- Konu Sahibi cileklibisey
Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Muhsana ve kares adlı insanlara sonsuz teşekkür ediyorum. Beni en iyi anlayan siz oldunuz. Diğerleri "ezik,kardeşini kıskanıyosun,seni yerlere sürüklemek istiyorum,iğrenç insan,senden abla falan olmaz,sana yapıştırmak istiyorum,ergensin" gibi sözleri sarfeden insanlara da teşekkür ediyorum. Geçmişime sığınırak duygu sömürüsü yaptığımı yazanlarda olmuş. İnanın kendimi anlatamadım. Öyle yanlış anlaşıldım ki. Gerçekten bana lanet olsun! Ben hatamın farkındayım ama siz benim üzerime öyle geldiniz ki,öyle yerden yere vurup dünyanın en kötü insanı yaptınız ki beni. Sizin hiç pişmanlığınız olmadı mı? Ben hayatımda ilk defa bu kadar pişman oldum,gece uyumadım hıçkıra hıçkıra ağladım. Pişmandım,bir daha yapmayacağım dedim. Daha çok beni ezdiniz,kendimi öyle iğrenç öyle değersiz hissettim ki. Size şunu söylemeliyim; kız kardeşimi ben bira içerken yakalamıştım 2 sene önce saçma sapan serseri arkadaşlarıyla. Yoksa neden ben bunları yapayım? Endişem bu yüzdendi. Kendini kaybetmişti o an sarhoştu bildiğiniz. Küçücük çocuk sarhoştu ya. Ben onu neden kıskanayım ki? o benim canım,kanım.. Ailemde en sevdiğim kişi. Koruyayım onu derken böyle saçmalık yaptım! Evet,gelip benim gibi aptal bir ablayı tekme tokat dövebilirsiniz,yerden yere sürükleyebilirsiniz,saçımı başımı yolabilirsiniz. Evet bunu yapabilirsiniz. Bu sözleriniz kadar acıtmaz canımı. Şimdi duygu sömürüsü yapıp üste çıktığımı düşünüyorsunuz değil mi? Evet bunu da düşünebilirsiniz. Babama ispiyonlamadım ben gerçekten sevgilisi sanmıştım oysa ki. Babamdan korkar ve bir daha o saçma sapan arkadaş çevresiyle bir daha içmez,onların yanına gitmez diye düşünmüştüm. Ama doğru söylüyorsunuz,ona bunu yapmaya hakkım yoktu ben dünyadaki en kötü insanım(!) Tek korkum buydu,o sarhoş halinde onu gördüğümde içimdeki yangını düşünebiliyormusunuz siz? O korkumu? O çocuklar ona bişey yapmışmıdır diye endişemi? bilemezsiniz. O günden sonra böyle bir işe kalkışmamıştı ama hep endişelendim onun hakkında. Bu yüzden böyle salakça davrandım! anneme anlatıyor çünkü annem her şeyine evet diyor. Ben hayır demesinide biliyorum. Bana anlatmamakta çok çok haklı,onu istemeyerek korkuttum canını yaktım küçücük yüreğini acıtttım. Evet beni tekrar yerden yere vurabilirsiniz. Pişman olmadığımı düşünebilirsiniz. Bu sabah öperek uyandırdım,ama eliyle ittirdi vurdu. Aldırmadım, gittim yanına usulca yattım sarıldım. Konuştum. 'ben senin iyiliğini isterken böyle aptalca bir şey yaptım' dedim o kanattığım kolunu öptüm. Kolunu çekti. Biliyorum çok kızgınsın bana çok çok özür diliyorum bir dha yapmayacağım sadece endişeleniyordum senin hakkında dedim. Git başımdan sen insan bile değilsin dedi. Biliyorum,insan bile değilim işe yaramazın tekiyim ama sen benim canımın içisin dedim. istemiyorum seni dedi. Ağlayarak odasından çıktım. 1 saat sonra dışarıya çıkıp çok istediği ipad2'den aldım. Tüm birikimimi ona verdim. Çok sevinir beni affeder diye. Paketlettirdim eve geldim. Verdiğimde hiç tepki vermedi. Sonra mutfak masasında gördüm ipad'ı kırmış
O an kendimden bir kez daha nefret ettim. Ben nasıl ablaydım? Ben dediği gibi insan bile değildim. Pişman olmuştum bütün küfürleri hakedicek kadar pişman olmuştum. Gönlünü alamadım. Öyle üzgünüm ki
Gideceğim buradan,tek başıma bir yere gideceğim. Sevgilimdende ayrıldım. Benim millete zarar vermeye hakkım yoktu. İnsanları üzmeye hakkım yoktu evet gerçekten ayrıldım,ve odamdan çımıyorum sabahtan beri. Kardeşimi kaybettim,en sevdiğim adamı kaybettim. Ve gidiyorum bu şehirden. herkes benden kurtulacak. Kardeşimede zarar vermeyeceğim böylelikle. evet bana şimdi lanet okuyabilirsiniz,evet beni aşağılayabilirsiniz. Dünyadaki en kötü ablayım ben! evet bunu yapabilirsiniz.. Hoşçakalın.
Herkese yorumları için sonsuz teşekkür ediyorum
Beni affedin..

Herkese yorumları için sonsuz teşekkür ediyorum