kız kardeşim eşinden ayrıldı.......

Denmur

Popüler üye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2008
1.260
-10
683
47
İzmir
selam, kızlar bugün çok üzgünüm sizinle paylaşmak istedim ,kızkardeşim şu an başka bi şehirde yaşıyo eşinden ayrıldı yanlız yaşamak istiyo benim aklım hep onda çağırıyorum yanıma gelmek istemiyo sürekli düşünüyorum başına bişey gelmesinden korkuyorum:1no2:önerilerinizi bekliyorum

Son düzenleme:

belki yanlız kalıp kafasını dinlemek istiyordur biraz..
zaten kendine gelince bence sizinlede görüsür..
Allah yardımcısı olsun..

Bırakın bir süre yalnız kalsın.
Kafasını toparlasın kendini toparlasın.
Gelmezse hala siz cıkın gidin:1hug:

neden başına bir iş gelsin.bende kendi şehrim istanbuldan uzakta antalyada ,yalnız yaşıyorum. başımada bir şey gelmedi yıllardır. insan kendini bildikten sonra,merak etmeyin bir şey olmaz. hoş,bir şey olmaya görsün ,yazısında insanın olmasın,şehir bakmaz,sizin yanınızdada olur................

Haklarında hayırlısı olur inşallah... Arkadaşlara katılıyorum bence iyi yapmış bazen yalnız kalıp kafa dinlemek iyi geliyor inşallah barışırlar....

belki yanlız kalıp kafasını dinlemek istiyordur biraz..
zaten kendine gelince bence sizinlede görüsür..
Allah yardımcısı olsun..
amin canım .kararlı gelmemekte ,telefonda görüşüyoruz sürekli evde tuttular eşi yardımcı oldu yanlız başına kıyamıyorum ablalık işte

Haklarında hayırlısı olur inşallah... Arkadaşlara katılıyorum bence iyi yapmış bazen yalnız kalıp kafa dinlemek iyi geliyor inşallah barışırlar....

aminn sağol canım ayrıldılar :1no2: barışmaya niyetleri yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…