- Konu Sahibi Bankacihanim07
-
Geçen arkadaşın kızının başına geldi savcılığa gidiyoruz deyince hemen çözüldü olay.yaşları da aynı çocukluk iste.Aramadınızmı numarayı? Savcılığa vereceğinizi söyleyin karşısındaki okuldan falan bi çocuksa korkup itiraf edebilir.
Kardesim profildeki ben değilim demiş. Sizi bi okuma yazma kursuna yazdirmak lazım.
Aklınızdan mı zorunuz var abla kardeş. Biri ünlü resmi koymuş profiline öteki savcılığa şikayet etme peşinde. Normal insanlar ünlülerin resmini profil resmi olarak kullanmaz ve o resme bakıp bir hayranı mesaj attı diye savcılığa başvurmazlar
Bu millet ne yiyip içiyor yahu
Karşıda ki kişi kardeşinizin kim olduğunu bilip, bilmediğini bilmiyorsunuz.
Siz polise gidin, mesajı gösterin kardeşim küçük korkmuş. Gizli hayranınım falan diyor zaten görecekler. En azından o numarayı arayıp, sorup boş durmadığınızı görsünler.
Birde watsapta resmin altında kişinin adı yazar, numara sizde kayıtlı değilse.
Artı birkaç uygulama var numarayı yazıyorsunuz kim olduğunu gösteriyor falan. Oralardanda bir araştırma yapın. Sonra sosyal medyası falan var mı araştırın bi bakalım.
Yahu adam bildiğin sapık ayrıca o yabancı bi ünlü. Kardeşim o ben değilim demiş. Şimdi anladınız mi ileri zekalı hanimefendi?
Kardesim profildeki ben değilim demiş. Sizi bi okuma yazma kursuna yazdirmak lazım.
Anladım. Bir erkek yok mu tok sesli falan ben babasıyım diye arasın? Yada siz arayın annesiyim kimsin lan sen deyin? Buldum numarandan sapık mısın seni polise bildireceğim ne amaçla mesaj atıyorsun kızımın numarasının sende ne işi var? Babasına da anlatacağım çocuk daha bu utanmaz falan deyin korksun pislik. Çocuk korkutmak neymiş görsün.Adamın resmi numarasi adı apaçık. İnstagramina baktim taa Bayburt'ta biz Ankaradayiz. Sapığı biri yani. O ünlü de yabancı öyle herkesin tanıdığı biri değil. Disney Channel oyuncusu
Adam sapık değil muhtemelen. Aklınca beğendiği bir kadına yürümüş. Çocuk olduğunu bilmiyor. Çok garip bir insansınız.
Şikayet edin siz yine de ama bu hikayeden bir sonuç çıkmaz. Kardeşinizin whatsapp ayarlarını düzeltin, resmine de çiçek böcek koyun.
Anladım. Bir erkek yok mu tok sesli falan ben babasıyım diye arasın? Yada siz arayın annesiyim kimsin lan sen deyin? Buldum numarandan sapık mısın seni polise bildireceğim ne amaçla mesaj atıyorsun kızımın numarasının sende ne işi var? Babasına da anlatacağım çocuk daha bu utanmaz falan deyin korksun pislik. Çocuk korkutmak neymiş görsün.
Haklısınız ama ne bileyim senin resmini duvarına yapistirdim falan demesi hiç normal gelmedi bana
En güzeli aynenBabama anlatacağız o arar
Kardeşinin numarasını nasıl bulmuş?Adamın resmi numarasi adı apaçık. İnstagramina baktim taa Bayburt'ta biz Ankaradayiz. Sapığı biri yani. O ünlü de yabancı öyle herkesin tanıdığı biri değil. Disney Channel oyuncusu
Kardeşinin numarasını nasıl bulmuş?
fotoğraf onun olmayabilir, ya da abisinin telefonunu falan almıştır.şikayet edin savcılığa.bunu tamamen random yapan manyaklar da var, rastgele numaraları kaydedip bu şekilde ava çıkıyorlar çeşitli şekillerde , korkutarak kandırıp fotoğraf devamında para kopartmaya çalışıyolar.böyle bişey de olabilir.ama her türlü şikayet etmeniz gerektiğini düşünüyorum.yapan çocuksa da ailesi çocuğun neler yaptığını öğrenmiş olur.Profiline baktım 25 30 gibi duruyor sakallı bi genc
Hem konuyu karışık anlatmışsınız hem de anlamadı diye insanlara hakaret tarzı yazmalar... Pes diyorum..
e açın engeli sayın sövün , engellediğiniz numaralarda numara duruyor sonuçtaHayır kardeşim korkup engellemis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?