Kız kardeşim telefonu açmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır konu sahibi söyledi 1 saattir arıyorlarmış açmıyormuş. Avm zaten en erken 10da açılıyor kız hangi ara gitti de ulaşamadılar.... 1 saat ulaşamamışlar nitekim telefon çantasındaymış
Hanımefendi zaten canım burnumda sizin lincinizle uğraşamam. Mune Mune abla konuyu kapatabilir misin?

Hayır konu sahibi söyledi 1 saattir arıyorlarmış açmıyormuş. Avm zaten en erken 10da açılıyor kız hangi ara gitti de ulaşamadılar.... 1 saat ulaşamamışlar nitekim telefon çantasındaymış
Sabah gitmiş 1 saat önce aramış ulasamayınca saatlerdir ulasamamış oluyorsun işte sonuçta sabah başına birşey gelmiş olabilir ne önemi var ki daha 1 saat önce çıkmamiş evden sabah 9 da çıkmış saat şu anda 4

otobuse binmemistir. sevgilisiyle bulusmuştur bence. benim de ailem ayni sizin gibi asiri panik. genclik yillarimda ben de cok panik olurdum boyle zamanlarda
acsin iyiyim desin diyorsunuz ama asla oyle olmayacak acsa bin tane soru azar vs gelecek. bu yuzden acmiyordur iste.
ben de bilirdim acsam kadin da rahatlayacak ama pespese bin soru sorup yalanimi ortaya cikartacagi icin israrla aradiginda "suradayim" dedigim mekana gider orada acardim.
zamanla akillandim "sagim saglikliyim ne var bin kere aramissin yine😡😡" yazar oldum:) boylece o gicik olup beni aramiyor, ama en azindan iyi oldugumu bilip rahatlıyor:)
Benimkiler de öyleydi ya
Liseye ilk başladığım sene okul tam gün normalde ,çarşamba günleri öğlen 1 de bitiyor
Söylediğim halde inanmamış annem kucağında kardeşim baktım okulun bahçesinde beni bekliyor
Suratında kocaya kaçmışım gibi bir ifadeyle
Nasıl gıcık olduğumu anlatamam
Hala aklıma geldikçe kızıyorum

Sabah gitmiş 1 saat önce aramış ulasamayınca saatlerdir ulasamamış oluyorsun işte sonuçta sabah başına birşey gelmiş olabilir ne önemi var ki daha 1 saat önce çıkmamiş evden sabah 9 da çıkmış saat şu anda 4
Otobüs uygulamasinda hangi otobüse bindiği gozukmuyordu. O yüzden merak ettik

Benimkiler de öyleydi ya
Liseye ilk başladığım sene okul tam gün normalde ,çarşamba günleri öğlen 1 de bitiyor
Söylediğim halde inanmamış annem kucağında kardeşim baktım okulun bahçesinde beni bekliyor
Suratında kocaya kaçmışım gibi bir ifadeyle
Nasıl gıcık olduğumu anlatamam
Hala aklıma geldikçe kızıyorum
valla allah sabir versin bu ailelere de onlarin zavalli cocuklarina da

Sevgili falan da olduğunu sanmıyorum ben 1 saattir telefonuna bakmıyor diye arkadaşlarına istekler atılıp, babasıı koşa koşa avm ye aramaya gitmiş. Bu kadar bunaltılan biri sevgili yapmaya cesaret edemez bence
Biz asla bunaltmadik hanımefendi. Ne kadar anlayışsızsiniz ya. Istedigi zaman arkadaşlarıyla buluşuyor. Bir kere açıp alo deseydi bir daha aramazdık. Neyse inşallah siz de aynısını yasarsiniz da o zaman anlarsınız. Empati yeteneginiz 0 çünkü.

Otobüs uygulamasinda hangi otobüse bindiği gozukmuyordu. O yüzden merak ettik
ailem otobus uygulamama baksin bu kadar didiklesin cok büyük olay cikartirdim.
birkere unideki ev arkadaşım istanbula gelmisti beraber gezmeye cikmistik. eve donus yolunda metroda telefonumuz cekmemis. annem o arada panikten kizi bulmus facebooktan abisine babasina falaj yazmis "ulasamiyoruz, en son ne zaman konustunuz" diye. kizin ailesi de panik olmus tabii te baska sehirden.

Başka ülkede mi yaşıyoruz başka konularımı okuyoruz anlamıyorum matematiğiniz de mi yok sonuçta 18 yaşında bir genç kizdan 8 saattir haber alamamişlar

Hanımefendi zaten canım burnumda sizin lincinizle uğraşamam. Mune Mune abla konuyu kapatabilir misin?
Evet evden çıktığı saatten beri hiç haber alamamışlarsa endişelenmekte haklılar, zaman kötü bunda da haklılar ama bugün pazar, eğer büyük şehirde ulaşımın adım adım ilerlediği bir yerde yaşıyorlarsa avmye gidebilmek için zaten epey vakti gitmiştir, kalabalıkta telefonu duymuyorsunuz maalesef, gençtir kaptırır kendisini defalarca arandığını fark edince de merak ettiler deyip direkt dönmeye karar vermiştir.

Endişeyi anlıyorum ama gençlerin telefon duymamasını, arkadaşlarıyla vakit geçirirken zamanın nasıl geçtiğini anlamamalarını da anlıyorum.

Sizlere tek tavsiyem bu gibi durumlar için kızınız/oğlunuz/kardeşinizin en yakın arkadaşlarının telefon numarasını isteyin çocuğunuzdan ya da kardeşinizden, kendisine ulaşamayıp merak ettiğinizde iletişime geçersiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X