Kız kardeşim canımı alsa da kurtulsam

mutlubirpatates

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2018
827
1.055
28
Ne yapicagimi bilmiyorum.
Arayı nasıl bulucagimi şaşırdım artık.
Eskiden beri agresif bı yapısı vardı ama son bı yıldır beni defalarca mahvetti.
Sevgili edinmemle beraber çocuğu göz hapsine aldı. Hiç bir hatası yokken elestirip durdu. En son olayda ben sevgilime bir ödeme yapılırken az odettim. Kardeşimin sevgilisi de dahil dordumuz geziyorduk. Sevgilimden az ödeme yaptigimi dusundum ödemeyi ben yapmak istedim. Kardeşimle yalnız kaldigimizda bana kizdi. Derdimi anlattım dikkat etmedigimi söyledim. Konu kapandı sanmıştım ama akşam olunca ablama dedikodumu yaptığımı duydum yeniden başladı kavgaya. En sonunda parasini istedi. Ben de sevgilimle konuştum. Olayları olduğundan farklı anlattım. Para kalmadı geriye falan diyince "ben de dikkat etmemisim pardon" diyip kardeşimin hesabına yatirdi parayı. (Para kardesimindi. Benim paramin da harcandığı vakitler olmuştu)

Kardeşim paranın yattığını görünce "ben paranın derdinde değilim" diyerek kavga çıkardı bu sefer. Meseleyi her konuda sevgilimi savunduguma getirdi ve erkek uğruna onu sattigimi söyledi or..pu oldum her bi hakareti yedim. Koskoca kız evin içinde zıpladı tepindi eşyaları dağıttı(her kavgada böyle)
Sağlığımdan çok korkmaya başladım artık. Neredeyse her hafta boyleyiz.
Memelerimin ikisinde de birkaç tane kist vardı buyumusler. Reglim düzensizlesmeye başladı.
İşin en acı tarafı da kardeş edebiyatı yapıp ona sevgilimden daha başka davranmam gerektiğini öne sürüp bu kavgaları çıkarıp bu iğrenç lafları ediyo. Sakinlestikten sonra da şaka yaptım sinir etmek için dedim yalan konuştum gibi laflar ediyo.

Sevgilimi sevmek zorunda değil ama sevmemesi için de hiçbir sebep yok. Sen böyle yaptığın için onu sevmiyorum diyor. Allah'ım ben ne yapıyorum da sevmiyo. İlişkinizi onaylamıyorum diyo. (Ki mükemmel bir iiletisimimiz var, aileler de onaylıyor) onu artık kardeşim olarak göremiyorum. Elin kızı gibi her düşmanlığı yapiyo bana.
Nolur bı çözüm sunun bana. Karacigeri için ilac kullanıyor antidepresan icemez. Suçsuz olduğum halde özür dilemeyi de bildim hep. Ama her barışma sonrası bı vukuat...
.......
Annemle konustum. "Stresli görünüyorsun kızım rahatla biraz" diyerek hafif bı ilaç yazdiricak aile hekimimize.
Herkese teşekkür ederim

Son düzenleme:
Akli dengesi yerinde mi? Psikolojisi normal değil gibi. Bundan sonra hiçbir dediğini önemsemeyin. Ve en kısa zamanda uzaklaşmaya çalişın.

Kardeşiniz sizi paylaşamıyor, kıskançlık var ama ayarını feci kaçırmış, bu kadar kaprisi, hakareti çekmek zorunda değilsiniz. Madem sorunlu, niye sevgilinizle hep beraber takılıyorsunuz ki? Yerinizde olsam aklını başına alana kadar onu ev dışındaki bütün özel hayatımdan izole ederdim. "Eğer bağırıp çağırmadan konuşacak derdini anlatacaksan, oturup konuşalım. Yoksa seni dinlemek istemiyorum. Sana değer veriyorum ama tavırların kendinden uzaklaştırıyor, ilgi göstermek istesem de gösteremiyorum," içerikli bir konuşma yapabilirsiniz. Anlamamakta direniyorsa, kardeş de olsa biraz mesafe koymak iyidir. Her şeyinizi paylaşmayın, birlikte ortamlara girmeyin. Bunun sizin tercihiniz değil, onun saçma sapan tavırlarının sonucu olduğunu anlatmalısınız.

Bı yıllık iliskimde 3 defa falan görüştük beraber. Bu bahsettiğiniz konuşmaları da yaptım hep. Ona göre kızmak bagirmakmis bunlar sadece. Tamam kızsin bagirsin ama evde deprem cikariyo saldırıyo da kimi zaman. Aynı evdeyiz atanamadi hala evde. Ben de henüz mezun olamadım kısa süreli i ise giremiyorum. Yüzünü görmemek için odamı değiştirdim ama yine de kurtulamadım.

Akli dengesi yerinde mi? Psikolojisi normal değil gibi. Bundan sonra hiçbir dediğini önemsemeyin. Ve en kısa zamanda uzaklaşmaya çalişın.
Ben buna bunları diyince beni deli gibi hissetiriyosun çok kötü birisin diyo. Üzgün olduğunda bile teselli ettiğimde tersinden anliyo. Bikac defa intihara teşebbüs etti.

O kadar benziyoruz ki bazı mevzularda. Benim ablamda erkek arkadaşımı benden kıskanıyor. Ne zaman erkek arkadaşımla buluşsam bana küsüyor, trip atıyor. Hele ablamla otururken erkek arkadaşım beni arayınca bi 5 dk konuşsam aman Allahım.. Benim özgür bir hayatım olamazmış gibi. Ben çözümü hiç tınlamamakta buldum. Kızdı mı sus.. trip attı mı sus.. tepindi bağrındı mı sus... Vallahi kendimi yiyemem, benim taktiğim bu. Bir kulağımdan girer diğerinden çıkar. Karşılıklı sözlü tartışmaya hiç girme derim. Ve artık erkek arkadaşınla sadece ikiniz çıkın. Bu problemler olmaz bu sayede. Bu karakterdeki insanlarla hep mesafeli olmak gerek.

Piskolojisi yerinde olmadigi icin feci sekilde kiskaniyor sizi, iliskiniz hakkinda bisey anlatmayin kardesinize. Sevgilinizle bulustugunuz da soylemeyin, kiz arkadasimlayim diyin.
Bu konuyu mumkun oldukca konusmayin ablanizla.

Susmaya çalışıyorum. Odama gelip bağırıp çağırıp gidiyo. Karşılık alamayınca eşyalarımi savurup gidiyo. Henüz tam beceremiyorum susmayi. Magduru oynadığı için hep kendimi savunmaya çalıştım ama artık tamamen susmam lazim

O zaman o bağırıp çağırırken alın çantanızı dışarı çıkın. Kızmak bağırmak normal mi ki bahanesi bu olsun. Anneniz babanız hayatta mı? Bu kadar sorunlu bir çocukla, kardeşlerin değil, anne babanın mücadele etmesi gerektiğini düşünüyorum. Siz de gençsiniz, bu yükümlülüğü taşımak zorunda değilsiniz kardeşiniz her çıldırdığında. Tepkileriniz daha keskin olsun. Bağırmaya başladığı an evden çıkın. Ya da kendinizi yine odaya kilitleyin ama kulaklıklarınızı takın. Madem konuştunuz anlamıyor, başka çareniz yok. Dinlemeyin. İntihar konusunu ancak psikiyatrist çözer. Öyle sürekli suyuna gitmeye çalışmak filan bir çözüm değil. Doktora gidiyor mu kardeşiniz?

Piskolojisi yerinde olmadigi icin feci sekilde kiskaniyor sizi, iliskiniz hakkinda bisey anlatmayin kardesinize. Sevgilinizle bulustugunuz da soylemeyin, kiz arkadasimlayim diyin.
Bu konuyu mumkun oldukca konusmayin ablanizla.
Her hafta buluştuğumu biliyo onla. Evin içine de yansıtıyor. Annem üzülmesin diye susuyorum ama hemen anneme gidiyo beni koyuluyor kadını mutsuz ediyo

Ergenken falan gitti hep doktora. Sonra mide sorunu çıktı onun için de başladı ilaca. Anneme yansıtamiyorum kadın her şeyi dert ediniyo ama çok kez dedim anne bu normal değil bari sen söyle dedim. Babam zaten pek alakalı değil evle. Stresi var diyolar atanamadi diyolar. Eee benim de okulum uzadı 6. Yilimdayim diyorum. Çözüm yok

Neden beraber çıkıyorsunuz ki?
Göbeğiniz beraber mi kesildi? Gez kendi sevgilinle.
Evde de açma konusunu. Böylece erkek arkadaşından konu açılmamış olur, o da durduk yere bahsedecek değil ya.
Böyle miç miç olmazsanız sorun falan kalmaz bence. Kız zaten dengesizmiş, ne kadar az iletişim o kadar huzur

Biz zaten öyle çok takılmiyoruz. 3 kez çıktık. Bidaha hiç olmiycak ama. Erkek arkadaşımdan da çok az bahsediyodum. Bahsettigimde de kavga başlıyodu. Tamamen kestim sonra. Annem gelsin bı kere daha konuşayım belki bı çözüm bulur. Benim uzak durmam onun bana satasmasina engel olmuyor cunku

Mide ilaçlarıyla kullanabileceği antidepresan ilaçlar vardır belki, danışmak gerekir. Atanmayı beklerken iş arıyor mu? Belki bir yerde çalışmaya başlasa, azıcık nefes alırsınız. Sürekli böyle gerginlik kaynağı biriyle aynı evde yaşamak çok zor, Allah sabır versin valla.

Mide tedavisi bitti. Karaciğer için aliyo şuan ilaç. Hafif bı ilaç varsa izin varsa denemesini istiyorum. Ben ona kaç kere dedim yıpranmaya değmez dedim çalışırsın nerde olursa olsun dedim. Ben bile iş bulamazsam öyle yapicam dedim. Yine büyük kavga çıktı. En sonunda burnun yere düşse almazsin dedim. Her kavgada o lafımı soyluyo çok kirmisim onu o lafimla. Ben ağzımı açtığım an sorun cikiyo

O nasil kardes oyle yahu.
Tittir git derim ben yerinde olsaydim. Kusura bakma. Gitsin tedavi gorsun.
İnsan kardesini vs nasil kiskanir sevgiliden.. ??
Hele bu sekilde..evde atmali ziplamali...hastalik resmen.

Niye alttan aliyorsun ki?
Kendini de öldurmez merak etme.
Hep ben ben diyenler boyle ilgiyi kendine cekmek istiyor.

Kardesini agir bir azarla bak birdaha kiskanmaya yelteniyormu.
Allttan felanda alma. Herkesin ozeli var sonucta. Sana psikolojik olarak baski yapiyor aklinca.

Ben ona susmadigim için büyüdü hep. Asla bı köşeye çekilmez. Karşılık verme seviyem arttığında fiziksel şiddete başlar. Kolunu bacağını falan tutup engel olmaya calisirim. bi şekilde tekmelemeye çimdirmeye çalışır. Benim elim ondan daha ağır ama ona vurursam kendimi affetmem. Onun kadar baskın olduğum kavgalarda günlerce didismeye devam eder ve evdekilerden gizleyemeyiz. O da beni tehdit eder. Babama olmayan şeyleri anlatıcagini söyler. Ki bı keresinde kardeştir diyip sırrımı verdim. O sırrımı onden gizledigim için çok darildi kardes edebiyati yaptı ama beni şaşırtmadı sırrımı söyledi ablama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…