Kız kardeşimin bizde kalması

Tekiin_97

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2020
48
42
18
Merhaba
Ben 1 yıllık evliyim, kız kardeşim sürekli bize gelir gider hatta günlerce kaldığı bile olur.
Yaklaşık 1 ay önce annemle kavga etmiş annem kız kardeşime şiddet uygulamış kız kardeşim 24 yaşında 18 yaşında bir evlilik yaptı ve boşandı şuan çalışmıyor. Annemle kavga ettikleri günden beri de bizde kalıyor annem kız kardeşime şiddet uyguladığı için ben de annemle tartıştım şu an konuşmuyoruz annemle ne benim ne de kardeşimin iletişimi var kardeşim o eve asla dönmem diyor ama bu durum daha ne kadar böyle sürecek benim bu durumda ne yapmam gerekir eşim bu durumu daha ne kadar anlayışla karşılayabilir hiiç bilmiyorum kendimi sıkışmış ve arada kalmış hissediyorum

Annenizle olan sorunu kardeşinizi ilgilendirir. Annesine kızıp evi terkediyorsa ya başının çaresine baksın yada dönsün annesiyle arasını düzeltmeye baksın. Size güvenip çıkmadı evden herhalde. Sonsuza kadar sizinle kalamayacağını bi şekilde kendisine anlatın. Eşiniz rahatsız olur, olmaktada son derece haklı. Sizde olsanız eşinizin kardeşini evinizde istemezdiniz.

Aynı durum başıma gelmiş olsa kardeşim bana yerleşebilir çünkü bosandim ve çocuklarımla yaşıyorum ama siz evlisiniz. Önce kurduğumuz aile sonra kök aile. Sıralama karışınca işler de karışıyor. Bence kardesiniz de meraklı degildir sizinle yaşamaya ama mecburiyetler mecburiyetler..

Ben sanki eşinizden ziyade siz kardeşinizden rahatsız olmuşsunuz gibi hissettim.
Tabi ki öyle, zaten öyle olduğu için kendimi arada kalmış sıkışmış hissediyorum. Haftaya doğum günüm eşim anneni de çağıralım hem kardeşinle hemde seninle arası düzelir belki bu durum daha ne kadar böyle devam edecek dedi. Yani aslında şahsi olarak kardeşimden rahatsız değil ama rahat olamıyor mesela duşa girerken falan.

Asla donmem deyip planini soylemiyor mu yani sizde mi kalacakmis yada calisirim ev tutarim falan demiyor mu. Simdilik birsey demeyin kardessiniz sonucta. Depresyonda belki siz yinedd yaninda olun evlisiniz anliyorum ama sabredin bakalim. Annenizde niye siddet uyguluyor kardesiniz gidecek tek yer sana guvenmistir kardessiniz sonucta

Kardeşimin her zaman benim başımın üzerinde yeri var. Ama bu çok belirsiz bişey ve muhtemelen hayatına birini alıp yemiden evleninceye kadar bizimle yaşamayı düşünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…