kız kardeşimden nefret ediyorum

böyle bir şiddete eğilim yok. anne terliğinden öteye geçmez. yani karşılıklı itiş kakış olur ama kardeş kavgası denilir geçilirdi. Kardeşim çok aksi sadece

Çok üzülüyorum böyle kardeş ilişkilerini duyunca.Halbuki şimdi sizin kol kola gezip ,sabahlara kadar muhabbet edeceğiniz yaşlar.
Umarım aranızdaki duvar daha da aşılamaz hale gelmeden bi çözüm bulursunuz.
Hak ettiği temiz bi dayak ama asıl çözülmesi gereken iş yapmamasından öte,ilişkinizin bu hale gelmiş olması.

Evlenince de kıymete binersin, bende kız kardesimle aynı sizin gibi hiç anlasamazdim ben döverdim de saç baş girerdik ellerimiz kollarımız yara bere içinde olurdu. Sonra evlendim aileme de yakın bir yerde oturuyorum şimdi kardeşimi çok seviyorum aynı evde yapamiyormusuz meğer ayrılınca çok iyi anlaşmaya başladık, hamilelik sürecinde hep geldi evimi temizledi bana hergun ayak masajı bile yapıyordu. Kızım doğdu ona çok güzel teyzelik yapmaya başladı artık başım sıkışsa kardeşimi çağırıyorum her işime koşuyor. Oda üniversiteye gidecek insaAllah bulunduğumuz şehri kazanır da uzağa gitmez diye dua ediyorum yani. Eskiden saçını başını yoldugum tekme tokat hiç acımadan dovdugum kızın şimdi kılına zarar vereni yakarım. Demem o ki biraz sabredin siz de duzeleceksiniz umarım. Kız kardeş gerçek bir nimet

Ah ah anlatsam roman olur hem pasaklı hem düzensiz hem söz dinlemez kafasına göre dövme yaptırır sürekli gezer annemin sürekli içecekmi kayleleri 2 dk küfürsüz konuşmaz evime gelmek istemez neler neler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…