Bence seyden de olabilir biliyor musunuz dort senemi verdim iliskim var bari devam etsin evlenelim hissinden de olabilir. Ve evlenmek istediginden, abdye gitmek yerlesmek istediginden, belki de emin bile olmadan sirf dort sene adamla sevgili oldu diye, yabi aliskanliktan da boyle hissediyor olabilir... Tabi ki kadin ne dusunuyor bilemeyiz belki de cok asiktir farazi konusuyorum tamamen. Genelde gozlemledigim durumlar bunlar, ben de yasadim. Bir kadinin guzel bir isi var, parasi var. Her firsatta bilet aliyor tum parasini, tum izinlerini bir sevgiliye harciyor. Afedersiniz o sevgilinin altindan olmasi lazim kusuruma bakmayin da. Bunun Skype konusmasi, saat farki, zihinsel yorgunlugu, yanlis anlamalari, iletisimsizleri, sorunlari filan da vardir... Izin gunlerinde Maldivlere tatile gidip her haftasonu bodrum'a kacabilirdi bu kiz, yeni hobiler edinebilirdi ne biliyim. Ben mi duygusuz hanzonun teki gibi yorum yapiyorum su an kizlar, yoksa ask mesk bunlar pratik meseleler mi, bilemiyorum.
Konu sahibi, size diyecektim, hicbir yone kizi yonlendirmeyin bence. Belki de hic evlenmek istemiyor kardesiniz de ailesi bisey demesin diye o yonde ilerliyor. Siz tavsiye bile vermeyin. Babam bana bir keresinde biraz tereddutte oldugum bir iliskide demisti ki: "Kizim ister evlen, ister bosan, ister ayril, ister devam ettir senin hayatin sen nasil mutlu olacaksan onu yap, hayati da bu kadar ciddiye alma." Ve bu lafi beni o kadar rahatlatmisti ki.
Turk kadinlari iliskide hep kendinden biseyler veren ve sonucunda memnuniyetsiz olan taraf oluyor. Bu yuzden boyle konusuyorum. Tabi belki kardesiniz ki farkli bir durumdur. Yine de tamamen kendini on plana alarak dusunsun hem iliskisini hem gelecegini. Kimseyi hesaba katmasin derim.