- 31 Mart 2023
- 891
- 191
- 33
- 23
- Konu Sahibi ofneyapicam
-
yav vallahi bana cam açık o****pu diye bağırıyor. sebebi de ben 10 yaşındayken ona allah belanı versin demişim, travma kalmış, böyle b*k gibi bir insan oluşunu böyle şeylere bağlıyor. kendisi az önce sevgilimle aram bozuk diye dalga geçen bir pislikdaha önce de dedim. dayak cennetten çıkıyor bu durumlarda.
ben zaten 2 ay sonra yokum da böyle bir pislikle aynı evde bulunmak bile beni rahatsız ediyor. dışarıya bilerek çağırmıyorum kokuşsun odasındaBi işe girin sizde çalışın
Annem gelip hesabını bana soruyor. Yapma demekle olmuyor herkes benden medet ummuş. Ben yokken de babam yapıyordu şimdi babam da salmış nasıl olsa ben varım diyeSana yapma diyoruz hizmeti birak konusmayi birak. Ev isine yardim etmiyor mu birak yapmasın. Sen kendine kadar yap temizligini. Arkasini topladiginiz icin rahat. Bunu dovsen de akillanmaz ananla baban simartmis cunku.
Ben evin hizmetcisi degilim o da burada yasiyor yapacak diyeceksin. Sorsun istediği kadar hesap. Zaten gideceksin kapan sen de bir odaya ugrasma cok zor değil. Ne hala odasina gidip sunu yap bunu yap diyorsun kiAnnem gelip hesabını bana soruyor. Yapma demekle olmuyor herkes benden medet ummuş. Ben yokken de babam yapıyordu şimdi babam da salmış nasıl olsa ben varım diye
o***pu diye bağırdı karışınca. sence durur mu? arsızYol bi kere saçını başını vur ağzının üstüne bi daha konuşabiliyor mu bakalım öyle
annem zaten sen söyle o mecbur yapacak dediği için. artık anneme bıraktım eşşek gibi eğiteceksin iş yapacak dedimBen evin hizmetcisi degilim o da burada yasiyor yapacak diyeceksin. Sorsun istediği kadar hesap. Zaten gideceksin kapan sen de bir odaya ugrasma cok zor değil. Ne hala odasina gidip sunu yap bunu yap diyorsun ki
Sürekli de dışarı çıkamıyorum kiBence evde durmayın sizde gormezsiniz fazla
Kendisi ugrassin birak. Bu yasa kadar egitememis bundan sonra da boyle gider birak konusma sadece yemek yap gec odana. Sana o... diyen kardesle neyi konusacaksin kucuk cocuk degil ki bu? Arkadasi yoksa da yok kendi problemiannem zaten sen söyle o mecbur yapacak dediği için. artık anneme bıraktım eşşek gibi eğiteceksin iş yapacak dedim
o***pu diye bağırdı karışınca. sence durur mu? arsız
ilk zamanlar üzülüyordum, beraber bir şeyler yapalım diyordum, her seferinde bu tarz bir şey yaşatarak nasıl biri olduğunu hatırlatıyordu. Bi insan hep mi iğrenç bir insan olur? hep öyleydi. hep aksi hep iğrenç, hep inatçı herkes onu böyle bilir. Laf sokarak cevaP vermediği kimse yok. Kavga ettikten sonra ona konser bileti almıştım sen bana yaranmaya mı çalışıyorsun falan demişti. böyle bir yaratıkKendisi ugrassin birak. Bu yasa kadar egitememis bundan sonra da boyle gider birak konusma sadece yemek yap gec odana. Sana o... diyen kardesle neyi konusacaksin kucuk cocuk degil ki bu? Arkadasi yoksa da yok kendi problemi
Çikarsin arkadaşım. Sen kendine acimazsan kimse sana acımaz. Dışarı çıkmak illa bı suru para harcamak demek değil.Sürekli de dışarı çıkamıyorum
Ben mi ergenlikten çıkamamışım?Sen kardeşinden nefret etmiyorsun sen ergenlikten çıkamamışsın o zaten ergenliğin doruğunda. 3-4 yıla toparlarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?