selam, kızlar bugün çok üzgünüm sizinle paylaşmak istedim ,kızkardeşim şu an başka bi şehirde yaşıyo eşinden ayrıldı yanlız yaşamak istiyo benim aklım hep onda çağırıyorum yanıma gelmek istemiyo sürekli düşünüyorum başına bişey gelmesinden korkuyorum:1no2:önerilerinizi bekliyorum
selam, kızlar bugün çok üzgünüm sizinle paylaşmak istedim ,kızkardeşim şu an başka bi şehirde yaşıyo eşinden ayrıldı yanlız yaşamak istiyo benim aklım hep onda çağırıyorum yanıma gelmek istemiyo sürekli düşünüyorum başına bişey gelmesinden korkuyorum:1no2:önerilerinizi bekliyorum
neden başına bir iş gelsin.bende kendi şehrim istanbuldan uzakta antalyada ,yalnız yaşıyorum. başımada bir şey gelmedi yıllardır. insan kendini bildikten sonra,merak etmeyin bir şey olmaz. hoş,bir şey olmaya görsün ,yazısında insanın olmasın,şehir bakmaz,sizin yanınızdada olur................