, kardeşini biriyle paylaşamıyor..
Onu umursamazsa kardeş daha çok üzülecek. Daha çok itecet onu..
Umursadığında ve ona verdiği değeri gösterdiğinde hallolacak..
Onu anlamak ve bıktırmaktan daha iyi gelecek kardeşine..

Ay Kıyamam ben ya kardeşler çok tatlı oluyor zamanla alışacaktır, benden on yaş küçük erkek kardeşim var geçen diyoki abla bebeğin olunca beni unutmıycaksn demi diyo, onlar sız hayat hiç çekilmez iyiki varlar

yuh artık abartmasın 21 yaşında genç bir kadın resmen artık. ne demek sizinle yatması falan
hadi arada kızkıza zaman geçirilir de eniştesinden de bu kadar kıskanılmaz ki
yarın öbür gün o da evlenince bakalım sana yine böyle yapacak mı?

Herkesin ayrı yuvası var artık ..
Sizi özlediği için bu davranışları yapıyordur ama inanın doğru değil ..
Yarın öbürgün kendisi de yuva kurduğu zaman , inşallah o da bi araya gelince kocasıyla değil sizinle yatar :)
Ama fazla üstünde durmayın , eşiniz de alınabilir sonuçta ..
Ben de çok özledim ailem de aynı şekilde ama kimse eşime düşman olacak kadar değil. .
Arada kalmayın ..
Biraz daha olgunlaşınca bu problem ortada kalmyacak

sizin durumunuzu bilemiyorum farklı olabilir tabi ama ben de kardeşimin eşinden rahatsız oluyorum.yılda 3-4 gün evde bayram iznim oluyor keyfini yaşayamıyorum, dilediğim gibi davranamıyorum giyinemiyorum.eğer eşinizi o evin evladı gibi her şeyin içine sokmaya çalışıyorsanız bence yanlış yapıyorsunuz. sizin eşiniz olmuş artık yabancı değil ama evdekiler için aynısı geçerli değil. evlenen bayanlar bunu kavrayamıyor

kıyamam cnm bol bol vakit geçir kardeşinle. birde abla anne gibi oluyor kardeşler için kendi kardeşimden bliyorum zor kabulleniyorlar br erkeğin varlığını

elbette umursayacak kardesı ama ben kardesını umursamasaın demedım suankı yaptığı davranışı umursmaasın dedım bız kucuk kardeşler ılgı beklerız ablamızdan ne kadar bızım dedıgımız olursa okadar daha fazlasını bgeklerız dengelı bıcımde umursayacak yanlış anlaşılmak ıstememk elbette ama bıseylerın cok ustune gıtmekte cozum degıl akısına bırakmak lazım bazen .

bence eşin aşırı fedakar davranıyor kardeşinin şımarıklığı yüzünden eşine çok fazla yük binidiriyorsun. senin görümcen olsa bunları yapsa of demeden her dediğini ypaar mıydın?

Ay yazik kiyamam, sizi cok seviyor su anda yaptiklari biraz kizginliktan zaman gerekiyor her gun mutlaka arayip sorun unutmadiginizi halen onu dusundugunuzu hissetsin bende kizkardesimle boyleyim hergun whatsapdan yazariz birbirimize oda alisacak ablasi

yaa ben yazıcaktım,vazgeçtim,sen yazmışın,tşk,aynen katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…