kız kardeşim

Eses07

Ne mutlu Türküm diyene!
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2013
70.441
53.835
698
daha 18 yaşında ..
kocaya kaçmışş ..
aklımız almıyor bir türlü ..
ailecek harap olduk kac gündür ..
orda yaşayamaz eminiz nasıl yaptı anlamadık ..
polis +18 birsey yapamayız dedi .. ooff oofffff

Son düzenleme:
:19:aklım almıyor bir türlü,kabullenemiyorum :50:

daha 18 yaşında ..
kocaya kaçmışş ..
:14:

Allah anne ve babanıza dayanma gücü versin çok üzücü bir durum :5: kardeşinizde inşallah pişman olmaz :50:

aaaaa gelip istemedilermi siz taniyormusunuz arayip konussaydiniz kardesinizle gelseydi evede hersey usulune gore olsaydi adam ne is yapiyo yas kac bu devirde olurmu boyle sey kardesinizin ergenlik donemi falan mi aklim almiyoo ya

Bu kizlar aptal valla ya kactigi kisiyi taniyor musunuz ailesini filan cok gecmis olsun yaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aaaaa gelip istemedilermi siz taniyormusunuz arayip konussaydiniz kardesinizle gelseydi evede hersey usulune gore olsaydi adam ne is yapiyo yas kac bu devirde olurmu boyle sey kardesinizin ergenlik donemi falan mi aklim almiyoo ya

ahh cnm bizimde aklımız almıyo ..
biz antalya merkezdeyiz cocuk erzurumluymus bizim tam tersimiz ve annem onaylamamıs ..
kardesimde gidicem demis annemde beni dinlemeyeni evlatlıktan silerim demis o da gitmis ..
hiç beklemezdik , inanamıyorum :14:

daha 18 yaşında ..
kocaya kaçmışş ..
:14:

daha cahiller evliliği basit sanıyorlar ALLAH yardımcınız olsun

Bu kizlar aptal valla ya kactigi kisiyi taniyor musunuz ailesini filan cok gecmis olsun yaa

aptal az kalıyor ama neyse .. bir kez gördük hepimiz .. bize uygun aile degiller zaten .. :19:
annem babam eşim gittiler dönmicem seviyorum demiş .. babam öylemi o zmn senin gbi evladım yok demiş dönmüşler .. :14:

aptal az kalıyor ama neyse .. bir kez gördük hepimiz .. bize uygun aile degiller zaten .. :19:
annem babam eşim gittiler dönmicem seviyorum demiş .. babam öylemi o zmn senin gbi evladım yok demiş dönmüşler .. :14:

1 seneye kalmaz boşanmış olarak döner.

Babanda ne yapsin kolundan cekip getiremez ya kanunen de uygun degil malesef ki agzini burnunu kirip oturtacaksin gorecek dunya kac bucak

bizi bu denli üzmeye hakkı yoktu :19:
boşanmak yoksa onlarda nolacakk :14:

Onuda artik kendi dusuncek aptallik etti cok ceker 18 yasinda kacmak ne allah askina

Babanda ne yapsin kolundan cekip getiremez ya kanunen de uygun degil malesef ki agzini burnunu kirip oturtacaksin gorecek dunya kac bucak

babamın maddi durumu iyi,sahilin kıyısında oturuyoruz .. imkan sınırsız ..:14:
rahat battı .. aşiret ailede kaç gün durabilir :43::43::43:

evet bazıları hatta tanıdığım çoğu doğulu da boşanmak diye birşey yok....ne denilebilir ki inş pişman etmezler onu diyeyim...

Onuda artik kendi dusuncek aptallik etti cok ceker 18 yasinda kacmak ne allah askina

babam kahroldu , ben sadece sizleri namusunuzla evlendirmek için büyüttüm dedi ağladı koca koca adamm :43::43:
bizlere bunu yaşatmaya ne hakkı vardıııııııııııııııı :43::43::43::43:

keşke abla kardeş siz konuşabilseydiniz şimdi annesine babasına sert çıkıyor çocuğu istemedikleri için ki ailede evladının iyiliği için ister yada istemez ahh cahil kardeşim benim inşallah pişman olmaz demekten başka yapacak birşey yok :26:

Back
X