NeBunu sen mi yazıyorsun Allah askına ?
Baban senin için neler yaptı ? Kendin yazdın burda , yoksa nereden bileceğiz ? Peki sen ne yaptın , eşine babanı dövdürtmedin mi ?
Allah evladında hayırlısını versin.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
NeBunu sen mi yazıyorsun Allah askına ?
Baban senin için neler yaptı ? Kendin yazdın burda , yoksa nereden bileceğiz ? Peki sen ne yaptın , eşine babanı dövdürtmedin mi ?
Çabası olması çok güzel işte. Konu sahibi kardeşim evlenene kadar yanımda kalmaya niyetli gibi yansıtınca yerleşmeye çalışıyor anlaşılıyor yoksa kim kardeşini böyle bir durumda yüzüstü bırakır, eşi de elinden geldiğince anlayışlı davranmış. Umarım sorun kısa sürede çözülürAnnesi psikolojik hasta imiş.burada zaruri durum var.ayrica iş de arıyormuş.bugun ablasının evine gelmeyecekse ne zaman gelecek...ablam beni ortada bıraksa yüzüne bakmam ya da konuşursam bile onu sevemem
Yok daha neler?!muhtemelen hayatına birini alıp yemiden evleninceye kadar bizimle yaşamayı düşünüyor
Yahu. Arkadaş, saçmalamasın diye, kız kardeşe demiş, size dememiş ki swhBenden alıntı alıp konu sahibine yazdım demek de ne bileyim
Birde bir dünya olmayan yorum uzerinden sorular çıkarmak soru isaretleri yapıp bir hışımla hiddetle yazıp ben okumadım kaldıramam bunlari demekte neyse
durduk yere Bu ne şiddet bu ne celal diyesi geliyor insanınsakin olun gün daha yeni başladı iyi günler size de
Bunu sen mi yazıyorsun Allah askına ?
Aslında çok sinir bozucu bir durum biliyor musun ? Bu üyeyi görünce direk aklıma “kocasının babasını dövmesi” dahası konu sahibinin kocasını haklı görmesi geliyor .Beni bir gülme aldı yahu ne zaman biri bu üyeye sen de babanı kocana dövdürdün yazsa kopup gülesim geliyor![]()
Aslında çok sinir bozucu bir durum biliyor musun ? Bu üyeyi görünce direk aklıma “kocasının babasını dövmesi” dahası konu sahibinin kocasını haklı görmesi geliyor .
Aslında çok sinir bozucu bir durum biliyor musun ? Bu üyeyi görünce direk aklıma “kocasının babasını dövmesi” dahası konu sahibinin kocasını haklı görmesi geliyor .