Kız kardeşim canımı alsa da kurtulsam

be ne rahatlık böyle döv anca akıllanır o kardeş sopası yememiş herhalde bu kadar da terbiyesiz olunmaz yani hiç te takmam kardeşse kardeşliğini bilsin çok fazla yüz vermişsiniz saygıyı öğrensin önce

Bir an ablam iyi ki evli ve evde değil diye dua ettim..Bu nasıl bir tipleme yahu akıl hastası eder insanı valla arkadaşım sizi ciddi şekilde hasta edebilir bu şekilde giderse..Önlem alınması gerekli acilen.Hem agresif hem kötü kalpli hem saldırgan hem hesapçı hem hadsiz hem çirkef..yani olabilecek en kötüsü...Allah sabır versin dicem..

Eskiden onu günden güne tüketen bı ilişkisi vardı bu yüzden hep ona müdahale etmeye çalıştım ayrilmasi için. En sonunda herif onu aldattı da öyle kurtulduk. Bana hep eskiden yaptığım baskıyı öne sürüyor. Çok kindar.

Ablam sakindir ama bı keresinde kavga ederken kim coştu goremedim çok feci pataklamisti ablam. O günler çok üzülmüştüm dövdü diye o da ablamı dövmeye çalışmış ama gücü yetmemiş fnfnf

ay bende de var bundan bi tane. ama o benden 3 yas buyuk olmasına ragmen dusun cocuk gıbı. cocugu oldugu halde olgunlasamadı. sanırım bu ınsanların yapısıyla alakalı ne yaparsanız degısmıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…