- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
- Konu Sahibi Akanseneler
-
komik mi? ben gülmedim ki nerden böyle bi kanıya vardınız? benim gibi düşünüp düşünmediğinizi de anlamadım ayrıca, çünkü alıntıladığınız kişinin yazdıklarıyla sizinkini ayırt edemedim.. Sadece 2 kere yazmışsınız ve ne yazdığınız belli değil, herkes anlayabilsin diye uyardım kötü bişey demedim yani siz bence bi önyargılarınızdan kurtulunYeni uyeyim bilmemem gayet normal bunun nesi komik anlamadım.ayrıca sizin gibi dusunmuyorum diye başka yerlerden acık aramayın.ben sizin hayatınızı eleştirmedim herkes istediği gibi yasar konu sahibine gorusumu bildirdim.
evet ,doğrudur kardeşimin karariyla hic alaki değil .Demek istediğim yeğenimede anlatmiş ,şimdi bu durumlar nekadar ters geliyordur ne düşüyordur diye düşündümYegeninizin pantolon giymeyen hafiz bir bayan olmasi ile kardesinizin kararinin ne alakasi var bize ne bu gereksiz detaydan amac provakasyon mu? Ayrica siz cumbur cemaat ev temizleyip ceyiz yapcaksiniz diye size gore mi davrancak koskoca kiz.
burada artılayacak ne var acaba?
kuranda olmayan bişeyi kuranda vardır diyerek yalan söyleyen birini artılayarak yalana ortak oluyorsunuz. ayıp.
evet ,canim pantolon bile giymez,çünkü pantolon hatlarini belli ediyor Fiziği ortaya cikiyor.konum bu değil!!!!!Yalniz şu cumle nasil bir cumle "pantolon bile giymez, dine gore giyinir." ????
belki de hiç kötü bişey düşünmemiştir.. ama siz kendi yaşam tarzına ne kadar aykırı olursa olsun, başkalarının yaşam tarzına (kendine zarar vermediği sürece) saygı duymanın ne demek olduğunu bilemediğiniz için böyle düşünüyosunuz bence..evet ,doğrudur kardeşimin karariyla hic alaki değil .Demek istediğim yeğenimede anlatmiş ,şimdi bu durumlar nekadar ters geliyordur ne düşüyordur diye düşündüm
Ya yazmadan duramicam.ne bu ya ozgurluk adi altinda atip tutmalar.pardon siz ozgurlukcu! hanimlar burasi amerika deyil gerci farki kalmadi da neyin kafasi bu.ayni evde yasamak bir kadin ve erkek ayni evde yasayamaz nikahsiz yok ozgurluk mus yok hesap vermezmis hadi be o kizi o yasa sizmi getirdiniz annesi babasini ezicek ben ozgurim sevgilimle ayni evde yasicsm denicez ne guzel.neyi denicekler acaba!
Sizin kafalar dinsizlik uzerine calisiyor akillarinca dinimiz kadinlari ozgur birakmiyor evet erkeklerin oyincagi olup aaaa hamileym aaa bekaretimi kaybettim aaa mahvoldum ayrildik gibi kabagin bu ozgur! Kadinlarin basinda patladigi gercegi var dimi.
Koskoca kizmis da istedigini yaparmis mis mis da annesi babasida kimmis! islam dini kadina deger verir erkeklerin oyuncagi yspmaz.serefli bir erkek bir kizla ayni evde yasamaz yasayamaz otesi yok.
Konu sahibi ben olsam hemen anneme babama soyler dim kardes mardes demez haddini bildirirdim.kizkardesin kendine deger vermiyormu hic madem korkusu yok ve ozgur! Annenden babandan niye gizliyor yaptigini yemiyor dimi...
Ya yazmadan duramicam.ne bu ya ozgurluk adi altinda atip tutmalar.pardon siz ozgurlukcu! hanimlar burasi amerika deyil gerci farki kalmadi da neyin kafasi bu.ayni evde yasamak bir kadin ve erkek ayni evde yasayamaz nikahsiz yok ozgurluk mus yok hesap vermezmis hadi be o kizi o yasa sizmi getirdiniz annesi babasini ezicek ben ozgurim sevgilimle ayni evde yasicsm denicez ne guzel.neyi denicekler acaba!
Sizin kafalar dinsizlik uzerine calisiyor akillarinca dinimiz kadinlari ozgur birakmiyor evet erkeklerin oyincagi olup aaaa hamileym aaa bekaretimi kaybettim aaa mahvoldum ayrildik gibi kabagin bu ozgur! Kadinlarin basinda patladigi gercegi var dimi.
Koskoca kizmis da istedigini yaparmis mis mis da annesi babasida kimmis! islam dini kadina deger verir erkeklerin oyuncagi yspmaz.serefli bir erkek bir kizla ayni evde yasamaz yasayamaz otesi yok.
Konu sahibi ben olsam hemen anneme babama soyler dim kardes mardes demez haddini bildirirdim.kizkardesin kendine deger vermiyormu hic madem korkusu yok ve ozgur! Annenden babandan niye gizliyor yaptigini yemiyor dimi...
Tesekkur ederimya shezofren bazen sana gıcık oluyorum, bazen yorumlarını çok iğneleyeci ve uç buluyorum.
ama bu yorumun üzerine yorum yok. vallahi tam da içimden geçeni yazmışsın.artık ne kadar artı varsa ++++utandırdın beni
Onlar din dusmlanlari firsatini buldular ya.ama yoookkk siz varsiniz bizde variz burdayiz hadi bakalim.Allah a inanciniz yok onu anladik ya bu kininiz her firsatta dini karalamak burasi turkiye ve MUSLUMMAN bir ulke bunu hic biriniz degistiremezsiniz bunu kafaniza SOKUN!!!nasıl yok saçmalamayın Allah aşkına. Kur-an da kadının giyiniş biçimi anlatılıyor. ha buna uymayan dinsiz falan değil sadece günah işliyor bu net yani. siz hemen dinsiz mi pantolon giyenden girmişsiniz konuya. resmen kadının konusunu arka plana atıp, farklı bir konu yüzünden konuyu kapattırmak için uğraş veriyor gibisiniz.
benden uzun yaşayacaksınEvet burası Amerika deĞil Türkiye ve biz burda Türkçe konuşuyoruz ve Türkçe yazıyoruz. Gerisi hakkında yorum yapmayacağım.
Kafan basmaz yapma zaten!!!Evet burası Amerika deĞil Türkiye ve biz burda Türkçe konuşuyoruz ve Türkçe yazıyoruz. Gerisi hakkında yorum yapmayacağım.
kibKafan basmaz yapma zaten!!!
güzel tespit .aynen diyorum sadeceEvet burası Amerika deĞil Türkiye ve biz burda Türkçe konuşuyoruz ve Türkçe yazıyoruz. Gerisi hakkında yorum yapmayacağım.
Allah razi olsun!!!anlatmak istediğimi yazmişsin.Ayrintilara çok takilan kişi olmuş ama ben burda biz dini yaşiyoruz yada dindar ve onun için ters geliyor demiyorum.Karisiyorum kusura bakmayin ama...
Bence provokeden cok aile cizgini belirtmek.
Birda bir cok konu var. Aile yapisindan baslayarak anlatmaya basliyorlar daha iyi anlasilsin diye. Yani ailecizgisi belli olsun aileye ters oldugunu anlatmak icin...
Valla konu bunlar olunca herkezde bir tepki. Ama cikip biri biz icen oraya buraya giden biriyiz dedi mi kimse birsey demiyor.
Karismak istemiyorum ama kapalilar pantalon dar etekn horguc kafa yaptiklari zaman elestirmiyor musunuz ?
Iste onlar dine uygun olamyan kiyafetler . Ortunmenin amacini asan kapalilik.
Pantalonda buna dahil.
O cumlenin neresine takildiniz anlamadim.
Hersey eleştirmek icin bahane sanirim.
Yukarda tarifim gibi kapali gorursunuz elestirirsiniz. Dine gore kapali dediginde elestirirsiniz.
Ne bekliyorsunuz ne duymak istiyorsunuz?
Evet pantalon bile giymemek gerek..
Niyetim tartismak degil ve gercektende istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?