- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi Bankacihanim07
-
Namuslular neden korkar anlamam.Korktuğum icin bir nebze olsun rahatlamak için yazdim
Namuslular neden korkar anlamam.
Kardeşiniz çocuk o korkar da siz niye korkuyorsunuz?
Bu ne saçma bir gerekçe.Panik bi insanım ya. O yüzden.
Wp profilinde bi ünlünün resmi var.
Okuldan olması imkansız 25 30 gibi duruyor sakallı falan
Bu ülkede adalet yok ki birinin ceza alması için öldürmesi gerekli ! Millet karısını takir takir vuruyor ölmediği için serbest bırakıyorlar sonra gidip bir daha vuruyor haberlerde neler görüyoruzBir şey söylemek istiyorum. Ne zaman birini savcılığa vereceğim desen bir şey çıkmaz diyorlar. Bu doğru mu? Yoksa gerçekten ceza alanlar var mı?
Korktuğum icin bir nebze olsun rahatlamak için yazdim
Ee rahatlayınca ne olacak? O sapık başka çocuklara dadanmaya devam edecek. Kardeşiniz engelledi olay bitti di mi? Aman toplum yararına bir şey yapmayın, incileriniz dökülür.
Profil fotoğrafı ünlü birinin fotosu olan kim? Adamsa adamın tipini nasıl gördünüz?
Kardeşinizse adam ünlünün fotoğrafını mı duvarına yapıştırmış?
E ünlü fotosu var demişsiniz?Okuldan olması imkansız 25 30 gibi duruyor sakallı falan
E ünlü fotosu var demişsiniz?
Şikayetci olacağız zaten neden atar yapıyorsunuz?
Adam ünlüyü kardeşin sandıysa gizli hayranınım niye diyor ki anlamadım gizli hayranınım demesi için çevresinden biri olması gerek miyor mu?Bi oyuncu işte. O şahsın resmi herkese açık. Adam o unluyu kardeşim sanmis.
Kardeşimin wp profilindeki unlu
Adam ünlüyü kardeşin sandıysa gizli hayranınım niye diyor ki anlamadım gizli hayranınım demesi için çevresinden biri olması gerek miyor mu?
Öfff o zaman adam çocuğu taciz etmemiş ki. Bilmiyordur bile çocuk olduğunu. Doğru düzgün anlatsanıza şunu.
Bi oyuncu işte. O şahsın resmi herkese açık. Adam o unluyu kardeşim sanmis.
Unlu mamülleri gibi mi?Kardeşimin wp profilindeki unlu
Aklınızdan mı zorunuz var abla kardeş. Biri ünlü resmi koymuş profiline öteki savcılığa şikayet etme peşinde. Normal insanlar ünlülerin resmini profil resmi olarak kullanmaz ve o resme bakıp bir hayranı mesaj attı diye savcılığa başvurmazlarKardeşimin wp profilindeki unlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?