- 8 Mart 2020
- 1.664
- 4.948
- 83
- Konu Sahibi Passionatewoman
Defalarca beğen olsa keşke![]()
![]()
![]()
Evet en son Nickim kalmisti Cokta Nickimde
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Defalarca beğen olsa keşke![]()
![]()
![]()
Evet en son Nickim kalmisti Cokta Nickimde
![]()
ayy laf soktu haspammNe kadar saçma sapan olduğunun farkındasın.Ok yeterli bye.
Ay nolmus ben kaçırmışımO değil de en son kardeşle koca mercimeği fırınlamış sonra çorba yapmışlardı sonra konu sahibi de bir kase içmişti heralde. Eeee sonra nooldu gııııı
Seviye seviye diye çığlık atarken seviyesizliğin dibine vuranlarda bugun. ilahi manyak çok yaşa sen konu sahibi emiii.
Su anda konu sahibi elleri titreye titreye sinirden once hangimize yazacani bilmeden hizla banlanmadan yetisme cabasi icindeO değil de en son kardeşle koca mercimeği fırınlamış sonra çorba yapmışlardı sonra konu sahibi de bir kase içmişti heralde. Eeee sonra nooldu gııııı
Seviye seviye diye çığlık atarken seviyesizliğin dibine vuranlarda bugun. ilahi manyak çok yaşa sen konu sahibi emiii.
noldu gıı filan :S ciddiyim çok iğrençsiniz ya ama stres attım sayenizde hahahhahahhaO değil de en son kardeşle koca mercimeği fırınlamış sonra çorba yapmışlardı sonra konu sahibi de bir kase içmişti heralde. Eeee sonra nooldu gııııı
Senin dünya oysaki super kizkardesinle hallenen bir koca vaowwayy laf soktu haspammsizin dünyanız bu kadar işte yalnızca buradan ibaret, bye
![]()
Baldiz enisteyle bagi koparmis isi bitirmis simdi unlu sevgilisi varmis onu tartisiodukAy nolmus ben kaçırmışım
Ince diye belirtilen bir espri anlayisi vardir ama dedigim gibi herkes anlamaz biride sen yada anlamamazliktan gelmeklütfen algını geliştir hiçbir yazılanı anlamıyorsun
Millete hasbam yazip sonrada giii kelimesini elestirmek Yeminle sacmaliyo iyice bir sakinles kiznoldu gıı filan :S ciddiyim çok iğrençsiniz ya ama stres attım sayenizde hahahhahahha![]()
O kinadan bu kinaya cirkefff sicradi kiz biz nabakKonu "haydi oradan nazifede hanım ağzını yırtarımmm"boyutuna geldi resmen iyimi,çekirdeğimi aldım geldim, yöneticiler gelene kadar devammm
![]()
banlanırken yalnız gitmicem ama senin gibilerin tek eğlencisi de gidecekah kuzum merak etme ben senin karşına geçip 2 lafı bir araya getiremeyeceğin bir statüde olduğum için bu kadar kuduruyorsun ama hata ben de ki senin gibi mahalle karısına cevap veriyorum
![]()
nabak :S resmen ilkokul terk bile değilsin cehaletinle yüzleş tatlım tırnağım olamayacağını bildiğin için de kudurma bu kadar ya da kudur zaten anca buradan havlarsın kaliten karakterin ortada daha da muhatap olamam senin gibi zavallı ezizkle keza tüm cümlelerinden eziklik fışkırıyor :SO kinadan bu kinaya cirkefff sicradi kiz biz nabak![]()
Onbes yasindaO kinadan bu kinaya cirkefff sicradi kiz biz nabak![]()
Yoğun ve unlu bi model değil ozaman yapsın gelire ihtiyacı varsa. Onun dışında gereksiz yarın obur gün ayrılık olsa bi ton seykardeşim model, bol bol boş vakti oluyor
nabak :S resmen ilkokul terk bile değilsin cehaletinle yüzleş tatlım tırnağım olamayacağını bildiğin için de kudurma bu kadar ya da kudur zaten anca buradan havlarsın kaliten karakterin ortada daha da muhatap olamam senin gibi zavallı ezizkle keza tüm cümlelerinden eziklik fışkırıyor :S![]()
kiiz biz ikimiz dikkat etmeliyizBende cevap vericektimde ban yememe değmezmiş![]()
Konu sahibi ben fake değilim diye video yüklesin inanalım diyenler el kaldırsın![]()
![]()
![]()