- 7 Temmuz 2019
- 2.577
- 4.843
- 63
- Konu Sahibi Passionatewoman
inan bana o kadar sacma geliyor ki dert olcak meselre keske sizde biraz odaklanssaniztek derdimiz buydu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inan bana o kadar sacma geliyor ki dert olcak meselre keske sizde biraz odaklanssaniztek derdimiz buydu
ahaahhahaha sen çok dolusun da ondan hep buradasın dmiB O Ş S U N
ya abla çık biraz hava, oksijen filan al milleti stalklamaktan oksiyen gitmemiş beynine acıyorum haline :SKonu sahibi 2018 de 4 yıllık evli iken 2019 da 6 yıllık evliyim yazmış. Herkes defalarca yazdı önceden zaten, sürekli insanların ilgisini çekecek konuları seçip açıyor. Muhtemelen ergen bir birey. Bir de olgun bir bayan "yaw he he" asla yazmaz![]()
yav fakr oldugu 1000 km den oteden belli zaten buna inanmak zaten akilli insanlarin isi oldugunu sanmiyorum boyle bise olsa burda konusu olmaz sonucta biz magazinci degilozKonu sahibi 2018 de 4 yıllık evli iken 2019 da 6 yıllık evliyim yazmış. Herkes defalarca yazdı önceden zaten, sürekli insanların ilgisini çekecek konuları seçip açıyor. Muhtemelen ergen bir birey. Bir de olgun bir bayan "yaw he he" asla yazmaz![]()
Kendileri bile inanamamış zaten. Ablası buraya konu açmış, annesi konu komşu gezip anlatıyordur, kızın kendisini düşünemiyorum zaten patatesçi megafonuyla sokak sokak ilan ediyordur.![]()
ayy nasıl da fesatsınız böyle kalpleriniz kararmış resmennn, senin rüyanda bile göremeyeceğin karşısına geçsen 2 kelimeyi bir araya getiremeyeceğin bir adam bu, zavallı ezikKonuşmacıymış. Taksim delisi Cenk mi acaba, o da konuşmacı. Hem kardeşi de ablası gibiyse bence çok da yakışırlar![]()
Ahahah ne adammışayy nasıl da fesatsınız böyle kalpleriniz kararmış resmennn, senin rüyanda bile göremeyeceğin karşısına geçsen 2 kelimeyi bir araya getiremeyeceğin bir adam bu, zavallı ezik![]()
akıllı insanların işi olmadığı dediğin kişi büyük bir holdingte genel müdür canım o yüzden zaten buradaki kadınların fesatlığı yazık kuduruyorlar çatlıyorlar rüyalarında bile göremeyecekleri başarılar olduğu için ezik fesatlaryav fakr oldugu 1000 km den oteden belli zaten buna inanmak zaten akilli insanlarin isi oldugunu sanmiyorum boyle bise olsa burda konusu olmaz sonucta biz magazinci degiloz
burada küflenmedin mi artık kokmuşsundur sen resmen beeburadaki kadınlarda konu sahibesinin güzelliğini kıskanıyor siz henüz kıskanmadıysanız hemen başlayın![]()
Yalnız başarı bu kişiyle sevgili olmak mı, menajeri olmak mı nedir yanii pek o kısmı anlayamadıkakıllı insanların işi olmadığı dediğin kişi büyük bir holdingte genel müdür canım o yüzden zaten buradaki kadınların fesatlığı yazık kuduruyorlar çatlıyorlar rüyalarında bile göremeyecekleri başarılar olduğu için ezik fesatlar![]()
size demiyorum bunları size özel yazmıyorum, birkaç kendini bilmez fesat var onlar her fırsatte kendilerini belli ediyorlar cidden bi tarafımla gülüyorum onların ezikliğineYalnız başarı bu kişiyle sevgili olmak mı, menajeri olmak mı nedir yanii pek o kısmı anlayamadıkmenajeri olmaksa okey tabi başarı olabilir de neyin kıskanması
![]()
Unlu kimKardeşimin ünlü bir erkek arkadaşı var, 6 aydır beraberler, kızın üstüne titriyor resmen çok da mutlular,
Çocuk kardeşime onun menajeri olmasını istediğini söylemiş aşk ve iş bir arada yürür mü, ne yapmalı sizce?
teşekkür ederimKendini bu durum içine dahil etmemeli. Şahsen ben olsam kabul etmem. Menejeri olarak bir başkasını bulmasını söylemeli.
Rica ederim.teşekkür ederim
fazla merak iyi değildir insanın başına ne gelirse ya meraktan ya da bilirsin neyden geldiğiniSizin konulara hiç inanmıyorum nedense.
Kardeşinizle eşiniz arasında birşeyler olabileceğinden şüphe ediyordunuz en son ne oldu![]()
paramla doverim sizi diyosun sanirimakıllı insanların işi olmadığı dediğin kişi büyük bir holdingte genel müdür canım o yüzden zaten buradaki kadınların fesatlığı yazık kuduruyorlar çatlıyorlar rüyalarında bile göremeyecekleri başarılar olduğu için ezik fesatlar![]()