Kız kardeşime vurdum! konusunda ki iğrenç ablayım(!)

cileklibisey

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2012
25
0
0
Bursa
Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Muhsana ve kares adlı insanlara sonsuz teşekkür ediyorum. Beni en iyi anlayan siz oldunuz. Diğerleri "ezik,kardeşini kıskanıyosun,seni yerlere sürüklemek istiyorum,iğrenç insan,senden abla falan olmaz,sana yapıştırmak istiyorum,ergensin" gibi sözleri sarfeden insanlara da teşekkür ediyorum. Geçmişime sığınırak duygu sömürüsü yaptığımı yazanlarda olmuş. İnanın kendimi anlatamadım. Öyle yanlış anlaşıldım ki. Gerçekten bana lanet olsun! Ben hatamın farkındayım ama siz benim üzerime öyle geldiniz ki,öyle yerden yere vurup dünyanın en kötü insanı yaptınız ki beni. Sizin hiç pişmanlığınız olmadı mı? Ben hayatımda ilk defa bu kadar pişman oldum,gece uyumadım hıçkıra hıçkıra ağladım. Pişmandım,bir daha yapmayacağım dedim. Daha çok beni ezdiniz,kendimi öyle iğrenç öyle değersiz hissettim ki. Size şunu söylemeliyim; kız kardeşimi ben bira içerken yakalamıştım 2 sene önce saçma sapan serseri arkadaşlarıyla. Yoksa neden ben bunları yapayım? Endişem bu yüzdendi. Kendini kaybetmişti o an sarhoştu bildiğiniz. Küçücük çocuk sarhoştu ya. Ben onu neden kıskanayım ki? o benim canım,kanım.. Ailemde en sevdiğim kişi. Koruyayım onu derken böyle saçmalık yaptım! Evet,gelip benim gibi aptal bir ablayı tekme tokat dövebilirsiniz,yerden yere sürükleyebilirsiniz,saçımı başımı yolabilirsiniz. Evet bunu yapabilirsiniz. Bu sözleriniz kadar acıtmaz canımı. Şimdi duygu sömürüsü yapıp üste çıktığımı düşünüyorsunuz değil mi? Evet bunu da düşünebilirsiniz. Babama ispiyonlamadım ben gerçekten sevgilisi sanmıştım oysa ki. Babamdan korkar ve bir daha o saçma sapan arkadaş çevresiyle bir daha içmez,onların yanına gitmez diye düşünmüştüm. Ama doğru söylüyorsunuz,ona bunu yapmaya hakkım yoktu ben dünyadaki en kötü insanım(!) Tek korkum buydu,o sarhoş halinde onu gördüğümde içimdeki yangını düşünebiliyormusunuz siz? O korkumu? O çocuklar ona bişey yapmışmıdır diye endişemi? bilemezsiniz. O günden sonra böyle bir işe kalkışmamıştı ama hep endişelendim onun hakkında. Bu yüzden böyle salakça davrandım! anneme anlatıyor çünkü annem her şeyine evet diyor. Ben hayır demesinide biliyorum. Bana anlatmamakta çok çok haklı,onu istemeyerek korkuttum canını yaktım küçücük yüreğini acıtttım. Evet beni tekrar yerden yere vurabilirsiniz. Pişman olmadığımı düşünebilirsiniz. Bu sabah öperek uyandırdım,ama eliyle ittirdi vurdu. Aldırmadım, gittim yanına usulca yattım sarıldım. Konuştum. 'ben senin iyiliğini isterken böyle aptalca bir şey yaptım' dedim o kanattığım kolunu öptüm. Kolunu çekti. Biliyorum çok kızgınsın bana çok çok özür diliyorum bir dha yapmayacağım sadece endişeleniyordum senin hakkında dedim. Git başımdan sen insan bile değilsin dedi. Biliyorum,insan bile değilim işe yaramazın tekiyim ama sen benim canımın içisin dedim. istemiyorum seni dedi. Ağlayarak odasından çıktım. 1 saat sonra dışarıya çıkıp çok istediği ipad2'den aldım. Tüm birikimimi ona verdim. Çok sevinir beni affeder diye. Paketlettirdim eve geldim. Verdiğimde hiç tepki vermedi. Sonra mutfak masasında gördüm ipad'ı kırmış O an kendimden bir kez daha nefret ettim. Ben nasıl ablaydım? Ben dediği gibi insan bile değildim. Pişman olmuştum bütün küfürleri hakedicek kadar pişman olmuştum. Gönlünü alamadım. Öyle üzgünüm ki Gideceğim buradan,tek başıma bir yere gideceğim. Sevgilimdende ayrıldım. Benim millete zarar vermeye hakkım yoktu. İnsanları üzmeye hakkım yoktu evet gerçekten ayrıldım,ve odamdan çımıyorum sabahtan beri. Kardeşimi kaybettim,en sevdiğim adamı kaybettim. Ve gidiyorum bu şehirden. herkes benden kurtulacak. Kardeşimede zarar vermeyeceğim böylelikle. evet bana şimdi lanet okuyabilirsiniz,evet beni aşağılayabilirsiniz. Dünyadaki en kötü ablayım ben! evet bunu yapabilirsiniz.. Hoşçakalın.
Herkese yorumları için sonsuz teşekkür ediyorum Beni affedin..

Ergenlik döneminde gençler yanlış arkadaşlıklar kurabilir!! Daha isyankar,daha inatçı ve kavgacı olurlar..Bu normal bir süreçtir..Bunu düzeltmenin yolu tehdit etmek,şikayet etmek,rezil etmek değil!!! Hatta bu onu sizden daha da uzaklaştırır,kötü alışkanlıklara daha da iter!!! Biraz daha sıcak,samimi,sır saklayan abla olmayı denesen..Ama güvenini kazanman çooookkkk uzun bir süreç...Hele yaptıklarından sonra!!

Ben en küçüğüm senin yaptıklarının yarısını değil,10da birini ablam bana yapmaya kalktı... Bitti...Bir daha güvenmedim asla sır vermedim... Asla da vermem..Düşün artık..

ben yaptığımla övünmüyorum ki! Neden anlamak istemiyorsunuz öyle pişmanım ki! Salaklık yaptım diyorum ben yaptığımı doğru bulmuyorum ki. Hala öyle anlıyorsunuz

hala haksız buluyorum senı

ben senın kardeşın olsam daha kötü şeyler yapardım, rahat bırak bence üstüne gıtme
hedıyeyle olcak ış değıl bu

Hep böyle düşünmeden mi davranırsın ?

Herşey her an senin istediğin gibi olamaz.Kardeşin istediğin gibi davranmadı,sonunu düşünmeden fevri hareket ettin.
Şimdi de barışmak istedin,barışmadı,hemen başka karar alıyorsun.

Kırgınlık şıp diye geçmez.Hediye aldın diye de geçmez.
Ama kardeş bu...Bugün barışmaz yarın barışır.
Bakar ki üzgünsün,pişmansın,bu sefer kendisi adım atar.
Hiç mi kavga edip barışmadınız ? Bunları biliyor olman lazım.

Aranız,sen istediğin zaman kötü,sen istediğin zaman iyi olamaz.
Artık kardeşinin büyüdüğünü,onun da duyguları olduğunu anlamalısın.
Çocuk değil ki bir oyuncağa hemen kansın :)

Gururunu kırdın,güvenini zedeledin.Elbet biraz tavır yapacak.Bu kadar tezcanlı olma derim.
Azıcık sabır,azıcık olgunlukla bu süreci atlatırsın umarım.

kız kardeşime vurdum 2.gibi olmuş. seri halinde ilerliyoruz galiba

Son düzenleme:
bundan sonrasını telefi etmeye bak,
ona her konuda yardımcı ol güvenini kazan siz kardeşsiniz sonuçta kıyamıcaktır oda sana
arkadaş gibi olmaya çalış oda öyle görsün seni
çok üzüldüm gerçekten

Sen bizimle dalga mi geciyorsun. Goruyorum ki az bile yazmislar. Sana bir suru insan birseyler soyledi , tavsiye de bulundu. Dozlari fazla miydi hayir - ki bunu sende kabul ediyorsun ama cozum yerine sen hala ben ezigim, igrenc bir ablayim , elimden geleni yaptim "i-pad aldim". Sen istersen ev al ona onun gozunde bir hicsin suan. Boyle devam ettigin surece de oyle kalacaksin. Onu koruma altinda ozel hayatina mudahale ediyorsun. Bir kere sen ne dersen de aranizdaki iliski bozuksa sana ne birsey anlatir ne de senin soylediklerini ciddiye alir. Ben yasadiklarindan dolayi ya da bazi durumlardan dolayi bir ruhsal bozukluk yasadigini dusunuyorum. Eger sen kardesini gercekten dusunmus olsaydin o i-pad yerine bir terapistin yolunu tutmustun. Istedigin yere git degismedigin surece ayni seyleri ,farkli kisilerle yasayacaksin.

ben gerçekten anlatamıyorum Diyorum ya pişmanım nasıl böyle bir şey yaptım ben diyorum Yoruldum anlatamıyorum kendimi..

Bazıları dalgaya almış sanırım,
ya ne kadar pişman olduğu ortada ve çok üzgün
üstüne gitmeyin ya

ben gerçekten anlatamıyorum Diyorum ya pişmanım nasıl böyle bir şey yaptım ben diyorum Yoruldum anlatamıyorum kendimi..

Ya tamam pismansin onu anladim ama tedavi olmadigin surece ayni seyi yapacagina %100 eminim. Ben senin kotulugun icin demiyorum. Ozellikle kardesinin iyiligi icin bir doktora gorun. Bunlari anlat. O zaman ne dedigimi anlayacaksin.

hayatta herkes hata yapar Hz.Ömerde cok hata yapmıstı sonra hlife oldu sabretti dua etti pişman oldu. sende sabret güzelim iyi niyetini göster zamanla atlatılır inşallah kardeş bu ama biryere gitmek annenleri üzmek olur bence daha sagduyulu davransan daha iyi olur sanki ...hayırlısı ile barısıırsınız inş herşeyde bir hayr vardır

güzelim 2. kez konu acmanın mantıgını cözemedim?

aynı konuya yazsanda ınsanlar gorecektı yanlıs mı?

yani daha fazla hakaret almak icin mi actın?
haksızsın dedik bitti .
senin yapman gereken de bir daha kötü davranmamak ve kardesının gonlunu alabılmek tum sorun bu.

Canım ikinci bi konu açmana hiç gerek yoktu
Ya tamam bencede konu sahibinin üstüne gitmeyin
Oldu olacak bide asın kardeşine tokat attı diye
Niye abarttınız böyle hakaretler havada uçuşuyor
Konu sahibide pişman olmuş işte

gideceğim şehirde bir psikologtan yardım alacağım. Herkes tarafından çok sevilen biriyim,ama kardeşime böyle davrandigim için kendimden utanıyorum. Inanın hakaretleri de kaldırabilirim. Pazar günü yola çıkıyorum,kardeşime mektupta bırakacağım. Ne diyebilirim ki,çok üzgünüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…