Kız kardeşim ve sevgilisi

Konu sahibesine ithafen yazıyorum, bu da son mesajımdır. Kızkardeş NET şekilde sorsun. Misal, pandemi var biz de hiç görüşemiyoruz birlite yaşayacak mıyız? Biliyorsun ki ben zaman geçirmek için geliyordum ama artık gelemiyorum, seni göremiyorum, birlikte yaşamak istiyorum. Ne dersin?

Böylece sorsun.
Bunun sonucunda adam uzaklaşıcak bak gör

adam bence karaktersız bırı

durusu olan ınsan onemlı konularda ozellıkle ılıskının gıdısatını belırleyen durumlarda en bastan net olur
4 sene cıddı bır sure
hadı dıyelım kı oylesıne sevgılı sevgılı takılmak hosuna gıdıyordu bu belırsızlık 4 sene surmemelıydı kardesınız durumu cıddıye aldıgını acık edecek sekılde davranmıs orda adam konuyu netlestırmelıydı kı kardesınız de ona gore davransın ya ben evlılık dusunmuyorum mınvalınde dusuncelerle gelecege ısık tutmalıydı ya da ılerde ne olacaklarına daır kucuk hayaller paylasmalıydı kı kız neye dogru uctugunu bılsın

kardesınız ılıskısıne sahıp cıkmaya calısmıs genelde de ılıskılerde bı taraf daha cok sever erkek burda duzgun durus sergılemıyor resmen bu durumu ısıne geldıgı sekılde degerlendırıyor kardesınız cok uzulecek bence haksızlık ve karsı taraf net degıl madem kardesınız netlestırsın artık

bu iş nereye kadar gıdecek boyle demenın vaktı gelmıs sımdı konussun bu işin sonu yok cunku

Size yazmadığım bir cümleyi alıntılayıp neden bir başkasının ağzından cevap verdiğinizi gerçekten anlamadım. Sizin şahsınıza yazılan bir şey yok. Upuzun bir para hesabından sonra evet bunu anlamadım. Sırf kadın diye her konuda aynı düşünme zorunluluğumuz mu var? Siteden memnun değilsiniz bir daha girmeyebilirsiniz. Kendi yorumunuzla ve size yorum yapanlarla ilgilenin lütfen
Canım burası yoruma açık bir forum özel mesajları mesajkutusundan gönder kimse görmesin fikrini katmasın istiyorsan.
Yeni moda oldu bu yazdığıma bir şey yazma demek.
Ortaya yazıyorsan bir yanlış görüyorsam yazarım kaldı ki bana yazana bile demem ben bunu.
Kafa yapınızla hayatta başarılar :)

He cherry he. Mevzu evlenme olunca içinden kaplan çıkıyor. 😂

ben adamın tarafındayım, modernizm falan anlamam.
Ama öyle, bak adama bir kıl oldum bende 😡 benim hocam ABD de doktora yaparken evlendi, başka bir arkadaş da öyle hatta daha az masraf oldu adamlar ABD de diye ...
Birde tamam kızı zorla alikoymuyor ama biraz da ne bileyim vicdan var ya kız neler neler yapmış en azından kuru bir soZ beaaa😩😔

Konu sahibesine ithafen yazıyorum, bu da son mesajımdır. Kızkardeş NET şekilde sorsun. Misal, pandemi var biz de hiç görüşemiyoruz birlite yaşayacak mıyız? Biliyorsun ki ben zaman geçirmek için geliyordum ama artık gelemiyorum, seni göremiyorum, birlikte yaşamak istiyorum. Ne dersin?

Böylece sorsun.
kesınlıkle katılıyorum

Selam hanımlar
Konuyu kısa ve öz anlatmaya çalışacağım.
Kız kardeşim 29 yaşında. 4yıldır süren bir ilişkisi var kendisiyle yaşıt bir çocuk. Türkiyede tanıştılar sevgili oldular derken erkek arkadaşı doktora için Amerikaya gitti.
3.5 senedir orada. Kız kardeşim bu süreçte iyi bir şirkette çalışıyor para biriktirip sürekli amerikaya gidiyordu (pandemi öncesi)
Yani sırf çocukla görüşmek için tüm birikimini harcadı. Erkek arkadaşı yazları 1 kere geliyor rutinde olduğu gibi yani, kardeşim olmasa da ailesi için yine gelir.

Kardeşim Amerikaya gittiğinde 1aya yakın kalıyor tüm bayramlar vs de hep orda sırf görüşmek için. Artık bir yüzük takılsın, adı konsun beklentisi var kardeşimin ama yok erkek arkadaşında tık yok.

Aslında Türkiyeye geri dönmeyecek belli ama kardeşim zaten hazır yanına yerleşmeye, fakat çocuk gel evlenelim buraya yerleş vs demiyor.

Neyse çok uzattım kardeşim ne yapsın? Yani iyi giden bir ilişki sırf bu yüzden bitiremiyor ama ben erkek arkadaşını da anlayamıyorum açıkçası 🤷🏻‍♀️ daha ne kadar böyle devam edecek, bu tip konularda çözüm bulan var mı?
Lise arkadaşım üç yıl Dubai’ye gitti bu şekilde, çocuk bizim memlekete hiç gelmedi anca İzmir’e falan gittiler çocuğun annesi zaten ordaydı. Sonu ayrılık oldu

Yorumların bazılarını çöp buldum açıkçası, evlilik meraklısı değilim kezban değilim modernizm diye yooooo o olmasa da olur bu olmasa da olur yazılmış. Arkadaşlar şaka mı yapıyorsunuz, bir gidiş dönüş bileti 1500$ en az, kız 4 kez gitse 60000TL para yapıyor. 12saat yolda sürünmek cabası benim 3 saatlik Almanya uçuşundan nevrim dönüyorken. 1 değil 2 değil 4 yıl yahu 250.000tl sıfır araba parası. Düzgün bir erkek var mı sizce karşı tarafta???
Kız zaten şu yaşta bu gidip gelmeleri kesin evlenicez kafasında yapıyorsa onda da sıkıntı var
Biri için bir şeyi sadece sonu evlilik olacak diye yapmazsın yapmaktan zevk alıyorsundur
Kız da açık açık sorsun madem
Küçük değil ergen değil

adamın bir kere bile gelmemesi evet sıkıntı ama onun yanına gitmesinin evlilikle alakası yok olmamalı

Canım burası yoruma açık bir forum özel mesajları mesajkutusundan gönder kimse görmesin fikrini katmasın istiyorsan.
Yeni moda oldu bu yazdığıma bir şey yazma demek.
Ortaya yazıyorsan bir yanlış görüyorsam yazarım kaldı ki bana yazana bile demem ben bunu.
Kafa yapınızla hayatta başarılar :)

Buranın nasıl bir yer olduğunu biliyorum yıllardır üyeyim. Nerden canınız oluyorum pardon? Ortaya yazdığım bir mesaja elbette cevap yazabilirsiniz. Siz bir başkasına yazdığım mesajı alıntılayıp şahsınıza yazılmamış bir cümleyi yanıtlıyorsunuz. İkisi arasında farkı ayırt edebileceğinizi umuyorum. İyi forumlar :)

Buranın nasıl bir yer olduğunu biliyorum yıllardır üyeyim. Nerden canınız oluyorum pardon? Ortaya yazdığım bir mesaja elbette cevap yazabilirsiniz. Siz bir başkasına yazdığım mesajı alıntılayıp şahsınıza yazılmamış bir cümleyi yanıtlıyorsunuz. İkisi arasında farkı ayırt edebileceğinizi umuyorum. İyi forumlar :)
Tamam ablacım olduuu

Selam hanımlar
Konuyu kısa ve öz anlatmaya çalışacağım.
Kız kardeşim 29 yaşında. 4yıldır süren bir ilişkisi var kendisiyle yaşıt bir çocuk. Türkiyede tanıştılar sevgili oldular derken erkek arkadaşı doktora için Amerikaya gitti.
3.5 senedir orada. Kız kardeşim bu süreçte iyi bir şirkette çalışıyor para biriktirip sürekli amerikaya gidiyordu (pandemi öncesi)
Yani sırf çocukla görüşmek için tüm birikimini harcadı. Erkek arkadaşı yazları 1 kere geliyor rutinde olduğu gibi yani, kardeşim olmasa da ailesi için yine gelir.

Kardeşim Amerikaya gittiğinde 1aya yakın kalıyor tüm bayramlar vs de hep orda sırf görüşmek için. Artık bir yüzük takılsın, adı konsun beklentisi var kardeşimin ama yok erkek arkadaşında tık yok.

Aslında Türkiyeye geri dönmeyecek belli ama kardeşim zaten hazır yanına yerleşmeye, fakat çocuk gel evlenelim buraya yerleş vs demiyor.

Neyse çok uzattım kardeşim ne yapsın? Yani iyi giden bir ilişki sırf bu yüzden bitiremiyor ama ben erkek arkadaşını da anlayamıyorum açıkçası 🤷🏻‍♀️ daha ne kadar böyle devam edecek, bu tip konularda çözüm bulan var mı?
Ohh valla kızkardeşiniz gelsin gitsin beyefendi hiç rahatini bozmasin.Kizcagiz 5 para biriktiremesin üstüne.Bence bu duruma dur diyin.Yapilacak cok basit sonuç istensin bakalim ne diyecek

Bölüme göre değişir ama en kısa doktora 5 yıl. Her şey yolunda giderse.. ki şimdi çoğu şey askıda salgından dolayı. Sonra iş bulma süreci..

Kardeşiniz o kadar beklerim diyorsa kendi bilir. Uzak ilişki, saat farkı.. yine iyi yürütmüşler bence. Kardeşinizin fedakarlığıyla yürümüş belli ki.

abd’de de benim yaşadığım ülkede de dokrora öğrencileri evleniyor, çocuk yapıyor. bir sürü iki çocuklu tanıdığım var. bence kesinlikle bahane değil evlenmeye. Çünkü 7 yıl 8 yıl sürebiliyor. Evet maaşlar az ama yetiyor ev geçindirmeye ki parayı ne yapıyor yılda bir kez geliyorsa. Alem akıllı valla.. kızkardeşiniz sevdiği için zaten kabul eder az maaşlı hayatı.

Bölüme göre değişir ama en kısa doktora 5 yıl. Her şey yolunda giderse.. ki şimdi çoğu şey askıda salgından dolayı. Sonra iş bulma süreci..

Kardeşiniz o kadar beklerim diyorsa kendi bilir. Uzak ilişki, saat farkı.. yine iyi yürütmüşler bence. Kardeşinizin fedakarlığıyla yürümüş belli ki.

abd’de de benim yaşadığım ülkede de dokrora öğrencileri evleniyor, çocuk yapıyor. bir sürü iki çocuklu tanıdığım var. bence kesinlikle bahane değil evlenmeye. Çünkü 7 yıl 8 yıl sürebiliyor. Evet maaşlar az ama yetiyor ev geçindirmeye ki parayı ne yapıyor yılda bir kez geliyorsa. Alem akıllı valla.. kızkardeşiniz sevdiği için zaten kabul eder az maaşlı hayatı.
Kesinlikle katılıyorum kardeşim de dolmuş durumda aslında, ama maaşım az vs tek maaşlı Olcaz hep bahane

Yorumların bazılarını çöp buldum açıkçası, evlilik meraklısı değilim kezban değilim modernizm diye yooooo o olmasa da olur bu olmasa da olur yazılmış. Arkadaşlar şaka mı yapıyorsunuz, bir gidiş dönüş bileti 1500$ en az, kız 4 kez gitse 60000TL para yapıyor. 12saat yolda sürünmek cabası benim 3 saatlik Almanya uçuşundan nevrim dönüyorken. 1 değil 2 değil 4 yıl yahu 250.000tl sıfır araba parası. Düzgün bir erkek var mı sizce karşı tarafta???
Bende böyle düşünüyorum kardeşimi kullanıyor, biraz asosyal bir çocuk. Kardeşime gel diyor sıkıldıkça bizimki dünden meraklı. Bozuluyor aslında ciddi adım olmamasına ama zorlamak da istemiyor

Bende böyle düşünüyorum kardeşimi kullanıyor, biraz asosyal bir çocuk. Kardeşime gel diyor sıkıldıkça bizimki dünden meraklı. Bozuluyor aslında ciddi adım olmamasına ama zorlamak da istemiyor

Yukarda en son yorumumda yazdim, net konussun hala mirin kirin mi ediyor, adam degilsin essek olsa 4 yilda bir sey soylerdi desin. Soyleyeceklerim bu kadar

Sizin kız kardeşinizde bütün suç. Adam maddi manevi hiç destek olmuyor. Ne diye bu adam için kıtalar arası gidip geliyor? Kendine hiç saygısı yok mu kardeşinizin? Abd'ye gitgel harcadığı birikimiyle oraya yerleşip o parayı kullanabilirdi adam evlenmek isteseydi. Evlenmeyi düşünmeyen erkek bu konuları tabiki açmaz. Ciddi olsaydı şu zaman evleniriz şu şehirde yaşarız tarzında sohbet arasında konuşulurdu yani. Hepimiz böyle evlenmedik mi? Bizde tanıştığımızda öğrenciydik ama eşim evlilikten bahsederdi hep.

Kardeşin bu konuyu sevgilisiyle konuşsa herşey daha netleşir bence böyle belkide dogru olmayan dusuncelerle kendini doldurabilir bi konuşsun kesinlikle

Amerika’da 4 farklı eyalete gittim yolculuğun ne kadar olduğunu biliyorum. Size göre bunun tek yolu nikah. Herkes sizin gibi evlilik heveslisi olmayabilir. Konuyu o kadar saçma bir yere çektiniz ki şu an. Ne alaka yol parası çok gidiyor diye evlenmek. Hayatımda bundan daha saçma bir şey duymadım. Hem de ilişkinin ikinci yılında sırf karşı taraf para harcıyor yazık ben bu kızı bu masraftan kurtarmalıyım böylelikle ne kadar düzgün bir erkek olduğumu ispat etmeliyim diyerek evlenmeliydi öyle mi?

Aynı konuyu okuduğumuza emin misiniz? Adam bir şey söylemiş zaten doktoram bitsin demiş. Karşı taraf yok ben daha beklemek istemiyorum derse ayrılır. Adam bu yaz evlenelim diyip sonra yan çizmemiş.

Konu sahibi biletleri hep kardeşim kendi parasıyla alıyor veya bölüşüyorlar veya sevgilisi alıyor gibi bir cümle yazmış mı? Yazmamış bu durumda siz kendi kafanızdan anlam yükleyip yorumluyorsunuz.

Ne ABD ne Almanya’da kimse normal bir durum demeyebilir ama ben Türkiye’den normal bir durum diyorum. Böyle genellemeler aşırı mantıksız her ülkeden herkesin görüşünü mü aldınız bu kadar emin yazıyorsunuz? Kimse kimseyi zorlamamış. Kendi rızanla yıllarca kıtalararası ilişki yürüten iki yetişkin bir ortada. Karşı taraf kendi rızasıyla geliyor mu geliyor bitti.
Yok yazdım ya da yazayım, birikimini harcadı 5 yıldır çalışıuor kardeşim ailemle yaşıyor para birikiyor kira masrafı vs yok, birikimi amerika yolunda bitirdi

Back
X