Kiz kardeşim sevgilisiyle ayni eve taşiniyor...

komik mi? ben gülmedim ki nerden böyle bi kanıya vardınız? benim gibi düşünüp düşünmediğinizi de anlamadım ayrıca, çünkü alıntıladığınız kişinin yazdıklarıyla sizinkini ayırt edemedim.. Sadece 2 kere yazmışsınız ve ne yazdığınız belli değil, herkes anlayabilsin diye uyardım kötü bişey demedim yani siz bence bi önyargılarınızdan kurtulun haa bu işaret de gülme değil göz kırpma

Yegeninizin pantolon giymeyen hafiz bir bayan olmasi ile kardesinizin kararinin ne alakasi var bize ne bu gereksiz detaydan amac provakasyon mu? Ayrica siz cumbur cemaat ev temizleyip ceyiz yapcaksiniz diye size gore mi davrancak koskoca kiz.
evet ,doğrudur kardeşimin karariyla hic alaki değil .Demek istediğim yeğenimede anlatmiş ,şimdi bu durumlar nekadar ters geliyordur ne düşüyordur diye düşündüm

burada artılayacak ne var acaba?
kuranda olmayan bişeyi kuranda vardır diyerek yalan söyleyen birini artılayarak yalana ortak oluyorsunuz. ayıp.

nasıl yok saçmalamayın Allah aşkına. Kur-an da kadının giyiniş biçimi anlatılıyor. ha buna uymayan dinsiz falan değil sadece günah işliyor bu net yani. siz hemen dinsiz mi pantolon giyenden girmişsiniz konuya. resmen kadının konusunu arka plana atıp, farklı bir konu yüzünden konuyu kapattırmak için uğraş veriyor gibisiniz.

Ya yazmadan duramicam.ne bu ya ozgurluk adi altinda atip tutmalar.pardon siz ozgurlukcu! hanimlar burasi amerika deyil gerci farki kalmadi da neyin kafasi bu.ayni evde yasamak bir kadin ve erkek ayni evde yasayamaz nikahsiz yok ozgurluk mus yok hesap vermezmis hadi be o kizi o yasa sizmi getirdiniz annesi babasini ezicek ben ozgurim sevgilimle ayni evde yasicsm denicez ne guzel.neyi denicekler acaba!
Sizin kafalar dinsizlik uzerine calisiyor akillarinca dinimiz kadinlari ozgur birakmiyor evet erkeklerin oyincagi olup aaaa hamileym aaa bekaretimi kaybettim aaa mahvoldum ayrildik gibi kabagin bu ozgur! Kadinlarin basinda patladigi gercegi var dimi.
Koskoca kizmis da istedigini yaparmis mis mis da annesi babasida kimmis! islam dini kadina deger verir erkeklerin oyuncagi yspmaz.serefli bir erkek bir kizla ayni evde yasamaz yasayamaz otesi yok.
Konu sahibi ben olsam hemen anneme babama soyler dim kardes mardes demez haddini bildirirdim.kizkardesin kendine deger vermiyormu hic madem korkusu yok ve ozgur! Annenden babandan niye gizliyor yaptigini yemiyor dimi...

Abla insanın sırdaşı olması yaptıklarını ve kararlarını desteklemesi gerekirken bu kadar tepki gösteriyorsa o kadıncağız anneye babaya nasıl açıklasın durumu? Evet ideal olan açık olmak ama hangimiz ideal hayatlar yaşıyoruz ya da her kararımızdan ailelerimizi haberdar ediyoruz ki?

Evlilikle birlikte yaşamak aynı şey değildir. Evliliğe hazır olmayan bir insan birlikte yaşamaya hazır olabilir. Birlikte yaşamak sevgililiğin bir tık üstü evliliğin bir tık altıdır. Bir çeşit ev arkadaşlığıdır. Maddi ya da manevi yönden evlilik sorumluluğu yüklenmez iki taraf da. Size, ona, buna uyup uymaması mühim değil. Kadının hayat görüşüne uyuyormuş demek ki bu durum. Fikir sormamış zaten.

Sunulan bahane de erkek arkadaşın değil kadının bahanesi bence.

evet ,doğrudur kardeşimin karariyla hic alaki değil .Demek istediğim yeğenimede anlatmiş ,şimdi bu durumlar nekadar ters geliyordur ne düşüyordur diye düşündüm
belki de hiç kötü bişey düşünmemiştir.. ama siz kendi yaşam tarzına ne kadar aykırı olursa olsun, başkalarının yaşam tarzına (kendine zarar vermediği sürece) saygı duymanın ne demek olduğunu bilemediğiniz için böyle düşünüyosunuz bence..

ya ben de çok karşıyım bu duruma ama herkes inançlı değil işte. bunda da yapacak bişey yok malesef. misal bana göre ve dinimize göre bebk aldırmak cinayetken başkasına göre hak. çünkü onun inandığı şey farklı. sen ben ne dersek diyelim onun zihniyei o benim ki bu. Allah hepimizi ıslah etsin inş.

Evet burası Amerika deĞil Türkiye ve biz burda Türkçe konuşuyoruz ve Türkçe yazıyoruz. Gerisi hakkında yorum yapmayacağım.

Tesekkur ederim
gıcık oldugumu söylerler
Ama ben bildigim, gördüğüm dogruyu söylerim (site kurallari dahilinde) beni banlanmam için kışkırtanları da umursamıyorum.

Onlar din dusmlanlari firsatini buldular ya.ama yoookkk siz varsiniz bizde variz burdayiz hadi bakalim.Allah a inanciniz yok onu anladik ya bu kininiz her firsatta dini karalamak burasi turkiye ve MUSLUMMAN bir ulke bunu hic biriniz degistiremezsiniz bunu kafaniza SOKUN!!!

Kuran okumayan insanlar fetvays başlamış
Hangi ilahiyatı bitirdiniz
Kuranda tesettür ayetleri tabiki var
Neyse kardeş bu konuyu buraya açarak yanlış yaptın bence
Kapanır birazdan.
Bana göre de evlenmeden aynı evde yaşanmaması
Ailene neden söylemiyorsun?

aaa cidden amerika deYil mi burası, ben dudulluyu amerikanın güzide bir banliyösü sanıyordum

her konuyu nasıl dine bağlıyorsunuz, ne alakası var simdi bunun din düşmanlığıyla falan?
şerefli erkek kızlarla yaşamazmış, görüyoruz zaten şerefli erkeklerin nerden çıktığını, burda açılan konulardaki kocam beni dövdü, kocam beni aldattı hikayelerindeki kocaların hepsi putperest mi sanıyorsunuz?

Konu burda, kardeşinin sevgilisiyle eve çıkması. Ne yaptığınızı sanıyorsunuz yahu? Din din delirdi millet. Herkesin özel hayatı kime ne? Konuyla ilgili olarak, evlenilmeden aynı evde yaşama taraftarıyım ben de. Zaten reşit bir insan. Kimseye laf düşmüyor. Tecrübe ederek yaşamımız devam ediyor.

Allah razi olsun!!!anlatmak istediğimi yazmişsin.Ayrintilara çok takilan kişi olmuş ama ben burda biz dini yaşiyoruz yada dindar ve onun için ters geliyor demiyorum.
sirf babam ve yeğenim öyledir ve keşke yaşli babamin onurunu kiracak hareketler yapmasaydi.
ve hatta keske yeğenimede söylemeseydi ,o bir hafiz,evet karişmiyor saygi duruyor fakat herşeyin yeri var.
Hanginizin kiz kardeşi sevgilisiyle ayni eve taşiniyor vechanginiz çok rahat en doğal şeymiş gibi davranmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…