Duş kısmını anlamadım.Tekrar duşa girerseniz nolur ki?Kardeşim başka bı ülkede ve ben de ona gittiğimde günde iki defa giriorum duşa.Hic de cekinmiorum.Dusa girmenin nesi cekinilicek bişey anlamadımEvet şuan çalışıyorum. Mesele maddiyat değil kardeşimin benim başımın üstünde yeri var her zaman ama ben evliyim. Aynı durumda ben olsam eşimin kardeşi asla o eve dönmem diyerek bize gelse tabi ki gitsin demem diyemem ama içten içe bu durum benim canımı sıkar kardeşinin varlığı beni şahsi olarak rahatsız etmese bile ben o evdeyken kendimi kısıtlamak zorunda hissedicem. Evdeki benim öz kardeşim olmasına rağmen mesela bugün duş aldıysam ve gece ya da yarın sabah tekrar duş almamı gerektirecek bir durum olursa ben duşa girmeye çekiniyorum
İşte sorun bu zaten. Kardeşiniz belli ki çok bencil ve rahat birisi. Sizin iyiliğinizi düşünse zaten bunları o da akıl edebilir. Sorunun maddiyat olmadığı belli o konuda da size güveniyorEvet şuan çalışıyorum. Mesele maddiyat değil kardeşimin benim başımın üstünde yeri var her zaman ama ben evliyim. Aynı durumda ben olsam eşimin kardeşi asla o eve dönmem diyerek bize gelse tabi ki gitsin demem diyemem ama içten içe bu durum benim canımı sıkar kardeşinin varlığı beni şahsi olarak rahatsız etmese bile ben o evdeyken kendimi kısıtlamak zorunda hissedicem. Evdeki benim öz kardeşim olmasına rağmen mesela bugün duş aldıysam ve gece ya da yarın sabah tekrar duş almamı gerektirecek bir durum olursa ben duşa girmeye çekiniyorum
Kesinlikle.....Kardeşiniz resmen size guvenio.Asiri irite edici bı durumİşte sorun bu zaten. Kardeşiniz belli ki çok bencil ve rahat birisi. Sizin iyiliğinizi düşünse zaten bunları o da akıl edebilir. Sorunun maddiyat olmadığı belli o konuda da size güveniyor
Annemle barıştırma gibi bir imkanım şuan yok çünkü annemle bende küsüm. Kardeşimi dövdüğü gün annemi aradım kızdım bu yaştaki kız dövülür mü diye hesap sordum annem bana allah sana daha beterini versin seninki daha beter olsun dedi. Benim ilk gebeliğim boş gebelikti kürtajla sonuçlandı etkisinden psikolojik olarak uzunca bir sürece çıkamadım şuan 10 haftalık hamileyim böyle bir konuya böyle bir kinle benim daha doğmamış çocuğumu dahil etmesi beni üzdü ve mesafe koymaya karar verdimKardeşiniz en hafif tabiriyle delirmiş sanırım.Ne demek evlenene kadar ablamda kalırım.Evi size güvenip mi terketmis.Madem terkedio evi aklıni başına alicak,ev tutucak,calisicak,maaşı olacak vs.Bunda hiçbiri olmadığı gibi bı de ucuz kahramanlık yapio.Alyaliya ya katiliorum.Anne 24 yaşındaki kızını dövüo,kız ablaya yerlesio,evlenene kadar burda yasicam diyor,abla napicagini bilmio.Eniste garibim ortada kalmış.Burda nasıl yasicaksinla başlayıp aklına girin de bı an önce gitsin evde .Ya da annenle acilen barisitirin kız kardesinizi.Yoksa işiniz zor
Annenizin yaptığı çok ayıp.Haklisiniz walaAnnemle barıştırma gibi bir imkanım şuan yok çünkü annemle bende küsüm. Kardeşimi dövdüğü gün annemi aradım kızdım bu yaştaki kız dövülür mü diye hesap sordum annem bana allah sana daha beterini versin seninki daha beter olsun dedi. Benim ilk gebeliğim boş gebelikti kürtajla sonuçlandı etkisinden psikolojik olarak uzunca bir sürece çıkamadım şuan 10 haftalık hamileyim böyle bir konuya böyle bir kinle benim daha doğmamış çocuğumu dahil etmesi beni üzdü ve mesafe koymaya karar verdim
Çok git denmez ama konuşulur , ömür boyu burda kalamazsin denir , kendine bir iş bul hayatını kur denir , karşınızda çocuk yok ki yetişkin bir kadın var , ne demek sizinle yaşamak ömür boyu , çalışsın siz de destek olun bir aparta çıksınNapiyim çık git mi diyim ah bide yorum yaparken karşınızdaki insanla empati kurabilsenizz
24 yaşında yetişkin kadın neden çalışıp kendi düzenini kurmuyor? Lise öğrencisi gibi anneme küstüm daha dönmem demesi hiç doğru değil. Annenizde 24 yaşında kadını ne diye dövüyor( hiç olmaması lazım zaten) ne yaşanmış bu derece aralarında?Kardeşimin her zaman benim başımın üzerinde yeri var. Ama bu çok belirsiz bişey ve muhtemelen hayatına birini alıp yemiden evleninceye kadar bizimle yaşamayı düşünüyor
Kötü bir alışkanlığı yok, annemde babamla biz çokküçük yaştayken boşanmış biraz psikolojik sorunları var kardeşimle de pek anlaşamazlar. Sürekli kardeşimin evlenip boşandığını yüzüne vurur kendini yaptırıp geldin tarzında konuşur
Annenizin normal psikolojide olmadığını söylüyorsunuz, o yüzden söylediği sözleri bilinçli söylediğini düşünmeyin. Evinizde huzur olsun istiyorsanız annenizle konuşup net bir şekilde sizde kalamayacağını söyleyin kardeşinizin. Anneniz psikolojik destek alıyor mu,ilaç kullanıyor mu? Almıyorsa buna ikna edin doktor masrafını ben karşılarım deyin.Annemle barıştırma gibi bir imkanım şuan yok çünkü annemle bende küsüm. Kardeşimi dövdüğü gün annemi aradım kızdım bu yaştaki kız dövülür mü diye hesap sordum annem bana allah sana daha beterini versin seninki daha beter olsun dedi. Benim ilk gebeliğim boş gebelikti kürtajla sonuçlandı etkisinden psikolojik olarak uzunca bir sürece çıkamadım şuan 10 haftalık hamileyim böyle bir konuya böyle bir kinle benim daha doğmamış çocuğumu dahil etmesi beni üzdü ve mesafe koymaya karar verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?