• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız kardeşim için açtım bu konuyu

saribaykus

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2017
1.528
1.098
133
32
istanbul
Merhaba hanımlar kız kardeşim 1 yldır ciddi bir ilişkinin içerisinde aileler tanıştı ancak hiçbir şekilde anlaşamıyorlar. Kardeşim 24 sevgilisi ise 22 yaşında çocuğun adı selim başlarda hep kendileri kavga ederlerdi anlaşamazlardı Selim askerden gelip aileler tanışınca bu kez aileler anlaşamadı.
Yakın zamanda selim kardeşimi ziyarete evimize geldi saat akşam 10 civarıydı ailecek kalabalık oturuyorduk ben eşim kuzenim filan sohbet ediyorduk yanlış birşey yoktu ortamda Selim'in annesi benim annemi arayıp Oğlum orda mı bu saate kadar nasıl tutuyorsunuz siz nasıl mezhebi geniş bir insansınız oğlumu orda tutuyorsunuz kız tarafı ağır olur gönderin deyip suratına kapattı herkes duydu bu konuşmayı çünkü bağıra bağıra söyledi ve daha sonra bu kadın söylediği herşeyi inkar etti '' ben öyle birşey söylemedim sadece oğlumu gönderin dedim '' dedi.
Kız kardeşim ben ayrılmam deyip işin içerisinden çıkıyor. Çocuğun ailesi de biz düğün yapacak maddi durumda değiliz eğer kendilerine güveniyorlarsa düğünlerini yapsınlar biz aile arasında yapılacak söz merasimini dahi yapamayız diyorlar. Biz kesin olarak ayrılmalarını istiyoruz çünkü sadece kardeşim mücadele ediyor erkek arkadaşı ise olursa olur olmazsa olmaz derdinde. Bu ilişkinin yanlış olduğunu sizce nasıl gösterebiliriz?

Merhaba hanımlar kız kardeşim 1 yldır ciddi bir ilişkinin içerisinde aileler tanıştı ancak hiçbir şekilde anlaşamıyorlar. Kardeşim 24 sevgilisi ise 22 yaşında çocuğun adı selim başlarda hep kendileri kavga ederlerdi anlaşamazlardı Selim askerden gelip aileler tanışınca bu kez aileler anlaşamadı.
Yakın zamanda selim kardeşimi ziyarete evimize geldi saat akşam 10 civarıydı ailecek kalabalık oturuyorduk ben eşim kuzenim filan sohbet ediyorduk yanlış birşey yoktu ortamda Selim'in annesi benim annemi arayıp Oğlum orda mı bu saate kadar nasıl tutuyorsunuz siz nasıl mezhebi geniş bir insansınız oğlumu orda tutuyorsunuz kız tarafı ağır olur gönderin deyip suratına kapattı herkes duydu bu konuşmayı çünkü bağıra bağıra söyledi ve daha sonra bu kadın söylediği herşeyi inkar etti '' ben öyle birşey söylemedim sadece oğlumu gönderin dedim '' dedi.
Kız kardeşim ben ayrılmam deyip işin içerisinden çıkıyor. Çocuğun ailesi de biz düğün yapacak maddi durumda değiliz eğer kendilerine güveniyorlarsa düğünlerini yapsınlar biz aile arasında yapılacak söz merasimini dahi yapamayız diyorlar. Biz kesin olarak ayrılmalarını istiyoruz çünkü sadece kardeşim mücadele ediyor erkek arkadaşı ise olursa olur olmazsa olmaz derdinde. Bu ilişkinin yanlış olduğunu sizce nasıl gösterebiliriz?
Kadının oğluna ne ettiniz doğruyu söyleyin.. Bizden laf çıkmaz :KK66:

Buradaki konuları okutun anlamazsa yapacak bir şey yok yaşayarak öğrenir.

Şuan yaşadıkları evlenirse yaşayacaklarinin binde biri emin olsun amann deyim bi şekilde engel olun bu evliliğe ilerde kardeşiniz sıkıntı yaşarsa yine aile üzülüyor

Kız kardeşin kendini mecbur mu hissediyor acaba?

Abla olarak, bir konuştun mu?

tabi konuştum her zaman arkasındayım- her zaman konuştum yanında oldum ama kendisi onu kıskandığımı ve ayrılmasını istediğimi düşündü en başta o yüzden kendimi geri çekmek zorunda kaldım ben annemle konuşuyorum sürekli o kardeşime anlatıyor

kiz kardesinizin sevgilisini yasi bence evlenmek icin cok cok kücük. Ailelerin anlasamamazligindan cok karsi tarafin annesi belliki cirkef bir kadin. Kardesiniz cok yipranir. hakkinda hayirlisi olsun. Bence üstüne gitmeden güzelce konusu ama kötülemeyin ki iyice erkek arkadasina baglanmasin. Muhtemelen yanlis bir karar olacagina kendi farkina varmali bunu gösterin.

Kadının oğluna ne ettiniz doğruyu söyleyin.. Bizden laf çıkmaz :KK66:

Buradaki konuları okutun anlamazsa yapacak bir şey yok yaşayarak öğrenir.

zaten 3 kez yüzyüze görüştüler :) bende evliyim ailem dört dörtlüktür demiyorum ama mükemmel bir ailem var asla kimsenin etlisine sütlüsüne karışmazlar ki biz altlı üstlü oturuyoruz kavga edecek olsa benim eşim kavga ederdi.

konuşulacak bir tip değil yani ne söylersen evet tamam ağzından başka bir cümle çıkmıyor ve ne söylersen sır tutmuyor 2 dk da kardeşim öğrenmiş oluyor
yapacak bisey yok ozaman kardesiniz yasayacak ve gorecek aci bir tecrube olacagi kesin ama bana nisan falan olmadan bu is bitecek gibi geliyor
istenmedigi yerde surmaya israri ne bukadar anlamadimki

Bırakın peşini madem yaşayarak öğrensin. Madem erkek ailesi bir şey yapamıyor sizde yapmayın. Belli ki erkek arkadaşında düğün yapacak bir birikim de istekte yok. Kendi başlarına onca masrafı gördüklerinde sevgilisi terk eder kız kardeşini. Biz sana demiştik dersiniz :KK53:

24 yaşında, çocuk da değil ki kız kardeşiniz.

Ya sevişmiş oğlanla ya da ille de sevişesi gelmiş. Yoksa başka ne mantığı var? Çocuk istemiyor, ailesi istemiyor, üstelik saygısız ve çulsuz insanlar, ama kardeşiniz ille de bu evlilik olacak diye tutturuyor.

Konuşun tatlı dille, yalnız, derdi ne anlayın.

zaten henüz ortada hiç bişey yok. zamanla ayrılırlar belki. siz elinizi eteğinizi çekin. çocuğu da eve almayın.

Back
X