- Konu Sahibi cileklibisey
-
ergenlik döneminde gençler yanlış arkadaşlıklar kurabilir!! Daha isyankar,daha inatçı ve kavgacı olurlar..bu normal bir süreçtir..bunu düzeltmenin yolu tehdit etmek,şikayet etmek,rezil etmek değil!!! Hatta bu onu sizden daha da uzaklaştırır,kötü alışkanlıklara daha da iter!!! Biraz daha sıcak,samimi,sır saklayan abla olmayı denesen..ama güvenini kazanman çooookkkk uzun bir süreç...hele yaptıklarından sonra!!
Ben en küçüğüm senin yaptıklarının yarısını değil,10da birini ablam bana yapmaya kalktı... Bitti...bir daha güvenmedim asla sır vermedim... Asla da vermem..düşün artık..
sen bizimle dalga mi geciyorsun. Goruyorum ki az bile yazmislar. Sana bir suru insan birseyler soyledi , tavsiye de bulundu. Dozlari fazla miydi hayir - ki bunu sende kabul ediyorsun ama cozum yerine sen hala ben ezigim, igrenc bir ablayim , elimden geleni yaptim "i-pad aldim". Sen istersen ev al ona onun gozunde bir hicsin suan. Boyle devam ettigin surece de oyle kalacaksin. Onu koruma altinda ozel hayatina mudahale ediyorsun. Bir kere sen ne dersen de aranizdaki iliski bozuksa sana ne birsey anlatir ne de senin soylediklerini ciddiye alir. Ben yasadiklarindan dolayi ya da bazi durumlardan dolayi bir ruhsal bozukluk yasadigini dusunuyorum. Eger sen kardesini gercekten dusunmus olsaydin o i-pad yerine bir terapistin yolunu tutmustun. ıstedigin yere git degismedigin surece ayni seyleri ,farkli kisilerle yasayacaksin.
Bazıları dalgaya almış sanırım,
ya ne kadar pişman olduğu ortada ve çok üzgün
üstüne gitmeyin ya
ben gerçekten anlatamıyorumDiyorum ya pişmanım nasıl böyle bir şey yaptım ben diyorum Yoruldum anlatamıyorum kendimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?