Kız kardeşime ünlü sevgilisi iş teklif etmiş, kendisinin menajeri olmasını istemiş, kardeşim kabul etmeli mi?

O değil de en son kardeşle koca mercimeği fırınlamış sonra çorba yapmışlardı sonra konu sahibi de bir kase içmişti heralde. Eeee sonra nooldu gııııı:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Seviye seviye diye çığlık atarken seviyesizliğin dibine vuranlarda bugun. ilahi manyak çok yaşa sen konu sahibi emiii.
Ay nolmus ben kaçırmışım

O değil de en son kardeşle koca mercimeği fırınlamış sonra çorba yapmışlardı sonra konu sahibi de bir kase içmişti heralde. Eeee sonra nooldu gııııı:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Seviye seviye diye çığlık atarken seviyesizliğin dibine vuranlarda bugun. ilahi manyak çok yaşa sen konu sahibi emiii.
Su anda konu sahibi elleri titreye titreye sinirden once hangimize yazacani bilmeden hizla banlanmadan yetisme cabasi icinde 🤣🤣

noldu gıı filan :S ciddiyim çok iğrençsiniz ya ama stres attım sayenizde hahahhahahha :D

O kinadan bu kinaya cirkefff sicradi kiz biz nabak 😂😂😂😂
nabak :S resmen ilkokul terk bile değilsin cehaletinle yüzleş tatlım tırnağım olamayacağını bildiğin için de kudurma bu kadar ya da kudur zaten anca buradan havlarsın kaliten karakterin ortada daha da muhatap olamam senin gibi zavallı ezizkle keza tüm cümlelerinden eziklik fışkırıyor :S :D

nabak :S resmen ilkokul terk bile değilsin cehaletinle yüzleş tatlım tırnağım olamayacağını bildiğin için de kudurma bu kadar ya da kudur zaten anca buradan havlarsın kaliten karakterin ortada daha da muhatap olamam senin gibi zavallı ezizkle keza tüm cümlelerinden eziklik fışkırıyor :S :KK70:
🤣 🤣 🤣 🤣 Evet haa oyle himm tabe tabe ahahahaha idiot 😜😜😜kalitesizsin hicc bosuna kivirma yazdiklarini oku sonra konus eski konularin igrenc oyle bir Hayatta olmayi asla istemem ben kardesim le kocami ayni evde bile birakirim bacim der benim kocam onlara ve oyle bir sey bile olsa bosanirdim senin gibi migdesi genis degilim banlanmak zerre umurumda degil 😂😂😂

Back
X