Kız kardeşime ünlü sevgilisi iş teklif etmiş, kendisinin menajeri olmasını istemiş, kardeşim kabul etmeli mi?

Konu sahibi 2018 de 4 yıllık evli iken 2019 da 6 yıllık evliyim yazmış. Herkes defalarca yazdı önceden zaten, sürekli insanların ilgisini çekecek konuları seçip açıyor. Muhtemelen ergen bir birey. Bir de olgun bir bayan "yaw he he" asla yazmaz :KK66:
ya abla çık biraz hava, oksijen filan al milleti stalklamaktan oksiyen gitmemiş beynine acıyorum haline :S

Konu sahibi 2018 de 4 yıllık evli iken 2019 da 6 yıllık evliyim yazmış. Herkes defalarca yazdı önceden zaten, sürekli insanların ilgisini çekecek konuları seçip açıyor. Muhtemelen ergen bir birey. Bir de olgun bir bayan "yaw he he" asla yazmaz :KK66:
yav fakr oldugu 1000 km den oteden belli zaten buna inanmak zaten akilli insanlarin isi oldugunu sanmiyorum boyle bise olsa burda konusu olmaz sonucta biz magazinci degiloz

Konuşmacıymış. Taksim delisi Cenk mi acaba, o da konuşmacı. Hem kardeşi de ablası gibiyse bence çok da yakışırlar :KK70:
ayy nasıl da fesatsınız böyle kalpleriniz kararmış resmennn, senin rüyanda bile göremeyeceğin karşısına geçsen 2 kelimeyi bir araya getiremeyeceğin bir adam bu, zavallı ezik :KK25::KK24:

yav fakr oldugu 1000 km den oteden belli zaten buna inanmak zaten akilli insanlarin isi oldugunu sanmiyorum boyle bise olsa burda konusu olmaz sonucta biz magazinci degiloz
akıllı insanların işi olmadığı dediğin kişi büyük bir holdingte genel müdür canım o yüzden zaten buradaki kadınların fesatlığı yazık kuduruyorlar çatlıyorlar rüyalarında bile göremeyecekleri başarılar olduğu için ezik fesatlar :(

akıllı insanların işi olmadığı dediğin kişi büyük bir holdingte genel müdür canım o yüzden zaten buradaki kadınların fesatlığı yazık kuduruyorlar çatlıyorlar rüyalarında bile göremeyecekleri başarılar olduğu için ezik fesatlar :KK43:
Yalnız başarı bu kişiyle sevgili olmak mı, menajeri olmak mı nedir yanii pek o kısmı anlayamadık :confused: menajeri olmaksa okey tabi başarı olabilir de neyin kıskanması :KK70:

Yalnız başarı bu kişiyle sevgili olmak mı, menajeri olmak mı nedir yanii pek o kısmı anlayamadık :confused: menajeri olmaksa okey tabi başarı olabilir de neyin kıskanması :KK70:
size demiyorum bunları size özel yazmıyorum, birkaç kendini bilmez fesat var onlar her fırsatte kendilerini belli ediyorlar cidden bi tarafımla gülüyorum onların ezikliğine :D :D

akıllı insanların işi olmadığı dediğin kişi büyük bir holdingte genel müdür canım o yüzden zaten buradaki kadınların fesatlığı yazık kuduruyorlar çatlıyorlar rüyalarında bile göremeyecekleri başarılar olduğu için ezik fesatlar :KK43:
paramla doverim sizi diyosun sanirim;)

Back
X