- Konu Sahibi dilara_dilara
-
Benim onda kullanabilceğim hiçbişey yok,zaten söylediğim gibi benim eşyalarımı kullanıyoruz.Arada 1 kıyafet gibi bişey isterim ya da o benden ister veririz birbirimize.kardes demek zaten paylaşmak demektir.. ama çok rahatsız olmussunuz belli ki o zmn konuşun . ya canım şu esyalar maşa ,düzlestirici banyoda dursun ,ortak yerimiz orası olsun de .bir de siz onun esyalarını kullanıor musunuz ? yani kardesiniz paylasmayı sever mi ?
İnsan kardeşini buraya şikayet eder mi yaaa???
kardeştir bu can dır,can dır,istesin canımı veririm kardeşime....
ben bir konuya cvp yazarken önceki konuları da okuma gereği duymuyorum,sanırım mecbur da değilim..
ben şikayet olarak algıladım yada bi taraf olunması gerektiğini,ben olsam asla kardeşimle olan problemimi buraya yansıtmazdım mesela
fikrimi belirttim sanırım bunu da yapmaya hakkım var...
Bence araniza mesafe koymalisiniz canim.
Bak yine hata yapıyosun onu yapıyorum,bunu yapıyorum derken
Arayada para veriyorum geri vermeyeceğini bilsemde diyorsun.
Senin,benim param olurmu kardeş arasında.
Bugün sen kardeşini kollarsın,yarında kardeşin seni kollar.
Ya benim şu dünyada güveneceğim,saf olarak sevileceğim,sığınacağım tek yer ailem.
Aile kavramına böyle nedenlerle mesafe koymayın.
Benimde bir abim var aramızda 5 yaş olmasına rağmen küçüklüğümüzden beri herşeyimizi ortak kullanırız.
Küçükken bazen kavgalarımız olurdu o benim bu senin diye ama sonra asla olmadı.
Şuan ikimizde evliyiz evlerimiz ayrı benim eşim, onun hanımı, ben, o ve minik oğulları hepimiz herşeyi ortak kullanırız.
Onlar bize gelirler bir şeyimizi beğenirler alır giderler kullanırlar geri getirirler bazen alın sizin olsun deriz bazen de aynısından onlara hediye alırız. Aynı şekilde onlarda bize karşı böyleler gidip evlerinde bir şeyi beğenirsek bize verirler ya da aynısından bize hediye alırlar.
Hemde öyle 3 - 5 kuruşluk şeyler değiller.
Biz evimize gittik alarm sistemi aldık kurduk çok beğendiler gittik onlara da aldık aynısından kurduk evlerine.
Mutfağıma perde yaptıracaktım abim gitmiş hediye yaptırmış mutfak camlarıma
Eşim notebook unu evden işe taşımaktan bıkmıştı abim kalktı kendi notebookunu bize verdi al bunu kullan taşıma dedi.
Oğulları var şuan ben hamileyim diye bebek odası yapıyorum ve bebeğimizin odasına ne alırsak yeğenime de alıyoruz kuzenini kıskanmasın diye
Ne olacak ki mal mülk geçici şeylerdir önemli olan kalpler kırılmasın
arkadaşım yanlış düşünüyorsunuz.annemle teyzem çok yakın oturur herşeylerine koşarlar ama keseleri ayrıdır.teyzem her zaman der."kardeşi kardeş yaratmış kesesini ayrı yaratmış"diye.ne demek odasına almak.ben olsam bende istemezdim Allahtan kız kardeşim yok
Senin düşüncen çokmu doğru?
Aile yapısı olsa gerek
Senin ailenin yetiştirmesiyle,benim ailemin yetiştirmesi arasındaki fark nezaman yanlış düşünce oldu.
Şükürler olsun ki öyle bir ailede yetiştim.Asla ablamla aramda kese ayrımı olmadı.
Şuan dahi arasam para gönderirmisin diye,sormadan,düşünmeden gönderir,tabi geri almaz verdiği parayı.
Söyledikleriniz düşüncedeki yanlış değil,düşüncedeki farklılıktır.
bu bir atasözüdür ve bence çokta doğru.
kusura bakmayın arkadaslar mesaj sınırına ulaşmam gerekiyor
kusura bakmayın arkadaslar mesaj sınırına ulaşmam gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?