Annenizle olan sorunu kardeşinizi ilgilendirir. Annesine kızıp evi terkediyorsa ya başının çaresine baksın yada dönsün annesiyle arasını düzeltmeye baksın. Size güvenip çıkmadı evden herhalde. Sonsuza kadar sizinle kalamayacağını bi şekilde kendisine anlatın. Eşiniz rahatsız olur, olmaktada son derece haklı. Sizde olsanız eşinizin
Ben sanki eşinizden ziyade siz kardeşinizden rahatsız olmuşsunuz gibi hissettim.
Tabi ki öyle, zaten öyle olduğu için kendimi arada kalmış sıkışmış hissediyorum. Haftaya doğum günüm eşim anneni de çağıralım hem kardeşinle hemde seninle arası düzelir belki bu durum daha ne kadar böyle devam edecek dedi. Yani aslında şahsi olarak kardeşimden rahatsız değil ama rahat olamıyor mesela duşa girerken falan.Annenizle olan sorunu kardeşinizi ilgilendirir. Annesine kızıp evi terkediyorsa ya başının çaresine baksın yada dönsün annesiyle arasını düzeltmeye baksın. Size güvenip çıkmadı evden herhalde. Sonsuza kadar sizinle kalamayacağını bi şekilde kendisine anlatın. Eşiniz rahatsız olur, olmaktada son derece haklı. Sizde olsanız eşinizin kardeşini evinizde istemezdiniz.
Kardeşimin her zaman benim başımın üzerinde yeri var. Ama bu çok belirsiz bişey ve muhtemelen hayatına birini alıp yemiden evleninceye kadar bizimle yaşamayı düşünüyorAsla donmem deyip planini soylemiyor mu yani sizde mi kalacakmis yada calisirim ev tutarim falan demiyor mu. Simdilik birsey demeyin kardessiniz sonucta. Depresyonda belki siz yinedd yaninda olun evlisiniz anliyorum ama sabredin bakalim. Annenizde niye siddet uyguluyor kardesiniz gidecek tek yer sana guvenmistir kardessiniz sonucta
Kız kardeşiniz birgün tekrar evleninceye kadar elbette sizde kalamaz. Yaşı küçük değil. Başkaları için değil, kendi için hayatını rayına sokmalı. İşe girip çalışıp para biriktirip kendine ev tutmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?