Kiz kardesime wpden gelen mesaj

Aramadınızmı numarayı? Savcılığa vereceğinizi söyleyin karşısındaki okuldan falan bi çocuksa korkup itiraf edebilir.
Geçen arkadaşın kızının başına geldi savcılığa gidiyoruz deyince hemen çözüldü olay.yaşları da aynı çocukluk iste.
 
Kardesim profildeki ben değilim demiş. Sizi bi okuma yazma kursuna yazdirmak lazım.

Sadece ben anlamamış olsam seve seve kabul ederdim bu önerinizi ama görüldüğü gibi kimse anlamamış. Yani ben anlamayan değilim siz derdini doğru düzgün anlatamayansınız.
 
Karşıda ki kişi kardeşinizin kim olduğunu bilip, bilmediğini bilmiyorsunuz.
Siz polise gidin, mesajı gösterin kardeşim küçük korkmuş. Gizli hayranınım falan diyor zaten görecekler. En azından o numarayı arayıp, sorup boş durmadığınızı görsünler.
Birde watsapta resmin altında kişinin adı yazar, numara sizde kayıtlı değilse.
Artı birkaç uygulama var numarayı yazıyorsunuz kim olduğunu gösteriyor falan. Oralardanda bir araştırma yapın. Sonra sosyal medyası falan var mı araştırın bi bakalım.
 

Yahu adam bildiğin sapık ayrıca o yabancı bi ünlü. Kardeşim o ben değilim demiş. Şimdi anladınız mi ileri zekalı hanimefendi?
 

Adamın resmi numarasi adı apaçık. İnstagramina baktim taa Bayburt'ta biz Ankaradayiz. Sapığı biri yani. O ünlü de yabancı öyle herkesin tanıdığı biri değil. Disney Channel oyuncusu
 
Yahu adam bildiğin sapık ayrıca o yabancı bi ünlü. Kardeşim o ben değilim demiş. Şimdi anladınız mi ileri zekalı hanimefendi?

Adam sapık değil muhtemelen. Aklınca beğendiği bir kadına yürümüş. Çocuk olduğunu bilmiyor. Çok garip bir insansınız.

Şikayet edin siz yine de ama bu hikayeden bir sonuç çıkmaz. Kardeşinizin whatsapp ayarlarını düzeltin, resmine de çiçek böcek koyun.
 
Kardesim profildeki ben değilim demiş. Sizi bi okuma yazma kursuna yazdirmak lazım.

Konunuzda kardesinizin ne dediği yazmıyor. Çocuk olduğunu bile bile bu mesaj yazılmış olsa iş gerçekten ciddi olurdu ve sikayet edilmesi gerekirdi. Ama bir erkek tanıdığınız o numarayi arayip hayirdir dese olay çözülür, ya da siz sikayet edeceğinizi söylersiniz ama bence mesajla söyleyin. belli ki adam rastgele şansini deniyor. Bu kadar korkulacak bir sey yok, adam ne sizi ne kardesinizi tanimiyordur.
 
Adamın resmi numarasi adı apaçık. İnstagramina baktim taa Bayburt'ta biz Ankaradayiz. Sapığı biri yani. O ünlü de yabancı öyle herkesin tanıdığı biri değil. Disney Channel oyuncusu
Anladım. Bir erkek yok mu tok sesli falan ben babasıyım diye arasın? Yada siz arayın annesiyim kimsin lan sen deyin? Buldum numarandan sapık mısın seni polise bildireceğim ne amaçla mesaj atıyorsun kızımın numarasının sende ne işi var? Babasına da anlatacağım çocuk daha bu utanmaz falan deyin korksun pislik. Çocuk korkutmak neymiş görsün.
 

Haklısınız ama ne bileyim senin resmini duvarına yapistirdim falan demesi hiç normal gelmedi bana
 

Babama anlatacağız o arar
 
Adamın resmi numarasi adı apaçık. İnstagramina baktim taa Bayburt'ta biz Ankaradayiz. Sapığı biri yani. O ünlü de yabancı öyle herkesin tanıdığı biri değil. Disney Channel oyuncusu
Kardeşinin numarasını nasıl bulmuş?
 
Buraya konu açılacak kadar ne olmuş ben anlayamadım. Adam belli ki rastgele bir no’ya Mesaj atmış. Belki de bir çocuk,hat bir ebeveyne ait bile olabilir.
yapmanız gereken;ya bir büyüğünüze arattırın ya şikayet edin olur biter, konu açılacak kadar cevabı bilinmeyen bir durum değil.
 
Profiline baktım 25 30 gibi duruyor sakallı bi genc
fotoğraf onun olmayabilir, ya da abisinin telefonunu falan almıştır.şikayet edin savcılığa.bunu tamamen random yapan manyaklar da var, rastgele numaraları kaydedip bu şekilde ava çıkıyorlar çeşitli şekillerde , korkutarak kandırıp fotoğraf devamında para kopartmaya çalışıyolar.böyle bişey de olabilir.ama her türlü şikayet etmeniz gerektiğini düşünüyorum.yapan çocuksa da ailesi çocuğun neler yaptığını öğrenmiş olur.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…